Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer, retail: problem s mikrof

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer, retail: problem s mikrof

Příspěvek od raym0n »

Zdravim, koupil jsem si tuto mrsku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41107 a mam zatim neresitelny problem s mikrofonem

bezne provozuji zvukovku v game mode, reproduktory 5.1 funguji bez problemu, ale pri prepnuti na headphones mi odmita zvukovka pobrat jakykoliv vstup mikrofonu, pouzivam programy teamspeak, ventrilo a skype a nic. musim pouzivat zaroven integrovanou zvukovou kartu a to jen kvuli mikrofonu. tento problem ma pry vice uzivatelu viz. diskuze k produktu na czechcomputeru, ale bez reseni

diky za jakykoliv konstruktivni napad
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Vždyť tam řešení píšou,zapojit přední panel na kartu (karta má konektory s výstupem na front) a mikrofon ti bude chodit.Pokud panel nemáš,tak si ho kup.
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

NobodyLovesMe píše:Vždyť tam řešení píšou,zapojit přední panel na kartu (karta má konektory s výstupem na front) a mikrofon ti bude chodit.Pokud panel nemáš,tak si ho kup.
tak tomu se mi ani nechce verit, ted mi psali z czc, prej je to uznatelny k reklamaci, ale maj v tom tam asi peknej bordel....ale zase, nechtel jsem to sem psat, nejakou nahodou jsem to jednou rozbehal

odinstaloval vsechny stary ovladace, zakazal onboard v biosu, nahodil xfi full instalaci a najednou vsechno slo v game mode/headphones

pak jsem prehodil z headphones na 5.1, pak zpet na sluchatka a vsechno bylo v ****, uz to neslo

to mi chcete rict, ze tuto zvukarnu nerozbeham bez dokoupeni celniho panelu? to se s tim nikdo nesetkal? popr. mohli byste mi doporucit celni panel, se kterym to 100% pujde?
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Mám tu samou zvukovku, ale mám pouze 2.1 reproduktory a šlape mi to bez problémů. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

Jackal píše:Mám tu samou zvukovku, ale mám pouze 2.1 reproduktory a šlape mi to bez problémů. :wink:
POZOR nejde mi o reproduktory, ty mi vali v jakekoliv kombinaci bez vetsich obtizi, ale chci rozbehat MIKROFON!
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

raym0n píše:
Jackal píše:Mám tu samou zvukovku, ale mám pouze 2.1 reproduktory a šlape mi to bez problémů. :wink:
POZOR nejde mi o reproduktory, ty mi vali v jakekoliv kombinaci bez vetsich obtizi, ale chci rozbehat MIKROFON!
Větou, že mi to šlape bez problému, jsem myslel i tvůj ptoblém. :wink:

Edit: volat přes Skype je můj denní chleba. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

raym0n píše:

tak tomu se mi ani nechce verit, ted mi psali z czc, prej je to uznatelny k reklamaci, ale maj v tom tam asi peknej bordel....ale zase, nechtel jsem to sem psat, nejakou nahodou jsem to jednou rozbehal

odinstaloval vsechny stary ovladace, zakazal onboard v biosu, nahodil xfi full instalaci a najednou vsechno slo v game mode/headphones

pak jsem prehodil z headphones na 5.1, pak zpet na sluchatka a vsechno bylo v ****, uz to neslo

to mi chcete rict, ze tuto zvukarnu nerozbeham bez dokoupeni celniho panelu? to se s tim nikdo nesetkal? popr. mohli byste mi doporucit celni panel, se kterym to 100% pujde?
Na reklamaci to asi není,podle mě je to totiž vlastnost výrobku a pokud ti dají jinou,bude dělat to samé.Nesmíš číst jen příspěvky od pánů z CZC,při vší úctě k nim,oni třeba ani tu kartu nedrželi v ruce,tak nechápu,že se k tomu vyjadřují (to,co jsem tam četl,mi to jen potvrzuje).
Daleko cennější jsou zkušenosti uživatelů,přečti si to zde:
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P2 ... l?ansid=46
a hlavně zde: http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P2 ... l?ansid=71
Problém je v tom,že pokud nemáš na své CASE front audio panel,tak tyto se samostatně neprodávají,dělají se jen tzv. multifunkční panely,třeba:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30345
nebo
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42685
což už je dost drahé,levnější alternativy nejsou.V čem vidím ale přednost takového zařízení je to,že ti zkomfortní běžnou práci s PC a nahradí několik zařízení dohromady.
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

tak nastaveni, ci chybnou instalaci muzu s klidnym srdcem vyloucit, nevim, jestli to na reklamaci je, nebo neni, ale v czc to uznaji, myslim, ze by to fungovat melo bez potizi viz.
Jackal píše::wink:
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

raym0n píše:tak nastaveni, ci chybnou instalaci muzu s klidnym srdcem vyloucit, nevim, jestli to na reklamaci je, nebo neni, ale v czc to uznaji, myslim, ze by to fungovat melo bez potizi viz.
Jackal píše::wink:
U nás v Ostravě v Alfě to funguje tak,že i pokud si koupíš zboží v kamenném obchodě a uvedeš problém a rozumný důvod,proč ti to zboží nevyhovuje,a i když už je použité,tak ti odsouhlasí jeho výměnu-i když samozřejmě povinnost k tomu nemají.Sám jsem to tak praktikoval,když mi bouchl kdysi T-Bred,a měl jsem sotva novou grafiku do AGP,tak jsem jim řekl,zda by nebylo možné to vyměnit za nějakou PCI-E,protože nechci udržovat starý počítač a shánět bazarový procesor.Za jejich ochotu jsem pak vše nakoupil u nich.Takhle si firmy získávají zákazníky
:wink:

//F1l1p - promaz OT - tohle sem nepatří
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“