Komp nereaguje, je mrtvej.

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

OK hoši, vývoj událostí se posunul ku předu.
Byl jsem s tim v CZC, aby byli tak hodný a napojili to na svuj zdroj a ejhle, komp se rozjel. Tak jsme tak skusili vrazit ten můj Enermax a komp nejel :o . Takže zdroj poletí na reklamaci do Brna do FOX computers :x . Ale stejně nechápu jak se mi to mohlo povést...možná jak jsem tam dával ty ramky, tak jsem odhrnul pár kabelů a možná se nějakej z nich zlomil nebo tak něco, protože jiná možnost mě nenapadá :x

P.S. Jsem fakt hodně nasranej...člověk si koupí "kvalitní" zdroj za 3200Kč a pak tohle...
hujer61
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hujer61 »

vikicek píše:OK hoši, vývoj událostí se posunul ku předu.
Byl jsem s tim v CZC, aby byli tak hodný a napojili to na svuj zdroj a ejhle, komp se rozjel. Tak jsme tak skusili vrazit ten můj Enermax a komp nejel :o . Takže zdroj poletí na reklamaci do Brna do FOX computers :x . Ale stejně nechápu jak se mi to mohlo povést...možná jak jsem tam dával ty ramky, tak jsem odhrnul pár kabelů a možná se nějakej z nich zlomil nebo tak něco, protože jiná možnost mě nenapadá :x

P.S. Jsem fakt hodně nasranej...člověk si koupí "kvalitní" zdroj za 3200Kč a pak tohle...
kurňa vždyť si říkal že jsi ho proměřil.Jestli ho máš ještě doma tak se podívej jestli není povystrčený kotakt z té umělé hmoty toho 24 pinového konektoru nebo 8 pinového.A při měření jsi mohl pohnout dráty aby se to projevilo,pokud jsi to měřil..
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

jj měřil jsem to a hodnoty odpovídaly !
OK skusim se podívat na ty piny, a zkusim s tim zahejbat a změřit to znovu...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“