Byl jsem s tim v CZC, aby byli tak hodný a napojili to na svuj zdroj a ejhle, komp se rozjel. Tak jsme tak skusili vrazit ten můj Enermax a komp nejel
P.S. Jsem fakt hodně nasranej...člověk si koupí "kvalitní" zdroj za 3200Kč a pak tohle...
Moderátoři: Walker1134, PKBO

kurňa vždyť si říkal že jsi ho proměřil.Jestli ho máš ještě doma tak se podívej jestli není povystrčený kotakt z té umělé hmoty toho 24 pinového konektoru nebo 8 pinového.A při měření jsi mohl pohnout dráty aby se to projevilo,pokud jsi to měřil..vikicek píše:OK hoši, vývoj událostí se posunul ku předu.
Byl jsem s tim v CZC, aby byli tak hodný a napojili to na svuj zdroj a ejhle, komp se rozjel. Tak jsme tak skusili vrazit ten můj Enermax a komp nejel. Takže zdroj poletí na reklamaci do Brna do FOX computers
. Ale stejně nechápu jak se mi to mohlo povést...možná jak jsem tam dával ty ramky, tak jsem odhrnul pár kabelů a možná se nějakej z nich zlomil nebo tak něco, protože jiná možnost mě nenapadá
P.S. Jsem fakt hodně nasranej...člověk si koupí "kvalitní" zdroj za 3200Kč a pak tohle...