Video ve formátu *.OGV

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Video ve formátu *.OGV

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Stáhl jsem nějaké video ve formátu *OGV.Vím,že to má něco společného s ogg vorbis,taky mě google odkázal na nějakou theoru...ale to je tak vše,co o tom vím.Vím,že to umí přehrát VLC player,ale ten já nepoužívám,mám svůj oblíbený přehrávač.Navíc mi to ve VLC házelo podivné kostky a duchy z předchozí scény,pokud se posunu ve videu skokem vpřed.Po chvíli přehrávání bez přetáčení to přestane.Ale spíš bych potřeboval vědět jaký kodek konkrétně nainstalovat,aby mi to chodilo v mém oblíbeném přehrávači.VLC mi nevyhovuje.Myslel jsem,že co se týče videa mě už nemůže nic překvapit,ale to jsem se spletl.Díky
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

A co si to překonvertit na něco, co ti jde? Program SUPER to umí...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Trinom píše:A co si to překonvertit na něco, co ti jde? Program SUPER to umí...
Díky,ale já mám konvertor v přehrávači,nesnáším mít tisíc programů na každou blbost.Takže to musí jít s "prostředky" které mám v PC.
sonoluca píše:Zkus se mrknout sem
http://www.illiminable.com/ogg/
Díky za odkaz,bohužel to nepomohlo.nainstaloval jsem kodeky,pro jistotu jsem restartnul,ale při pokusu přehrát soubor přehrávač vytuhne (jak můj standartní,tak i jiné).Nechápu lidi,kteří převádějí videa do neodladěného formátu... :( Možná bych mohl zkusit nejnovější ffd show,já fakt už nevím...
Naposledy upravil(a) NobodyLovesMe dne úte 6. lis 2007, 11:18, celkem upraveno 1 x.
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

Co používáš za přehrávač?
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

sonoluca píše:Co používáš za přehrávač?
JetAudio,konvertor v něm mi zjistil,že se jedná o Theora v3

Obrázek

ale konverze nejde spustit,vždycky to vytuhne

/nepomohl ani nejnovější ffdshow filter...stáhl jsem toto: http://downloads.xiph.org/releases/theo ... ta2.tar.gz
ale nechápu,jak to mám nainstalovat,nebo do jaké složky zkopírovat,není tam žádný *.exe soubor.Poradí mi někdo?Tyhle "lahůdky" fakt miluju

//s direct show filtrem pro *.ogg,který je na těch stránkách to taky nejede.Napadlo mě,jestlise to nepere s těmi kodeky,které jsou integrovány ve VLC playeru
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Problém stále nevyřešen.Nějaké nápady?Kdepak je Dzin? :lol:

// Trinom: moc chvátáš :)

//Nechvátám,ale tak nějak tuším,že to brzy zmizí v propadlišti dějin
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

up :)

//vyřešeno:-)Ten direct show filtr byl nainstalován v pořádku.Ale proč nějaký dobrák dal tomu videu příponu *.OGV?Vrtalo mi to hlavou,tak jsem to přejmenoval na *.OGM a ejhle už to jede i v mém oblíbeném přehrávači.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“