Video ve formátu *.OGV
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Video ve formátu *.OGV
Stáhl jsem nějaké video ve formátu *OGV.Vím,že to má něco společného s ogg vorbis,taky mě google odkázal na nějakou theoru...ale to je tak vše,co o tom vím.Vím,že to umí přehrát VLC player,ale ten já nepoužívám,mám svůj oblíbený přehrávač.Navíc mi to ve VLC házelo podivné kostky a duchy z předchozí scény,pokud se posunu ve videu skokem vpřed.Po chvíli přehrávání bez přetáčení to přestane.Ale spíš bych potřeboval vědět jaký kodek konkrétně nainstalovat,aby mi to chodilo v mém oblíbeném přehrávači.VLC mi nevyhovuje.Myslel jsem,že co se týče videa mě už nemůže nic překvapit,ale to jsem se spletl.Díky
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Díky,ale já mám konvertor v přehrávači,nesnáším mít tisíc programů na každou blbost.Takže to musí jít s "prostředky" které mám v PC.Trinom píše:A co si to překonvertit na něco, co ti jde? Program SUPER to umí...
Díky za odkaz,bohužel to nepomohlo.nainstaloval jsem kodeky,pro jistotu jsem restartnul,ale při pokusu přehrát soubor přehrávač vytuhne (jak můj standartní,tak i jiné).Nechápu lidi,kteří převádějí videa do neodladěného formátu...sonoluca píše:Zkus se mrknout sem
http://www.illiminable.com/ogg/
Naposledy upravil(a) NobodyLovesMe dne úte 6. lis 2007, 11:18, celkem upraveno 1 x.
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

JetAudio,konvertor v něm mi zjistil,že se jedná o Theora v3sonoluca píše:Co používáš za přehrávač?

ale konverze nejde spustit,vždycky to vytuhne
/nepomohl ani nejnovější ffdshow filter...stáhl jsem toto: http://downloads.xiph.org/releases/theo ... ta2.tar.gz
ale nechápu,jak to mám nainstalovat,nebo do jaké složky zkopírovat,není tam žádný *.exe soubor.Poradí mi někdo?Tyhle "lahůdky" fakt miluju
//s direct show filtrem pro *.ogg,který je na těch stránkách to taky nejede.Napadlo mě,jestlise to nepere s těmi kodeky,které jsou integrovány ve VLC playeru
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- NobodyLovesMe
- Začátečník