Výběr Myši kolem 400,-

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Matias
Začátečník
Začátečník

Výběr Myši kolem 400,-

Příspěvek od Matias »

Ahoj, chci si koupit novou myš, chtěl bych aby byla spíš větších rozměrů, problém je že z webu nejde poznat jak je myš velká, líbí se my tahle třeba tahle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44075 nebo bych uvítal nějakou bezdrátovou, vlastně se rozhoduju mezi těmito variantama, nejdůležitější je velikost, rychlost snímání, počet tlačítek, programovatelnost tlačítek atd. Pls poradte jestli máte nějaký tip.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

mám tuto:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43397 a je super a dost velká
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Blue Storm píše:mám tuto:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43397 a je super a dost velká
Ta vypadá dobře, nevadí ti nějak ten kabílek, na obrázku vypadá že je dost hubenej..
Cecilka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecilka »

Blue Storm píše:mám tuto:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43397 a je super a dost velká
Mám ji taky (už druhou - první lesklá - zapomněl sem ji u rodičů a otec mi ji už nevrátil :) ).
Přesná, rychlá, s neuvěřitelnym poměrem cena - výkon, tak tenkej ocásek, že ani nevim, že ho má, ten přepínač rozlišení se taky hodí, dyš člověk potřebuje občas zpomalit myš.
Skvělá od cska, přes fotošop po nevim co...
Jen velká bych řek, že zas tolik není... Ale před ní sem měl nějakýho obřího Geniuse, tak to byl trochu větší skok.
Doporučuju :wink:
E4400 2.0 @ 3.0 (300x10) ::: Gigabyte 965P-DS3 r. 3.3 ::: 2x1024 MB A-Data EE @ 798 MHz ::: Sapphire X1950GT @ PRO pasiv chlazení [Idle: 37°C
Burn: 48°C] ::: AC Accelero S1 ::: Seasonic 400W ::: Elite 330 ::: Fujitsu-Siemens P19-2P ::: A4tech X718BF ____ hoří mi procesor a nevim, co s tim :-[ 40°C / 68°C (35°C/62°C na def nastavení)
Cecilka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecilka »

Matias píše:
Ta vypadá dobře, nevadí ti nějak ten kabílek, na obrázku vypadá že je dost hubenej..
Čemu vadí tenkej kabílek?
E4400 2.0 @ 3.0 (300x10) ::: Gigabyte 965P-DS3 r. 3.3 ::: 2x1024 MB A-Data EE @ 798 MHz ::: Sapphire X1950GT @ PRO pasiv chlazení [Idle: 37°C
Burn: 48°C] ::: AC Accelero S1 ::: Seasonic 400W ::: Elite 330 ::: Fujitsu-Siemens P19-2P ::: A4tech X718BF ____ hoří mi procesor a nevim, co s tim :-[ 40°C / 68°C (35°C/62°C na def nastavení)
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Cecilka píše:
Matias píše:Ta vypadá dobře, nevadí ti nějak ten kabílek, na obrázku vypadá že je dost hubenej..
Čemu vadí tenkej kabílek?
myslel jsem při po hybu jestli nevadí jsem zvyklej ne bezdrát. Nemohl bys jí vyfotit třeba s krabičkou od sirek, nebo nebo nějak změřit a postnout sem?
Cecilka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecilka »

Matias píše:
Cecilka píše:Čemu vadí tenkej kabílek?
myslel jsem při po hybu jestli nevadí jsem zvyklej ne bezdrát. Nemohl bys jí vyfotit třeba s krabičkou od sirek, nebo nebo nějak změřit a postnout sem?
No právě že ten kabel je tak tenkej, že vůbec není cejtit (žádný nastavování kabelu na stole, aby ti nevadil apod.)... a je dost dlouhej na to, aby tě ani trochu neomezoval.
Co máš za myš teď? Já si tuhle koupil jako první aspoň trochu slušnou myš a byl sem z ní unešenej... :razz:
Kabel od foťáku sem zapomněl doma :x
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Cecilka píše:
Matias píše:myslel jsem při po hybu jestli nevadí jsem zvyklej ne bezdrát. Nemohl bys jí vyfotit třeba s krabičkou od sirek, nebo nebo nějak změřit a postnout sem?
No právě že ten kabel je tak tenkej, že vůbec není cejtit (žádný nastavování kabelu na stole, aby ti nevadil apod.)... a je dost dlouhej na to, aby tě ani trochu neomezoval.
Co máš za myš teď? Já si tuhle koupil jako první aspoň trochu slušnou myš a byl sem z ní unešenej... :razz:
Kabel od foťáku sem zapomněl doma :x
No ted mám Microsoft Wireles Optical Mouse 2.0A , je docela velká a hlavně bezdrát ale žádný tlačítka navíc jen čtyřsměrné kolečko a to je pro mě o ničem, před tim jsem měl Logitech VX revolutions-supr myš ale byla malá tak šla pryč.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

asi d oní půjdu, je to fakt masakr 2000dpi, trojtlačítko...díky za tip, bych nenašel.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortc ... tegoryId=0

Doporučil bych tuto,je docela fajn,bezdrátová a hlavně nepotřebuje baterie!Za 300kč je to zadarmo!
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

NobodyLovesMe píše:http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortc ... tegoryId=0

Doporučil bych tuto,je docela fajn,bezdrátová a hlavně nepotřebuje baterie!Za 300kč je to zadarmo!
ta se my nelíbí tolik jako A4Tech X718BF.
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

Já mám A4Tech X750F a je docela good, jen to tlačítko 3xfire je dost na... takže ho nepoužívám. Jinak myška je docela malá, mám malou ruku, tak mi sedne akorát. Ten model BF je to samé akorát má větší rozměry. Ocásek je supr, vůbec o něm nevím.
//EDIT heh teď jsem si všiml, že na odkazu je 718BF, ale ono je to skoro to samé... :D
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

no zase tak malá není,ten "zadek" má takový rozšířený,ale do ruky sedí akorát,předtím když jsem sniperoval v BF2 s bezdrátovkou a4 tech,tak to bylo totálně nepřesné a jakmile jsem si koupil tu 718 BF,tak zaprvé bylo plus,že je pogumovaná a za druhé,že jsme si nastavil menší větší citlivost a to se hned dávale headky :-D
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“