synchro audio cz stopy do En DVDripu

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Drummz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

synchro audio cz stopy do En DVDripu

Příspěvek od Drummz »

zdar lidi, potreboval bych poradit popripade napsat naky navod jak sesynchronizovat cz dabing s EN DVDripem. Vim, ze jsou dva zpusoby jak tam ten zvuk dat, bud clovek u videa zmeni FPS aby to bylo stejne jak u nahravky z tv a pak tam hodi cz zvuk nahrany z tv a a posune zvuk aby sedel, a nebo necha fps jak je a synchronizuje cz stopu podle EN a tam kde to nesedi dava tichy stopy pro korekci.
V prvnim pripade jsem u videa menil FPS, pak jsem pridal cz stopu a dal posunout, jak ve virtuadubu tak v avidemx2 se mi po ulozeni zvukova stoppa neposunula, tim padem sem nedocilil synchra. poradte v jakem programu se da zvukova stopa dobre posouvat dopredu nebo dozadu, aby se mi synchronizace podarila?
ten druhy zpusob korekce jsem jeste moc nepochopil, protoze se nevyznam jak se to v audacity dela
i7 2600k
Asus P867 v3.1
2x4GB corsair 1333Mhz
750w corsair
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marian_m »

ja by som to riešil asi cez GoldWave (ak je audio stopa v jednom kuse) natiahnutím na dĺžku videa (také malé tlačítko s hodinkami v GoldWave) a následne spojenie v nejakom dvd autoringovom programe napr. DVD Architect od Sony (myslím že by to dokázal aj Nero Vision)
Acer TravelMate 7730G / 17" WXGA+ / Core 2 Duo P8700 2.53GHz / NVidia GeForce CUDA 9600M-GT 512MB / 2x2048MB DDR2 / 500GB 5400rpm 2,5'' SATA + 160GB 7200rpm 2,5'' SATA / DVD Super Multi / 802.11a/b/g / 0.3DV CrystalEye / BT / Vista Business sp2
Drummz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drummz »

hmm, zkusim to
i7 2600k
Asus P867 v3.1
2x4GB corsair 1333Mhz
750w corsair
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“