Vim ze 32b verze mi cely 4GB neveme ale takvy vim ze by mela pobrat odhadem 3,2GB coz ovsem nedela...
Pae mam zapnuty, v biosu je videt vsech 4GB, v 64b kubuntu mam taky k dispozici cely 4GB takze pameti jsou v poradku...
Everest vidi vsechyn ctyri moduly presto mam k dispozici jen 2038MB...
(ty co maji v nazvu i velikost jsem mel, ty bez podrobnejsiho popisu sem pridal - vsechno A-data 1GB 800mhz , dve dual channel sady)
Otazka jasna: co s tim?
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.) TDi - Ten Dým Ignoruj
v BIOSe je volba, kde sa povoluje vacsia RAM, akurat si nespominam na presne oznacenie tej funkcie, ale v napovede v BIOSe to spominaju.
Sedim za Apple, nemozem to ani overit.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22 ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8 STEAM•uubuuW ... EVE Online•H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
V biose(ASUS P5B-V) mam zaply remaping... pod tim je jeste jedna volba, nevim presne k cemu ale pri ruznych hodnotach se to chovalo porad stejne...
hlava mi to nebere
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.) TDi - Ten Dým Ignoruj