Eizo S2031WH - zkusenosti ???
Moderátor: maXXmilian
- IvoQ
- Nováček

Eizo S2031WH - zkusenosti ???
Cau,
rozhoduji se mezi Eizo S2031WH a NEC 20WGX2. Ten NEC je vsude dostatecne popsan, ale Eizo moc ne, alespon jsem nic moc nenasel.
Mate nekdo zkusenosti? Vyplati se koupit? Jsem standartni uzivatel, upravuji foto, koukam movies, ctu na pc vyukove materialy, na netu travim hodne casu, hraju min.
Ocenil bych hlavne info o odezve (z praxe), ponevac je to prej 8 a 8 ms, coz je o neco vic jako u NECu, ktery dle zkusenosti uzivatelu "nedela smouhy vubec".
Diku dik
rozhoduji se mezi Eizo S2031WH a NEC 20WGX2. Ten NEC je vsude dostatecne popsan, ale Eizo moc ne, alespon jsem nic moc nenasel.
Mate nekdo zkusenosti? Vyplati se koupit? Jsem standartni uzivatel, upravuji foto, koukam movies, ctu na pc vyukove materialy, na netu travim hodne casu, hraju min.
Ocenil bych hlavne info o odezve (z praxe), ponevac je to prej 8 a 8 ms, coz je o neco vic jako u NECu, ktery dle zkusenosti uzivatelu "nedela smouhy vubec".
Diku dik
- Iguka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- IvoQ
- Nováček

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Taky zvažuju koupi toho EIZA. Chtěl bych nějaky hodně kvalitni, co by mi vydržel dloho. U toho EIZA se mě stašně lákají ty pozorovací úhly. Má někdo osobní zkušenosti, jak je to s barvama, kontrastem a odezvy. Hraju, ale progamer nejsem tak me par milisekund nespasi, jenom jestli to neni špatny, i když u takovyho monitoru asi ne.
Btw. Nevite, kdy bych ho mohl vidět? Nejlepe zapnuty.
Btw. Nevite, kdy bych ho mohl vidět? Nejlepe zapnuty.
- Holda
- Středně pokročilý

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Holda
- Středně pokročilý

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Teď mám klasiku 4:3, tak co jinyho v te dobe, ale wide ma taťka přijde mi to lepší a na koukání nemám problém.
S tou velikosti nevim. Imho 51cm jako uhlopříčka mi přijde dost.
Kdyz to vezmu jednoduše. Proč stojí skoro 15000,- monitor velikosti 20'', kdyz za tu cenu koupim 24''. Musi byt v necem lepsi ne?
S tou velikosti nevim. Imho 51cm jako uhlopříčka mi přijde dost.
Kdyz to vezmu jednoduše. Proč stojí skoro 15000,- monitor velikosti 20'', kdyz za tu cenu koupim 24''. Musi byt v necem lepsi ne?
- Holda
- Středně pokročilý

- IvoQ
- Nováček

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- IvoQ
- Nováček