Gears of War

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz OT, warez nee
Goldnoob team proud member!
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

no tak hra bude za par minut instalnuta ... veeeelmi prevelmi sa tesim ... konecne moja ticha zavist voci XBOXarom uticha :)
lachty_
Nováček
Nováček

Příspěvek od lachty_ »

Musim rict, ze hra je absolutne o nicem. Typicka konzolova strilecka - nekam dobehnout, vsechny potrilet, jit o mistnost dal. Pro me osobne velke zklamani. Nechapu, ze to mohlo mit na xku takovy uspech. Vedle treba takove HL2:E2 to vypada jako spatny vtip. Asi jsem na tenhle typ her uz starej :) Jinak po technicke strance vsechno v poradku - hra vypada skvele a na GTS 320 bezi v 1280 vse na max na 60 FPS (je tam omezeni, vys to nejde).
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Sice to jeste nemam, ale videl jsem screeny a je to opet skoro KATASTROFA! Grafika stejna jako na Xboxu ... (textury s nizkym rozlisenim) ... to stejne jsem kritizoval i na Bioshocku, na Xku vypada nadherne na velke televizi ... ale na kvalitni velke LCD to nestaci a zda se to odflaknute a graficky nic moc ...

http://i13.tinypic.com/6x9cy1f.jpg

http://i17.tinypic.com/6o5zk0i.jpg

//Thellwin - upraveno na odkazy
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Myslim, ze pokud to bude fakt dobrá hra, tak me mirná neostrost textur rozhodne nemůže rozhodit ....

Jen o tom ta hra snad neni, stejne si techhle drobností človek vsimne jen kdyz ten masakr pauzne.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Neostrost textur je blbost, v pomaly kazdej recenzii vychvaluju graficke vylepsenie oproti Xboxovej verzii, to ze sa vam to zda rozmazane zato uz moze jedine samotny UT3 engine s tym jeho genialnym blurom viz napr Unreal Tournament 3 demo, ale ako tak pozeram na tie screenshoty vyzera to podla mna velmi dobre.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

lachty_ - Co jsi jako cekal ze to bude? Pokud treba Flashpoint, tak to te hra asi opravdu musela zklamat.
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
lachty_
Nováček
Nováček

Příspěvek od lachty_ »

Flashpoint jsem zrovna necekal. Ale myslel jsem, ze kdyz hra mela na Xku takovy uspech, tak ze to neni jenom dalsi obycejna "vycisti mistnost a jdi dal" strilecka. Ze proste ma neco navic. Kazdopadne jestli ma, tak jsem to zatim neobjevil :)
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Mozna muzes prestat hledat. :)
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

neviete kde si mozem zmenit jazykove nastavenia ???
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

no ono asi pre srandu kralikov neprerabaju konzolovu hru na pc.. takze ocakavam dobru zabavu :)
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

MichiGen píše:Neostrost textur je blbost, v pomaly kazdej recenzii vychvaluju graficke vylepsenie oproti Xboxovej verzii, to ze sa vam to zda rozmazane zato uz moze jedine samotny UT3 engine s tym jeho genialnym blurom viz napr Unreal Tournament 3 demo, ale ako tak pozeram na tie screenshoty vyzera to podla mna velmi dobre.
ten hnusnej blur efekt se dá nastesti vypnout a tady to vypnes urcite taky...
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Inac k tomu Unreal tournamete 3 ..Tam aj tak myslim ze v DEME neboli textury na Maxime..tak sa mohli aj zdat neostre..Co aj boli asi..Ale spat K Gearsu...No kazdy kto od toho ckala nejake Akciu s RPG asi bude sklamanay..Ved toto je cisto strielacka na odreagovanie..s prekrasnov grafikou.. A tento ucel hra plni dokonale... :)
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

jj veru plni ... a mne sa pacia veci kde si riadne zastrielam ... a tu je konecne jedna po case :) :twisted: ...
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Highlander píše: ten hnusnej blur efekt se dá nastesti vypnout a tady to vypnes urcite taky...
A potom budou ty textury s nižším rozlišením hnusné :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

takze oskusane a to nizke rozlisenie textur je priam neuveritelne, no katastrofa.. pri nizsom rozliseni som ho zbadal na prvy pohlad.. grafika tak vyzera nesmierne otrasne a zastaralo.. hratelnost ?
musim povedat ze na pc sa to naozaj nehodi, mozno tak hrat to na pc este s joystickom by to slo
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

Nenastartuje O_o

Příspěvek od Wakizashi »

zdravim, mam takovy mensi problem. Po nainstalovani GOW me cakalo nemile prekvapeni. kdyz zapnu startup hry, tak se mi zapne obrazovka (jako by melo nasledovat logo a loading do menu) a vidim symbol wokenarskych hodin, at pockam. Disk hrabe, ale malo, jako by pak prace nepokracovala, takto jsme cekal nejake 4 minuty a stale nic. Nema nekdo stejny problem? Sestavu viz nize a dokonce jsme nainstaloval ovladace pro amd z disku u hry. Zkouseno s ovladaci 7.10 Omega drivers ale take i oficialni 7.9 od ATI, ktere byly opet na disku s hrou. Diky za jakekoliv rady. Jsem dost zmateny :(
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

nevite prosim co to muze byt ze mi jak v gow tak ut3 mi to jede max na 62 fps? ovladace posledni bety 164,04 ale stejne to dela na kazdych :(
jinak gow je dost dobra vec takova az filmova hra, dobre to promakali :)
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

NEZNALEC píše:nevite prosim co to muze byt ze mi jak v gow tak ut3 mi to jede max na 62 fps? ovladace posledni bety 164,04 ale stejne to dela na kazdych :(
:? nebude to tim ze v obou hrach je fps lock?...navic v UT3 to jde podle navodu na GT vypnout upravou ini soubouru:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Cau zajimalo by me jestli to je lepsi nez Lost Planet nebo je to jiny a k cemu to ma nejbliz .Pokud jo tak to jak LP ani nema cenu pro mne shanet.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“