notebook do 15 500,- s dph

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
milann88
Nováček
Nováček

notebook do 15 500,- s dph

Příspěvek od milann88 »

velikost notebooku by mela byt c) mainstream (15“ – 16“)

zadne znacky nepreferuji

notebook bych chtel k hrani her , sledovani filnu , a na kancelarske aplikace

sve mistecko bude mit spis doma na stole

operacni system to mit nemusi ale pokud jo tak spis windows wista nebo nejake xp

displej bych nejakej slusnej :roll:

design neni pro mne tak dulezity funkcnost je dulezitejsi

procesor co nejlepsi v teto kategorii a ram a pevnej disk to same chci aby se na tom dali rozjet i nejake hry

tak predem dik vsem za rady a pokud tam psane nejake blbosti tak see mi nesmejte ja se v tom moc neorijentuju :roll:
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Výkonově na tom bude nejlíp ten Asus, ale řadu F5 nepovažuju za úplně nejpovedenější, takže osobně bych vzal ten Acer Aspire 5220 nebo HP 530 s Core Duo a GMA 950 - na hry to moc ale nebude - stejně jako ostatní, co v týhle cenový seženeš...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

osobně si nemůžu stěžovat na MSI M670X ... za cca 13k solidní kup (Sempron 3500+, GeForce 6100, 1GB ram, 80GB disk, na baterky 2,5 hod při 0,8GHz)

edit: koukám že už maj 120GB disk...potfory :? je to 6 tejdnů co sem hho kupoval za 15 s 80GB :(
milann88
Nováček
Nováček

Příspěvek od milann88 »

co na rade f5 povazujes za nepovedene a na acer jsem slysel dost nadavek co vy na to ? :lol:
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

No ještě můžeš vzít MSI VR600X-242CZ, najdeš ho za cenu 15,5-16k.
Parametry tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=108268
Ale má to integrovanou grafiku od intelu.... takže na hry slabota.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

milann88 píše:co na rade f5 povazujes za nepovedene a na acer jsem slysel dost nadavek co vy na to ? :lol:
Úchylně provedenou klávesnici, takový "levný" plasty - rozhodně v ruce nepůsobí bytelně - oproti tomu nový Acery (zatím jsem měl v ruce jenom TravelMate) jsou tak o dvě třídy vejš ;-) ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

Notebooky Microstar jsou i můj tip, zejména kvůli numerické klávesnici - bez ní už nikdy! Mám doma podobnej, je lehoučkej, celkem malej, celkem dobrej displej to má, spolehlivej, na baterku vydrží, maximální spokojenost.
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“