Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Tak jsem konecne to demo dohral, a musi m rici ze po strance hratelnosti me to moc nebavilo ... technicky je to orgasmus, ale hra stejna jako FarCry a nic noveho ... no uvidim jaka plna bude, ale TimeShift me tedy bavil podstatne vice nez tohle demo ...

PS. ty hires screny jsou z Bonus CD ktere vyjde ve specialni edici hry ... a nejsou ze skutecneho hrani ...
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

to byhc pochyboval,že by na tom někdo hrál,tka možná s 0 FPS :lol: by mě i tka zajímalo,která graifka jim utáhla také rozlišení :?
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Uz jste nekdo cetli recenzi ve score??
Sali ji 93% a pritom jio vychvalovali jako ze se pc hry zase vratili na trun a konzolisti muzou zavidet.....V nekterejch castech to vynaseli do nebe jako ze hratelnost spickova,technicke spracovani taky,ruznorody lokace a pak tomu daj 93% nechapu je ikdyz zaklinaci dali tusim jen 87% jsou nak prisny tedka a jeste dali HL2 jako lepsi nez crysis ja to vidim obracene pisou ze v crisis nejde rambo styl ani na nejlehci obtiznost a ze je potreba taktizovat a proskoumat okoli nez se do toho clovek vrhne,to si myslim,ze to bude supr nejdriv to omrknout a pak je pomalu dostat..
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Jo, četl, ale víceméně jsem se nic noveho nedozvěděl..
S tím HL2 jsem to taky nějak nepochopil...
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

2Red Devil:tak to dělám v tom demo,vždycky si dám neviditelnost a někoho chytnu pod krkem a odtáhnu ho,tka jsme měl jendou na hromadě asi 12 korejců :-D nebo je nejlepší si dát na SCAR nebo AK tlumič,puškohled od snipera a někam zalehnout a na dálku odstřelovat a ostatní korejci tam potom lítají jak šílení a hledají mě...jinak naprosto nej je atomový tank :lol: jsem si myslel,že to vybouchne zhruba jako TAC a ono to bouchlo trošku víc :-D mě to v tanku sejmulo asi na 0,5km,tlakovka jak sviňa
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Blue Storm píše:2Red Devil:tak to dělám v tom demo,vždycky si dám neviditelnost a někoho chytnu pod krkem a odtáhnu ho,tka jsme měl jendou na hromadě asi 12 korejců :-D nebo je nejlepší si dát na SCAR nebo AK tlumič,puškohled od snipera a někam zalehnout a na dálku odstřelovat a ostatní korejci tam potom lítají jak šílení a hledají mě...jinak naprosto nej je atomový tank :lol: jsem si myslel,že to vybouchne zhruba jako TAC a ono to bouchlo trošku víc :-D mě to v tanku sejmulo asi na 0,5km,tlakovka jak sviňa
Ja si myslim,ze tuhle hru si fakt uzijem uz podle dema bych ji dal vic jak 9 aspon tak 98 demo hraju porad dokola a pokazdy to jde hrat jinak
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Blue Storm píše:nebo je nejlepší si dát na SCAR nebo AK tlumič,puškohled od snipera a někam zalehnout a na dálku odstřelovat a ostatní korejci tam potom lítají jak šílení
:-D tohle se mi zrovna včera trochu nepovedlo. jak je tam ta kupa asi 30ti korejců tak jsem slezl dolu z té vyvíšeníny až doprava zneviditelnil a začal je mydlit a najednou koukám že mam optiku plnou korejce. :? :lol: no ještě by to chtělo k té neviditelnosti znehmotnění aby prošel a neotravoval :-D :-D
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Red Devil píše:Uz jste nekdo cetli recenzi ve score??
Sali ji 93% a pritom jio vychvalovali jako ze se pc hry zase vratili na trun a konzolisti muzou zavidet...
Tobě se nelíbí hodnocení 93%? :?
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

2karf:to by ale tebou prolítavaly i kulky a to už by byl rambo styl,ale když jsi neviditelný,tak korejec tě setjně uvidí,protože za tebou bude stín :roll:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Blue Storm píše:2karf:to by ale tebou prolítavaly i kulky a to už by byl rambo styl,ale když jsi neviditelný,tak korejec tě setjně uvidí,protože za tebou bude stín :roll:
no já mam stíny vypnutý takže nevidí :-D :razz: ale byli 3 a došli až ke mě a až když do mě jeden drcnul tak začala mela :roll:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Blue Storm píše:2Red Devil:tak to dělám v tom demo,vždycky si dám neviditelnost a někoho chytnu pod krkem a odtáhnu ho,tka jsme měl jendou na hromadě asi 12 korejců :-D nebo je nejlepší si dát na SCAR nebo AK tlumič,puškohled od snipera a někam zalehnout a na dálku odstřelovat a ostatní korejci tam potom lítají jak šílení a hledají mě...jinak naprosto nej je atomový tank :lol: jsem si myslel,že to vybouchne zhruba jako TAC a ono to bouchlo trošku víc :-D mě to v tanku sejmulo asi na 0,5km,tlakovka jak sviňa
jak a kde mam sehant atomovou bombu ?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

rostaxx píše:jak a kde mam sehant atomovou bombu ?
když vylezeš z lesa a po sejmutí aliena tak je v pravo dole na pláži...v těch upravenejch mapách
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Red Devil píše: jsou nak prisny tedka a jeste dali HL2 jako lepsi nez crysis j.
HL2 shodou okolností vyšel v r. 2004, jen debil by se to snažil porovnat teď.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Možná blbej dotaz...
Ale jak v klidu střílet se "snajperkou"? Tj aby se mi netřepal kursor, v jiných hrách to bylo řešeno tak že se nadechne a kurzor ustrně a mužu v pohodě střílet...
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Prepni oblek na Strenght mod (pesticka). Pak se to temer neklepe.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

pilarius píše:Prepni oblek na Strenght mod (pesticka). Pak se to temer neklepe.
Dík, to mně nenapadlo :oops:
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

karf píše:
rostaxx píše:jak a kde mam sehant atomovou bombu ?
když vylezeš z lesa a po sejmutí aliena tak je v pravo dole na pláži...v těch upravenejch mapách
AHA no nidke sme si nevsiml nejakekej upravenej mapy
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

rostaxx píše:
karf píše: když vylezeš z lesa a po sejmutí aliena tak je v pravo dole na pláži...v těch upravenejch mapách
AHA no nidke sme si nevsiml nejakekej upravenej mapy
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=67
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Red Devil píše:...
Bodík sem bodík tam neřeš. Už 90% je sakra dobrej výsledek :wink:
Kor na FPS-ky...
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

kk vylezl sem z lesa v oblacich lita ten zmrdecek ...vemu tu zbran takovou tamtu xD a sejmu ho ....kua litam tam jak posuk ale atomovku nemhu najit ...........
uz tam litam 3 hodky a porad nic ....fakt teda nevim kde ta atomova zbran je .....fakt nevim
Naposledy upravil(a) rostaxx dne pát 9. lis 2007, 20:49, celkem upraveno 2 x.
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“