Flash disk - nezobrazuje se ikona v Tento počítač
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Jara
- Začátečník

Flash disk - nezobrazuje se ikona v Tento počítač
Po zasunutí flash disku se objeví hláška, že bylo nalezeno nové zařízení a je připraveno k použití. Nikde se však tento disk neobjeví a není možno na něj nijak přistupovat. Ostatní zařízení jako myš nebo tiskárna zapojené v USB jsou v pořádku. Tento problém se vyskytuje u všech flash disků, které jsem zkoušel.
NAS4Free:Procesor: Atom 330, MB:Zotac IONITX A-E, RAM: 2x2GB Zeppelin Gold 800MHz, 2TB HDD:,
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Jara
- Začátečník

- glu
- Začátečník

-
Pokud se jedna o predni panel, tak bych se nejdriv podival, jestli jsou vsechny "dratky" z nej dobre zastrceny v desce. Pokud se jedna o usb na desce, tak bych zkusil nejnovejsi ovladace na desku. Mam v praci kompa s podobnym problemem ve kterym se hrabat nemuzu, tak to resim s ruznyma usb zarizenima ruznejma zpusobama: nekdy pomuze usb prodluzka, nekdy pomuze aktualizace ovladace pres spravce zarizeni, nekdy se zarizeni objevi jen pres totalcommandera a treba i pod sitovym pripojenim, nekdy pomuze povystrceni z portu a nekdy nepomuze vubec nic. Taky muzes vyzkouset preinstalovat system nebo jinej zdroj.
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zdenda.cz
- Nováček

-
Re: Flash disk - nezobrazuje se ikona v Tento počítač
Dobrý den,
mám úplně stejný problém, který je popsán na začátku.
Žádný připojený připojený flashdisk nefunguje (v jiných počítačích fungují).
Tento problém se objevil z ničeho nic. Flashdisky na pc fungovaly a pak přestaly.
Po připojení vše probíhá normálně. Zařízení lze dokonce bezpečně odebrat, ale není nikde vidět.
Tento problém už jsem jednou viděl, ale pc byl naformátován a tím byl problém (mimo jiných) vyřešen. K tomuto kroku se ale nyní uchylovat nechci. Mohl by mi někdo poradit, jak tuto situaci vyřešit.
mám úplně stejný problém, který je popsán na začátku.
Žádný připojený připojený flashdisk nefunguje (v jiných počítačích fungují).
Tento problém se objevil z ničeho nic. Flashdisky na pc fungovaly a pak přestaly.
Po připojení vše probíhá normálně. Zařízení lze dokonce bezpečně odebrat, ale není nikde vidět.
Tento problém už jsem jednou viděl, ale pc byl naformátován a tím byl problém (mimo jiných) vyřešen. K tomuto kroku se ale nyní uchylovat nechci. Mohl by mi někdo poradit, jak tuto situaci vyřešit.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Flash disk - nezobrazuje se ikona v Tento počítač
něco z tohohle nezabere? http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 7#p7792767
ignorelist: kremrole a dezoláti