Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo "hrát to" je fakt mazec. Je dost velkej problém se od toho odtrhnout, a některý videa prostě nemaj chybu! Člověka to chytne a nepustí. Grafika je úžasná (crysis sem ještě nehrál), ale má jednu drobnou chybu, a to že na tak detajlním pozadí jsou nepřátelé dost blbě vidět
Zaznamenal jsem ale několik problémů s AI, kdy třeba nepřátelé stáli na střeše a tupě čuměli do dálky, přestože na ulici pod nimi se to řezalo ostošest, dokud do nich člověk nestřelil 
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- F1l1p
- Středně pokročilý

Nejsem si ani jistý, jestli u COD2 vydali MP demo. Každopádně já jsi jdu pro hru zítra, tak ti pak můžu napsat, jaký MP je.Recon píše:videa jsou videa ale hrat to je o necem jinym, ty videa uz sem videl. No ale preci jen nedam 1300 za SP a videa z MP:) To si to radsi stahnuJen kdyby to nebylo tak liny
O pár postů víš jsem psal, že se dá hra sehnat za 800
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

Taky hraju. Ačkoliv jsem nikdy nebyl nějaký velký příznivce CoD série, tak zatím jsem docela nadšený.
Má to skvělou atmosféru, samozřejmě jsou zde i klasické neduhy jako nic moc AI nepřátel a dost skriptování, ale na druhou stranu vykreslení války je parádní a akce s týmem uvěřitelné.
Další dojmy potom, jenom upozorním, že mise z dema rozhodně nebyla ta HW nejnáročnější, spíš naopak. Mise za SAS v travnatém a stromovitém prostředí dávaj PC docela zabrat. Na S64 @ 2.6 GHz, 1GB Ram a X1950Pro @ 640/1600 to občas jde i mírně pod 20 v náročné scéně. Ale pro plynulé hraní je 25 FPS docela postačujících, nejsem ProGaymer. Hraju na 1280, medium až high s AF2x a bez AA. Vytížení ram nejde přes 900MB celkově. Grafika je i tak nádherná a stylová ...
Když to tak čtu, tak jako bych to ani nepsal já

Má to skvělou atmosféru, samozřejmě jsou zde i klasické neduhy jako nic moc AI nepřátel a dost skriptování, ale na druhou stranu vykreslení války je parádní a akce s týmem uvěřitelné.
Další dojmy potom, jenom upozorním, že mise z dema rozhodně nebyla ta HW nejnáročnější, spíš naopak. Mise za SAS v travnatém a stromovitém prostředí dávaj PC docela zabrat. Na S64 @ 2.6 GHz, 1GB Ram a X1950Pro @ 640/1600 to občas jde i mírně pod 20 v náročné scéně. Ale pro plynulé hraní je 25 FPS docela postačujících, nejsem ProGaymer. Hraju na 1280, medium až high s AF2x a bez AA. Vytížení ram nejde přes 900MB celkově. Grafika je i tak nádherná a stylová ...
Když to tak čtu, tak jako bych to ani nepsal já
Goldnoob team proud member!
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak to tak ctu tak to asi nebudou zas tak vyhozeny prachy a dneska jedu do olomouce
takze si to asi koupim 
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- KillerShot
- Začátečník

-
- F1l1p
- Středně pokročilý

- KillerShot
- Začátečník

-
- dewator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Mělo by mrkni sem - http://esuba.eu/template.php?lang=cz&fi ... page_mode= jestli to jede na AXP se tady už řešilo.
Ad plná v CZ až v pondělí - v zahraničí už je, takže kdo měl možnost sehnat si tam tak může hrát. Každopádně tak jak se tady uplatňuje už dlouho, pokud hra někde vyšla a je k sehnání tak nebudeme nikoho podezírat z warezu, i když si každý můře samozřejmě myslet co chce
Ad plná v CZ až v pondělí - v zahraničí už je, takže kdo měl možnost sehnat si tam tak může hrát. Každopádně tak jak se tady uplatňuje už dlouho, pokud hra někde vyšla a je k sehnání tak nebudeme nikoho podezírat z warezu, i když si každý můře samozřejmě myslet co chce
Goldnoob team proud member!
- KillerShot
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

- KillerShot
- Začátečník

-
- KillerShot
- Začátečník

-
- F1l1p
- Středně pokročilý

Tak to je zajímavé. Ještě ve středu jsem všude četl, že hry do ČR dorazí ve čtvrtek a že to e-shopy budou rozesílat, aby to v pátek měli lidi doma. Já mám každopádně polskou verzi hry - http://eshop.megahry.eu/Call-of-Duty-4- ... g1581.html -> dneska jsem si pro ni byl a měli tam z nich takový celkem dost vysoký komínek.
Nevýhoda ale je, že hra je komplet v polštině - menu + titulky, ale dá se to prý normálně vypnout, aby byla AJ - ještě jsem nepátral jak - já s polštinou problém nemám.
edit: srovnání PC, XBOX a PS3 verze: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24816&r=top
Nevýhoda ale je, že hra je komplet v polštině - menu + titulky, ale dá se to prý normálně vypnout, aby byla AJ - ještě jsem nepátral jak - já s polštinou problém nemám.
edit: srovnání PC, XBOX a PS3 verze: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24816&r=top
- brucknert
- Nováček

-
- dewator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Dík moc, vali toThellwin píše:Mělo by mrkni sem - http://esuba.eu/template.php?lang=cz&fi ... page_mode= jestli to jede na AXP se tady už řešilo.
2 F1l1p: na tu polstinu by mohlo pomoct toto:
seta loc_forceEnglish "1"
seta loc_language "7"
Naposledy upravil(a) dewator dne pát 9. lis 2007, 17:03, celkem upraveno 1 x.