Thermalright HR-11 -velice luxusní backplate

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Thermalright HR-11 -velice luxusní backplate

Příspěvek od Vivec »

Tak na nás chystá Thermalright novej chladič, tentokrát chlazení zadní strany GPU
Obrázek

mno jestli to má nebo nemá cenu posuďte sami, ale já si ho asi koupim, přecejen se mi GK pod blokem slušně prohejbá a výroba backplatu by byla kvůli odporům a jinejm součástkám složitá, a těch 500,- (očekávám) mě nezabije, přinejhoršim si z toho pak vyrobim pasiv na southbridge :)
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

podle mě to není špatnej nápad, ja když sem měl stock chladič na svý grafice, tak ten kříž, co byl pod GPU byl vždycky žhavej jako sviňa...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

když sem bastlil svoje chlazení pro r9550, tak sem chladil i zadní část... ona bejvá docela dost žhavá, no...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

honny píše:když sem bastlil svoje chlazení pro r9550, tak sem chladil i zadní část... ona bejvá docela dost žhavá, no...
No bejvá převazne hodně žhavá od GPU.Takže pokud chladis dobře Gpucko ,tak ta zadní část tak zhava není...u mě ty součastky nemaji víc jak 45C ze zadní strany...(což je pohoda).
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

napr na moji gk z podpisu to je jen slabounce vlazny. (trosku ot, ale kdyby si mel clovek koupit serepeticky od thermalrightu tak ho vyjde daleko lip a cenove mozna i min voda :) )
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

no tiez si myslim ze je to zbytocne. GPU chladim vodou a backplate je uplne vlazny. inak cakal by som vyssiu cenu ako 500KC
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Taky zalezi kolik ta sranda bude vazit, uz tak se mi vga prohiba, a to nani mam jen WB+pasivky na pametech a homemade water bastl na regulatorech
ds
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ds »

Docela zbytecny kdyz uz mas na Grafice treba HR-03 Plus rozdil je 2-3°C a to je podle me zbytecnost ikdyz kdybych mel penez nadbytek koupil bych si ho :D
tady test http://hardwarelogic.com/news/137/ARTIC ... 10-26.html

BTW: ten prvni obrazek v tom testu se mi velice libi cela rodina Thermalright pohromade :lol:
Cpu:Amd Athlon XP 2500+@3200+ 1.8V ,MB:Epox 8RDA3I,ATI RADEON 9000PRO 275/550@610/305,ZVUK:SB LIVE 5.1,M.:AOC 7KLR,REPRO:KINYO 2.1,HDD:BARACUDA 40GB
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“