Já se vrátím, vrátím se, vyřeším záhadu vzniku artefaktů v zóně a vrátím se
Ten 130% damage to bude procházka růžovou zahradou. Hraji to na obtížnost Mistr
Napíšu Ti první dojmy, jestli to ovšem rozjedu. Tak zatím SWÓTE
Moderátor: Baneshee

Tak jsem zpátkyBERTIK píše:for Swat:
Já se vrátím, vrátím se, vyřeším záhadu vzniku artefaktů v zóně a vrátím se![]()
Ten 130% damage to bude procházka růžovou zahradou. Hraji to na obtížnost Mistra je to prostě
no
zívačka. Říkají mi Mistr TICHOŠLÁPEK.
Napíšu Ti první dojmy, jestli to ovšem rozjedu. Tak zatím SWÓTE

Ja zrovnavam iba misiu v Prypjat. Proste mi to pripomenulo STALKERa. A co je take dobre na hratelnosti? Ze je STALKER zabugovany? Ze potrebujes do niekoho vypalit cely zasobnik aby zomrel? Ze si tam musis nahadzat plno modov aby bola hra hratelna? Dakujem pekne za taku hru:-( BTW: a preco by som tieto hry nemohol zrovnavat? Co sa tyka atmosfery tak su obe atmosfericke ale hratelnostou sa Stalker na CoD 4 zdaleka nechyta... Je hratelnost a hratelnost...Raoul Duke píše:Pana S.T.A.L.K.E.R.a prosím nesrovnávej s CoD, jsou to úplně odlišné hry. Mě S.T.A.L.K.E.R. naprosto uchvátil jak atmosférou tak hatelností.

To bylo taky poměrně rychlý.....tak příjemnou zábavu u něčeho jinýho.Kajman píše:Tu hru mám a musím vám říct že nic moc

tu hru mam a musim vam rict ze atmosferou se na tu hru nechyta skoro zadna jina hraKajman píše:Tu hru mám a musím vám říct že nic moc

Stalker a RPG? Preboha... a Doom3 je strategia?mhl píše:Neuvěřitelné, první RPG, u kterého se nenudím