jo, určitě .. tam se ukládá všechno co zadáš do konzole...F1l1p píše:Díky - už jsem si to taky našel. Nevíš, jestli se to přepisuje přímo v configu mého profilu?dewator píše:2 F1l1p: na tu polstinu by mohlo pomoct toto: loc_forceenglish 1
Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- dewator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Ta mise v Černobylu byla parádní, jedna z nej misí v FPS kterou jsem za poslední roky hrál. Vůbec zpracování oblasti okolo Č. se tvůrcům povedlo. Ta rojnice na té louce, kdy člověk jenom ležel a modlil se neměla chybu. A utíkat zpátky s parťákem, co necejtí nohy a nemůže chodit, na zádech, v případě nutnosti ho položit, postřílet nepřátele a zase dál. Super 
Goldnoob team proud member!
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak som si to zahral. Dvoma slovami : vynikajuca hra! Singlac je super, hlavne misie za S.A.S. Hral som aj multak a poviem Vam, nemam slov. Uplna pecka. Som dlhorocny klanovy hrac Call Of Duty 1 ( CoD2 bola blbost) a som z CoD 4 uchvateny. Bal som sa dalsieho pruseru ako bolo CoD 2 ale je to uplne v pohode. Vyborny multiplayer. Hratelnost, pohyby postav, mapy, dabing, narocnost, uplna pecka. Tato hra stoji za kupu originalu. PS: ukrajinski vyvojari si mozu zobrat priklad ako sa robi hra, aj z ich domova
(Misia v Prypjat) ( STALKER) Takto mal vyzerat STALKER po stranke grafickej a hlavne hratelnej, bez bugov, chyb atd...
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ono to ma nejaky rank sytsem ci co?hlupak píše:uz mam litheunanta {nebo jaks e to pise} asi po 2 mapach...lol klasika ovladani jak cod2...singl sem jeste nehral
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je tazko porovnavat, pretoze STALKER je hra starsia, s kostrou dost stareho enginu kedze vyvoj hry trval tak dlho, je to k tomu akcne FPS/RPG, zatial co CoD4 je vojnova hra. A BTW bug=chybapeterch píše: ukrajinski vyvojari si mozu zobrat priklad ako sa robi hra, aj z ich domova(Misia v Prypjat) ( STALKER) Takto mal vyzerat STALKER po stranke grafickej a hlavne hratelnej, bez bugov, chyb atd...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- oupee
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

Recenze na GP - http://www.gamepark.cz/call_of_duty_4_r ... _14492.htm
V podstatě s ní souhlasím, až na ti, že AI nepřátel zase tak svkělá není. K té misi v Černobylu (kde to bylo více než patrné) a celkově to platí také musím podotknout jedno - důležité postavy kolem vás neumírají. Když vybouchne pod nohama granát vám tak jste mrtví, když důležitému parťákovi tak přežije.
Dohrál jsem SP a moje hodnocení je 9/10 i přes to, že je hra celkem krátká a má své chyby. Na druhou stranu pohlcení je totální, zajímavý i když mírně přitažený příběh, skvělá grafická stránka, rozmanitost prostředí ... přesun do moderní doby z 2. SV sérii CoD rozhodně prospěl, protože nabídl nové možnosti a tvůrci je využili.
Já si to pravděpodobně dám brzy ještě jednou, i když už to asi nebude ono, protože při opakovaném hraní člověk zkouší i jiné postupy a občas může narazit, když dělá něco co hra nechce. Opět jsou zde koridory, kterými musíte jít a pocit volnosti je jen zdánlivý, nicméně hra vám daný směr celkem nenásilně vucuje a při prvním hraní ho rádi přijímáte.
EDIT - pár screenů

V podstatě s ní souhlasím, až na ti, že AI nepřátel zase tak svkělá není. K té misi v Černobylu (kde to bylo více než patrné) a celkově to platí také musím podotknout jedno - důležité postavy kolem vás neumírají. Když vybouchne pod nohama granát vám tak jste mrtví, když důležitému parťákovi tak přežije.
Dohrál jsem SP a moje hodnocení je 9/10 i přes to, že je hra celkem krátká a má své chyby. Na druhou stranu pohlcení je totální, zajímavý i když mírně přitažený příběh, skvělá grafická stránka, rozmanitost prostředí ... přesun do moderní doby z 2. SV sérii CoD rozhodně prospěl, protože nabídl nové možnosti a tvůrci je využili.
Já si to pravděpodobně dám brzy ještě jednou, i když už to asi nebude ono, protože při opakovaném hraní člověk zkouší i jiné postupy a občas může narazit, když dělá něco co hra nechce. Opět jsou zde koridory, kterými musíte jít a pocit volnosti je jen zdánlivý, nicméně hra vám daný směr celkem nenásilně vucuje a při prvním hraní ho rádi přijímáte.
EDIT - pár screenů

- Swat
- Mírně pokročilý

Já nepochybuju o tom,že CoD 4 bude solidní hra,ale nějak mi hlava nebere,že Cpt.Price byl v jedničce,myslím,že byl i ve dvojce (už si nevzpomínám) a teď ho vidím na screenech ze čtyřky.Tomu říkám válečnej veterán,je to jasně on-s tím "mrožem",když to tak počítám,je mu řádově 114 let.Ale dobrý,až můj kluk jednou bude pařit Call of Duty 14 a bude plnit úkoly pro Cpt.Price,klidně mu to objasním,že ten je tu s náma odjakživa a zřejmě i navždy.Capt.Price forever!
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Thellwin
- Administrátor

- Swat
- Mírně pokročilý

Thellwin píše:Třeba je to syn
Nevím, nepamatuju se s kým jsem hrál v prvním a druhém díle.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak prostě klukovi jednou řeknu"tohle je cpt.Price junior,já kdysi bojoval po boku jeho táty...byl to dobrej chlap,jen měl trochu nedotaženej xicht,ten jeho kluk má rozhodně víc polygonů".....
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- junior
- Nováček

-
skutocne si to zasluzi vysoke hodnotenie,chlapi si na tom dali zalezat,a este ked sa to da hrat na mojej zostave,tak klobuk dole!je to pecka!Swat píše:Tak prostě klukovi jednou řeknu"tohle je cpt.Price junior,já kdysi bojoval po boku jeho táty...byl to dobrej chlap,jen měl trochu nedotaženej xicht,ten jeho kluk má rozhodně víc polygonů".....
Barton2600+@2,4Ghz(209x11,5)1,8V AC Silent Lite,MSI K7N2 Delta2,2x1GB RAM Kingston DDR400,Leadtek 7600GT (AGP) 610/1600,Hitachi 160GB SATA,DVD-RW LG GSA-4082B,Fortron FSP400-60GLN
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si stáhnul demo a ta svině padá
Mám XP 2600+,1.5GB ram,6600GT a když to zapnu tak to po odjetí úvodního videa padne do woken.Jednou mi to do menu najelo ale se zaseklým zvukem a nakonec se to kouslo
Mám XP 2600+,1.5GB ram,6600GT a když to zapnu tak to po odjetí úvodního videa padne do woken.Jednou mi to do menu najelo ale se zaseklým zvukem a nakonec se to kouslo
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Thellwin
- Administrátor

- Gerimo
- Mírně pokročilý

uz to tu bylo minimalne 2x. Precti si toto: http://esuba.eu/template.php?lang=cz&fi ... page_mode=Luks píše:Tak jsem si stáhnul demo a ta svině padá![]()
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Thellwin
- Administrátor

MP řešte prosím tady - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=