A-DATA VITESTA EXTREME EDITION 800+ a jejich nastaveni

Paměti DDR2, DDR1, SDRAM, RIMM a další.
Odpovědět
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

DoomCZE píše:pojedou tyto pameti na 1.8V s casovanim CL5? chtel bych si je totiz koupit a moje deska dava jenom 1.8V. deska bude nova ale ne hned
Mne sa s 1.8V nepodarilo nainstalovat Vistu, v poslednej casti instalacie mi hodilo BSOD. S 2.0V fungujem bez problemov.
Monsieur
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monsieur »

Myslím že niekto tu písal že tieto pamäte štandardne bežia na 1,8V a len výrobcom je doporučených 2V, takže ti pôjdu ..skús si prečítať celý thread, ale myslím že ta neklamem :)
CASE: THERMALTAKE Armor Jr. VC3000 SWA CPU: Core i7 920 @3,6GHz (NOCTUA NH-U12P SE) MB: GIGABYTE EX58-UD3R GPU: ASUS ENGTX295 PSU: CORSAIR HX750W RAM: OCZ DDR3 3x 1GB Gold 1600MHz TripleChannel HDD: WD 320GB SATA2 16MB (+Fan: AKASA AK-183-L2B - Na HDD kôš) LCD: LG W2252TQ, 22"
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Zeptam se pouzivate nekdo 4*1024 tehle ramek ?? Moje corsairy ve 4 kravej chci je vyreklamovat a vzit tyhle,tak me zajima jak jste kdo spokojenej a jestli je nekdo nemate na nforce 680i diky
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Monsieur píše:Myslím že niekto tu písal že tieto pamäte štandardne bežia na 1,8V a len výrobcom je doporučených 2V, takže ti pôjdu ..skús si prečítať celý thread, ale myslím že ta neklamem :)
A ja som napisal to, co sa mi realne stalo, kedze tieto RAM-ky vlastnim :-). Na 1.8V som Vistu nenainstaloval.
Monsieur
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monsieur »

to je haluz, a to akože všetko si nechal na auto a nič? ..ani ťuk? ..a to ako tak kukám máme rovnakú dosku procák aj ramky aj OS a ešte aj myš a ja som nemal problém :?
CASE: THERMALTAKE Armor Jr. VC3000 SWA CPU: Core i7 920 @3,6GHz (NOCTUA NH-U12P SE) MB: GIGABYTE EX58-UD3R GPU: ASUS ENGTX295 PSU: CORSAIR HX750W RAM: OCZ DDR3 3x 1GB Gold 1600MHz TripleChannel HDD: WD 320GB SATA2 16MB (+Fan: AKASA AK-183-L2B - Na HDD kôš) LCD: LG W2252TQ, 22"
Nihilath
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nihilath »

Red Devil píše:Zeptam se pouzivate nekdo 4*1024 tehle ramek ?? Moje corsairy ve 4 kravej chci je vyreklamovat a vzit tyhle,tak me zajima jak jste kdo spokojenej a jestli je nekdo nemate na nforce 680i diky

Já je měl nedavno a už ty 2 moduly nově koupaný jsem prodal kímošovi, kravily, padalo PC, prostě na howno! navíc rozdíl oproti 2 GB nula od nuly pojde, takže zatím zbytečnost. Toť můj názor. Mím Gigabyte P35-DS4. Hoj
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Monsieur píše:to je haluz, a to akože všetko si nechal na auto a nič? ..ani ťuk? ..a to ako tak kukám máme rovnakú dosku procák aj ramky aj OS a ešte aj myš a ja som nemal problém :?
Dostal som sa az pred druhy restart, tam hodilo modru obrazovku a mohol som zacat odznova. Skusil som to 2x, potom som zvysil napatie a islo to.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Nihilath píše:

Já je měl nedavno a už ty 2 moduly nově koupaný jsem prodal kímošovi, kravily, padalo PC, prostě na howno! navíc rozdíl oproti 2 GB nula od nuly pojde, takže zatím zbytečnost. Toť můj názor. Mím Gigabyte P35-DS4. Hoj
Sme nepotewsil ja to vzal za ty corsairy,ale zatim jen dve nemeli jich tolik druhy dojdou v tejdnu sem zvedavej
EasyM@n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EasyM@n »

Mám tyhle paměti 4*512MB a naprosto v pohodě na nForce 550. Šlapou krásně, bez jediného problému, rezervy pro přetaktování mají taky. Moje nastavení vypadá takto.
ObrázekObrázek
Přetaktování jsem zkoušel, když jsem měl jen 2*512MB a vše šlo OK. Teď jsem přikoupil ještě další giga mno tak doufám že se mi povede přetaktovat stejně dobře. Momentálně jedu na 2.0V naprosto stabilně.
Naposledy upravil(a) EasyM@n dne sob 10. lis 2007, 13:15, celkem upraveno 3 x.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No doufam,ze me to taky pojede
fab30
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fab30 »

Co je to to static read control? Dik
Aki.Lee
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Plííííííííís

Příspěvek od Aki.Lee »

Tak jsem po koupi noveho stroje zjistil, ze na auto u moji desky chodi extremky na 5 6 5 18, a mely by na 4 4 4 12 ze jo, takze jsem to zkusil ruco nastavit jak to nekdo psal na zacatku:
CAS 4T
TRAS 12T
TRP 4CLK
TRCD 4CLK
TRRD 4T
TRC 22T
MA TIMING 1T
DRAM VOLTAGE 2,1V
ale gamesy padaj. Co mam blbe, poradite? Neklokuju, dekan moc.
prkno: MSI K9N SLI-Platinum/ kalkulajda: AMD X2 5600+,AC Freezer 64 Pro/ přesýpačky: A-DATA 2x1GB 800+ ee/ štětka: Sapphire ATI X1950 Pro 512MB/ poznámkáč: Hitachi 320GB SATAII 16MB,Nexus DiskTwin/ mikrovlnka: LG GSA-H62N,NEC ND-3500A/ čumítko: Dell 21" P1130,E-D glasses/ kredenc: Logic Q3,Enermax Liberty 400,Thermaltake 80mm out/ fagot: SB Audigy2 ZS,Genius 5.1 HT,Speed-link Medusa 5.1/ mačkátka,kvedlátka,točítka,..: Logitech Internet Nav. SE,Razer Diamonback plasma L.E.,Razer ExactMat+ExactRest,Belkin Nostromo n52,Saitek X-52,Saitek P-8000,Steel gaming glove,ATI Remote Wonder/ masomlejnek: WinXPproCzSP2
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Sksu pridat napeti
Aki.Lee
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Aki.Lee »

To uz je moc ne? Mel jsem tam 2,1V.
prkno: MSI K9N SLI-Platinum/ kalkulajda: AMD X2 5600+,AC Freezer 64 Pro/ přesýpačky: A-DATA 2x1GB 800+ ee/ štětka: Sapphire ATI X1950 Pro 512MB/ poznámkáč: Hitachi 320GB SATAII 16MB,Nexus DiskTwin/ mikrovlnka: LG GSA-H62N,NEC ND-3500A/ čumítko: Dell 21" P1130,E-D glasses/ kredenc: Logic Q3,Enermax Liberty 400,Thermaltake 80mm out/ fagot: SB Audigy2 ZS,Genius 5.1 HT,Speed-link Medusa 5.1/ mačkátka,kvedlátka,točítka,..: Logitech Internet Nav. SE,Razer Diamonback plasma L.E.,Razer ExactMat+ExactRest,Belkin Nostromo n52,Saitek X-52,Saitek P-8000,Steel gaming glove,ATI Remote Wonder/ masomlejnek: WinXPproCzSP2
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Nojo sorry necet jsem poradne
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re:

Příspěvek od NEONET »

Aki.Lee píše:To uz je moc ne? Mel jsem tam 2,1V.
tam hod 2.2 mi to fici na 804 Mhz 4.4.4.12 a 2.2V
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Mate nekdo skusenosti s 4*1024 na chipsetu 680i istalnout na tom visty a nasledne rozjet je teda o nervy nemate nekdo nejakej figl,na dvou to v poho instalnu,kdyz pak dve pridam,nenabehnou vin a na 4 to nejsem schopnej instalnout(skousel jsem vse mozny a nakonec to instalnul na jednu a tri tam pridal a asi po sesti bluescreenech jsem to nahodil)
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Tak to ja mam stejnej problem - ke svejms 2ma modulum sem si pridal dalsi dva a za zadnou cenu to nemuzu stabilne rozjet, jakakoliv kombina 3 modulu i slotu funguej v pohode, kdyz pridam ctvrtej, tak sem rad, kdyz to nacte windows

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC; RAM: 2x32GB Kingston Fury Beast RGB 5600@6000; HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

V pondeli jedu pro strikera extreme tak sem zvedavej
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Zdravím, po tom co sem si tady přečetl už do 4×1GB nejdu, mám 2×1GB Kingston hyperX 800Mhz CL4 na desce Asus P5N32-E Sli Plus s E6750@3.6Ghz a maká to skvěle :) ale stejně mě ty 4GB dost lákají, nevíte někdo jestli sou podobné problémy i s 2×2GB Ram???I když mají horší časování (CL5) a budou dost topit např.http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49801
Odpovědět

Zpět na „DDR1, DDR2 a ostatní“