The Witcher/Zaklinac

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Steffy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Steffy »

Mam problem s rozdelovanim talentu - udelal jsem si lektvar ktery mel udajne pridat jeden bronzovej ( pouzije se na nej myslim oko ty potvory co vyrazi branu Caer Morhen), ale po vypiti mi zadnej talent nepribyl a navic i kdyz jsem postoupil na dalsi level tak sem zadny novy talenty nedostal. Na liste hrdiny proste zadny bodiky nemam, na nic se neda kliknout. Stalo se nekomu neco podobnyho? Asi to zkusim rozjet ze starsiho savu.
AMD Thorton 2200+@2187 MHz (162*13.5), ASUS A7V600-X, 1024 MB DDR 400, Hitachi SATA II 160 GB, Seagate SATA 120 GB, XFX GeForce 6600 GT AGP 500/1000@550/1200, SB Live! 5.1
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

me teda ne,ale zkusil bych tu moznost starsiho SAVE
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sephiroth »

Steffy píše:Mam problem s rozdelovanim talentu - udelal jsem si lektvar ktery mel udajne pridat jeden bronzovej ( pouzije se na nej myslim oko ty potvory co vyrazi branu Caer Morhen), ale po vypiti mi zadnej talent nepribyl a navic i kdyz jsem postoupil na dalsi level tak sem zadny novy talenty nedostal. Na liste hrdiny proste zadny bodiky nemam, na nic se neda kliknout. Stalo se nekomu neco podobnyho? Asi to zkusim rozjet ze starsiho savu.
musis meditovat u ohniste nebo nekde v hospode...proste odpocinek a pak uz to jde;-)
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Pro vsechny zaklinace jsem zpracoval prehlednou, jednostrankovou alchymistickou prirucku. Upozornuji, ze jsou zde vsechny inofrmace o vsech receptech na lektvary, oleje a petardy, takze kdo chce experimentovat, at si ji prosim nestahuje. Ale me se tedy hledat tech 47 receptu z 1300 moznych nechtelo :-).

Zaklínačova alchymistická příručka v1.0

navrhy, korekce (zvlast v nazvech) rad uvitam. Jinak je myslim dobre tisknutelna.
Naposledy upravil(a) J X P dne pát 9. lis 2007, 12:15, celkem upraveno 1 x.
---
Steffy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Steffy »

Sephiroth píše:
Steffy píše:Mam problem s rozdelovanim talentu - udelal jsem si lektvar ktery mel udajne pridat jeden bronzovej ( pouzije se na nej myslim oko ty potvory co vyrazi branu Caer Morhen), ale po vypiti mi zadnej talent nepribyl a navic i kdyz jsem postoupil na dalsi level tak sem zadny novy talenty nedostal. Na liste hrdiny proste zadny bodiky nemam, na nic se neda kliknout. Stalo se nekomu neco podobnyho? Asi to zkusim rozjet ze starsiho savu.
musis meditovat u ohniste nebo nekde v hospode...proste odpocinek a pak uz to jde;-)
Dik, uz jsem na to taky prisel. Chvili to trva nez se clovek zorientuje v ovladani a v menu, mohli to udelat trochu prehlednejsi. Hlavne inventar je silene neprehlednej.
AMD Thorton 2200+@2187 MHz (162*13.5), ASUS A7V600-X, 1024 MB DDR 400, Hitachi SATA II 160 GB, Seagate SATA 120 GB, XFX GeForce 6600 GT AGP 500/1000@550/1200, SB Live! 5.1
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

VIDEORECENZIA Zaklínača na TG.... Kvalitne spracovaná, doporučujem pozrieť :)

Btw najviac ma dostala hláška jednej postavy v dedine:
Udělám si prdel z toho trpasličího kováře, naseru mu do měchu
.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě nedostala ani tak ta hláška samotná, jako to, že to řeklo tak 7mi leté dítě :)
Goldnoob team proud member!
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Thellwin píše:Mě nedostala ani tak ta hláška samotná, jako to, že to řeklo tak 7mi leté dítě :)
ja jsem o te hlasce uz vedel, ale jeste ji neslysel ... stala za to :-D
---
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Zaklínač (The Witcher) vs. hardware: Tweakguide

http://www.extrahardware.cz/zaklinac-wi ... tweakguide
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak co,vy Geralti? :lol: Včera jsem to šel....do půl čtvrtý ráno 8) .Zahrál jsem si poprvé kostky a hned jsem vyhrál padesát orénů.A pak jsem si dal první bitku v hospodě,zmlátil jsem asi čtyři borce....Tam zase mě dostala hláška "Nakopu ti prdel a ještě na tom vydělám"...Jinak to co ve videorecenzi zahlásilo to dítě ve vesnici,to jsem se málem smíchy pos..l!Tahle hra mě chytla.Poslední dobou mám nějak problém,se do určitých her ponořit,jsou většinou obsahově prostší,prázdný.Ale Zaklínač mě dostal.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jj, zaklinac je opravdu skvely ... snad mu to vydrzi az do konce ;)
---
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sephiroth »

Tak konečně dohráno:-) A spokojenost veliká.

Jinak Foltesta sem porazil v kostkách s výhrou 4000 orenů...Jak jste na tom vy?
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Nevíte kde seženu louč/pochodeň? V kryptě v okolí Wyzimy je pi*u vidět a lektvar kočky se mi nepodařilo namíchat :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Ja tam zadnou nemel...
Sniz si gammu, obraz ztmavne a melo by byt lepe videt (kdyz hrajes vecer, tak zhasni osvetleni) :) . Jakz takz se to tam dalo.

A obcas si muzes posvitit znamenim.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mě se Kočka povedla.Taky jsem chtěl pochodeň,ale nějak jsem jí nesehnal,ale povedlo se mi sehnat ingredience na tu Kočku....Musíš za obchodníkama,nebo možná to zkus v hospodě.Já je nakoupil u Abigail,u ohně před kryptou jsem to namíchal,v kryptě vypil....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Hele lidi jak dostanu runy na stribrnej mec ? Uz sem nasel dve (ohen a zem) ale vubec nevim jak je vyrejt do mece....

Jinak hra je to super, naprosto me to pohltilo :) jsem zvedavej jestli to bude takhle dobry az do konce...
Ale nasel jsem jeden bug i kdyz nevim jestli to bug vubec je. Kdyz me ve meste napadnou vrahove tak se na ne sesypou straze ktery jdou nasledne po me...pokud je to tim, ze se ve meste nesmi bojovat tak to chapu ale pokud ne tak nevim je to stvouci, kdyz sejmete 5 vrahu a jeste po vas jdou tri straze....
Naposledy upravil(a) Skeeter dne ned 11. lis 2007, 12:39, celkem upraveno 1 x.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Taky jsem se to s runama snazil najit. Bylo mi receno, ze potrebujes tri a pak ti je vyryje kovar.
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

No s tymi Runami..jeto tak ze musite mat tri,ale tak sa mi zda ze mi to vykoval kovac az na Lukach okolo Wyzimi ci jak sa to vola... ;o)
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

hurrican píše:No s tymi Runami..jeto tak ze musite mat tri,ale tak sa mi zda ze mi to vykoval kovac az na Lukach okolo Wyzimi ci jak sa to vola... ;o)
no mam pocit ze to umi az kovar ve wizime v obchodni ctvrti ale musis mu donest drahokam
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sephiroth »

Nejhorsi na pouzivani louce je to, ze kdyz ji mate aktivni (cili si s ni svitite na cestu), tak pokud najdete truhlu, telo apod., prendate veci do inventare a inventar zavrete, tak Geralt schova take louc. Musite ji tedy znovu aktivovat a tak je to porad dokola...chtelo by to opravit....je to hloupy
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“