Koukam ze tu jeste neni tema o snad prvni ceske zavodni hre Motorm4x.
Takze dve pekny videa a Rozhovor s autory hry
Vypada to hodne nadejne. Pry to bude spis simulotar nez arkada... coz druhe video dokazuje Vasim hlavnim protivnikem zde pry bude teren a vase jizdni dovednosti. "okruhovy" zavody jsou jen vedlejsi.
Thellwin píše:Někde to označili jako FlatOut 2 v terénu, tak by to mohlo být zajímavé.
To mě děsí , já měl zato že to bude simulace. Ale už když vidím video a vpravo u obrazku pohonu kol je Low a Hi což asi bohužel bude převod tak to nebude s tou simulací asi tak horké. Škoda.
Maddogg píše:Ale už když vidím video a vpravo u obrazku pohonu kol je Low a Hi což asi bohužel bude převod tak to nebude s tou simulací asi tak horké. Škoda.
Sleepy.664 píše:
Tak teď tak úplně nevím, co je na tom špatnýho
No jelikož v rozhovoru říkali že to má mnohem blíze k simulátoru , tak bych určitě uvítal normální převodovku, nejlépe včetně spojky. Která by mohla být mohla být bud automatická nebo hráčem ovladaná.
Sleepy.664 píše:
Tak teď tak úplně nevím, co je na tom špatnýho
No jelikož v rozhovoru říkali že to má mnohem blíze k simulátoru , tak bych určitě uvítal normální převodovku, nejlépe včetně spojky. Která by mohla být mohla být bud automatická nebo hráčem ovladaná.
Teď už vůbec nechápu Tam bude normální převodovka.
Sleepy.664 píše:
Teď už vůbec nechápu Tam bude normální převodovka.
Omg , já nevím co tam bude, říkal jsem co jsem viděl na videu a jak to na mě působilo
OMFG, no já nic zvláštního na tom videu nevidím, tak se ptám...abych věděl co sem přehlíd. Rozhodně tam nevidím nic o "normální" (resp. "nenormální") převodovce
(tak se hned neposer )
Naposledy upravil(a) SleepY.664 dne sob 10. lis 2007, 16:49, celkem upraveno 3 x.
Maddogg píše:...říkali že to má mnohem blíze k simulátoru , tak bych určitě uvítal normální převodovku, nejlépe včetně spojky. Která by mohla být mohla být bud automatická nebo hráčem ovladaná.
Tohle bych u týhle hry určitě uvítal..bez toho totiž praní se s převýšením a podobně ztrácí vlastně skoro smysl...
FlatOut 2 v terenu to rozhodne nebude. Pokud jsi to nekde cetl, tak autor zrejme nevedel co pise
Bude to mit mnohem bliz k simulatoru... Ve videu je treba videt i prepinani mezi 2WD a 4WD.
Ohledne spojky uz padl dotaz na foru hry. Udajne se ji budou "snazit zaimplementovat" stejne jako ted resi pohled z kabiny
Ja se obavam ze se spousta napadu nestihne do hry dostat, protoze to planuji jako budget a maj dost malej team a omezenej rozpocet. Podle videi to vypada velice lakave, takova hra mi chybela (jen doufam ze to opravdu nebude trapna arkada)
Spis bych to videl na 499,- ale vydavatele teda porad uspesne taji
Myslim ze to neposerou. Sice je jich jen pet, ale za to jsou z te prace fakt nadseni, coz je z ofic fora hodne videt... Ja jim verim
Jenom nadšení občas nestačí. Mutatnt od Napoleon Games byl určitě také vyvíjen s nadšením, ale ta hra je dnes, když to řeknu slušně, v porovnání se současnou tvorbou docela k smíchu
Tohle tedy vypadá nadějněji, nesmí to pohřbít cena.
Thellwin píše:Jenom nadšení občas nestačí. Mutatnt od Napoleon Games byl určitě také vyvíjen s nadšením, ale ta hra je dnes, když to řeknu slušně, v porovnání se současnou tvorbou docela k smíchu
Tohle tedy vypadá nadějněji, nesmí to pohřbít cena.
Mutant byl pak spis dodelavanej uz ze zoufalstvi
Tady je aspon skoro jisty, ze to vydaji v terminu a nebude to vypadat jak z pulky devadesatych let. Spis tam kvuli tomu nestihnou dat vsechno co by chteli... I presto ale pujde o dost originalni hru (snad)
Poslední dobou o hře moc slyšet nebylo, tak snad jde vývoj v pořádku dál. Podle těch obrázků to grafikou oslňovat nebude, ale to není tak důležité, když to bude dobře hratelné.