Motorm4x: Offroad Extreme

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Motorm4x: Offroad Extreme

Příspěvek od montana »

Koukam ze tu jeste neni tema o snad prvni ceske zavodni hre Motorm4x.
Takze dve pekny videa a
Rozhovor s autory hry

Vypada to hodne nadejne. Pry to bude spis simulotar nez arkada... coz druhe video dokazuje :) Vasim hlavnim protivnikem zde pry bude teren a vase jizdni dovednosti. "okruhovy" zavody jsou jen vedlejsi.
http://www.kulturakriplu.net

Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Spíš než zpracování mě zaujal nápad :) To překonávání terénních tratí vypadá zajímavě...zas trošku něco jinýho ale uvidíme co z toho bude ve finále
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

No jen aby to nebylo jak Uaz 4x4, to se rusákům moc nepovedlo. I když je to tam docela populární, což nechápu :?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Někde to označili jako FlatOut 2 v terénu, tak by to mohlo být zajímavé.
Goldnoob team proud member!
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Thellwin píše:Někde to označili jako FlatOut 2 v terénu, tak by to mohlo být zajímavé.
To mě děsí , já měl zato že to bude simulace. Ale už když vidím video a vpravo u obrazku pohonu kol je Low a Hi což asi bohužel bude převod tak to nebude s tou simulací asi tak horké. Škoda.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě ani ne, FO2 byl hodně zábavný. Neříkám, že to tak je, jenom mám pocit, že jsem to někde četl.

I kdyby to tak nebylo, tak nějakou těžkou simulaci bych od toho raději stejně nečekal.
Naposledy upravil(a) Thellwin dne sob 10. lis 2007, 16:21, celkem upraveno 1 x.
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Maddogg píše:Ale už když vidím video a vpravo u obrazku pohonu kol je Low a Hi což asi bohužel bude převod tak to nebude s tou simulací asi tak horké. Škoda.
Tak teď tak úplně nevím, co je na tom špatnýho :?
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Sleepy.664 píše: Tak teď tak úplně nevím, co je na tom špatnýho :?
No jelikož v rozhovoru říkali že to má mnohem blíze k simulátoru , tak bych určitě uvítal normální převodovku, nejlépe včetně spojky. Která by mohla být mohla být bud automatická nebo hráčem ovladaná.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Maddogg píše:
Sleepy.664 píše: Tak teď tak úplně nevím, co je na tom špatnýho :?
No jelikož v rozhovoru říkali že to má mnohem blíze k simulátoru , tak bych určitě uvítal normální převodovku, nejlépe včetně spojky. Která by mohla být mohla být bud automatická nebo hráčem ovladaná.
Teď už vůbec nechápu :? Tam bude normální převodovka.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Sleepy.664 píše: Teď už vůbec nechápu :? Tam bude normální převodovka.
Omg , já nevím co tam bude, říkal jsem co jsem viděl na videu a jak to na mě působilo :roll:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Maddogg píše:
Sleepy.664 píše: Teď už vůbec nechápu :? Tam bude normální převodovka.
Omg , já nevím co tam bude, říkal jsem co jsem viděl na videu a jak to na mě působilo :roll:
OMFG, no já nic zvláštního na tom videu nevidím, tak se ptám...abych věděl co sem přehlíd. Rozhodně tam nevidím nic o "normální" (resp. "nenormální") převodovce :?

(tak se hned neposer :P )
Naposledy upravil(a) SleepY.664 dne sob 10. lis 2007, 16:49, celkem upraveno 3 x.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Maddogg píše:...říkali že to má mnohem blíze k simulátoru , tak bych určitě uvítal normální převodovku, nejlépe včetně spojky. Která by mohla být mohla být bud automatická nebo hráčem ovladaná.
Tohle bych u týhle hry určitě uvítal..bez toho totiž praní se s převýšením a podobně ztrácí vlastně skoro smysl...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od montana »

FlatOut 2 v terenu to rozhodne nebude. Pokud jsi to nekde cetl, tak autor zrejme nevedel co pise :)
Bude to mit mnohem bliz k simulatoru... Ve videu je treba videt i prepinani mezi 2WD a 4WD.
Ohledne spojky uz padl dotaz na foru hry. Udajne se ji budou "snazit zaimplementovat" stejne jako ted resi pohled z kabiny :)

Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Ja se obavam ze se spousta napadu nestihne do hry dostat, protoze to planuji jako budget a maj dost malej team a omezenej rozpocet. Podle videi to vypada velice lakave, takova hra mi chybela (jen doufam ze to opravdu nebude trapna arkada)
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od montana »

Tak demo pry mozna vyjde v Unoru.... uz se nemuzu dockat :)

matysbrno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od matysbrno »

Taky se nemůžu dočkat, hlavně aby to nestálo víc jak 300 kč. Ale rozhodně na trhu chybí auta v terénu tak snad to neposerou a bude to stát za to
montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od montana »

Spis bych to videl na 499,- ale vydavatele teda porad uspesne taji :)
Myslim ze to neposerou. Sice je jich jen pet, ale za to jsou z te prace fakt nadseni, coz je z ofic fora hodne videt... Ja jim verim :)

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jenom nadšení občas nestačí. Mutatnt od Napoleon Games byl určitě také vyvíjen s nadšením, ale ta hra je dnes, když to řeknu slušně, v porovnání se současnou tvorbou docela k smíchu :)

Tohle tedy vypadá nadějněji, nesmí to pohřbít cena.
montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od montana »

Thellwin píše:Jenom nadšení občas nestačí. Mutatnt od Napoleon Games byl určitě také vyvíjen s nadšením, ale ta hra je dnes, když to řeknu slušně, v porovnání se současnou tvorbou docela k smíchu :)

Tohle tedy vypadá nadějněji, nesmí to pohřbít cena.
Mutant byl pak spis dodelavanej uz ze zoufalstvi :)
Tady je aspon skoro jisty, ze to vydaji v terminu a nebude to vypadat jak z pulky devadesatych let. Spis tam kvuli tomu nestihnou dat vsechno co by chteli... I presto ale pujde o dost originalni hru (snad)

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nové screenshoty - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27876&r=top

Poslední dobou o hře moc slyšet nebylo, tak snad jde vývoj v pořádku dál. Podle těch obrázků to grafikou oslňovat nebude, ale to není tak důležité, když to bude dobře hratelné.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“