Kde koupit stavebnici VU metr ? a jak ji zapojit ?
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kde koupit stavebnici VU metr ? a jak ji zapojit ?
kde mam koupit stavebnici nejakeho VUmetru (pokud mozno s modrymy LED) ? a jake jsou moznosti zapojeni Vu meteru do pc ? - videl jsem prez LPT port ..
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pres LPT port je to softwarove reseni, kdy ti zvuk zpracovava nejaky program na pocitaci a podle toho zapina ledky na paralelnim portu. Pokud bys chtel hardwarove reseni, tak treba Flajzar.cz, stavebnic tam maji asi 10. Na modrych ledkach by se s nimi myslim nechalo domluvit... Pripojeni k PC (pres zvukovku) by nemel byt problem, jelikoz ty stavebnice maji vetsinou potenciometr k regulaci citlivosti.
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jestli se nemylim tak je to toto: http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= ... &z=galerie
je to ono ? a ted jak to zapojit ?!
je to ono ? a ted jak to zapojit ?!
- srna
- Středně pokročilý

- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no jasny to me napadlo s tema vstupama ale jak to mam udelat kdyz mama ve zvukarne zapojenej jack od repra ?srna píše:kam zapojit vstup ty stavebnice? na vystup zvukovky v kompu
s tema LEDkama: modry jsou na vyssi napeti nez zeleny/cerveny a pravdepodobne budes muset prepocitat predradny odpory, jak koukam, ovladaj to tranzistory s odporama, tam by s proudem nemel byt problem
//EDITed
k tem LEDkam: kdyz o to pozadam tu firmu tak to snad udelaj oni ne ?
- srna
- Středně pokročilý

- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
heh tak na to se asi vy....srna píše:existujou rozdvojky na jack 3.5mm stoji par korun
firma ti neudela nic, stavebnice se prodavaj jako hotova sada, DPS+soucastky, upravit si to musis sam.....
KDYBY NEKDO VEDEL KDE SEHNAT VUcko (ekvalizer) s modrejma led jako je to na obrazku vys tak bych byl docela dost vdecnej...
- srna
- Středně pokročilý

to te asi zklamu....takovou jsem nikdy nevidel, ja jsem jednu dobu shanel VU metr ale analogovej(ruckovy meraky) a taky marne....jedine domaci vyroba
popravde prepocitat odpory a napajet jiny LEDky fakt neni zas tolik prace...ty LEDky budes pajet tak jako tak
popravde prepocitat odpory a napajet jiny LEDky fakt neni zas tolik prace...ty LEDky budes pajet tak jako tak
Naposledy upravil(a) srna dne sob 10. lis 2007, 23:08, celkem upraveno 1 x.

- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tjn omlouvam se za ten muj vyrok predtim koukal jsem ze az tak drahy to nenisrna píše:to te asi zklamu....takovou jsem nikdy nevidel, ja jsem jednu dobu shanel VU metr ale analogovej(rockovy meraky) a taky marne....jedine domaci vyroba
//edit : potreboval bych toto: http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= ... &z=galerie akorat nekde v praze a za stejny prachy
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- srna
- Středně pokročilý

- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jenze vsude maj 2x sloupce vedle sebe a ja to chci vodorovne 
//edit : nevim jestli je to dobry ale uz jednu rozdvojku ve zvukovce mam, kdyz zvysim volume ve sluchatkach klesne mi volume v repro .. cim to ? a nebude to vucku vadit ?
//edit2:
- jak to zapojim ?
//edit3: napsal jsem do te firmy tak schvalne ...
//edit : nevim jestli je to dobry ale uz jednu rozdvojku ve zvukovce mam, kdyz zvysim volume ve sluchatkach klesne mi volume v repro .. cim to ? a nebude to vucku vadit ?
//edit2:
- jak to zapojim ?
//edit3: napsal jsem do te firmy tak schvalne ...
- srna
- Středně pokročilý

- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dva sloupce vodorovne maj u Flajzara o kus niz (link). Zapojis to nejlepe tak, ze si koupis Jack konektor, napojis ho na VU metr a pak jednoduse zastrcis pres rozdvojku do zvukovky...
Eagle3D Engine under developement
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nj a ted otazka : co kdyz to nechci mit v case ale na stole ?Ollie píše:K tomu volume: po přidání hlasitosti na sluchátkach klesne jejich impedance, více to zatíží zvukovku, a poklesne výstupní napětí.
K tomu zapojení: Jsou tam vstupy označené IN.L a IN.R, musíš si zbastlit přívod. Taky to samozřejmě potřebuje napájení, nejspíš 12V z molexu.
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takze jsem to vymyslel nasledovne: poridim 2x http://www.ges.cz/?ipp=12&lang=cz&cur=C ... ES07800025
+ 85,- modre a jedna bila LED, akorat nwm z ceho udelat predek... - asi to dam do case (Asi urcite)
+ 85,- modre a jedna bila LED, akorat nwm z ceho udelat predek... - asi to dam do case (Asi urcite)