Mate nekdo zkusenosti s pastou Coollaboratory Liquid Pro?
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- NACH
- Začátečník

Mate nekdo zkusenosti s pastou Coollaboratory Liquid Pro?
Koupil jsem si tuto pastu inspiroval me test vodnich bloku na PCT kde ji vyzvihoval autor clanku do nebes. Tak jsem ji chtel zkusit ale ted nevim jestli jsem neco neposral pasta se velice spatne roztira a ted jeste je tu dalsi problem mam gemin 2 a ten se pry nesmi moc utahnout jinak mam mensi ucinost. S pastou Zalman ZM-STG1 a a fest dotahlim chladicem jsem mel v zatezi nejvic 55 stupnu s 800rpm na dvouch fanech od scythe a ted me to po par minutach v orthosu vybehne na 60 stupnu a ani se zvysenim otacek na 3200 nejde teplota dolu nevite co s tim?
- fat4l
- Mírně pokročilý

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... esty+pasty
gemin2 sa moze dotiahnut ..ale musis pouzit backplate....inac krivy dosku...a tym padom zle dosada na cpu...a ano..ta pasta sa zle rozotiera.. a taktiez aj dava dole...
gemin2 sa moze dotiahnut ..ale musis pouzit backplate....inac krivy dosku...a tym padom zle dosada na cpu...a ano..ta pasta sa zle rozotiera.. a taktiez aj dava dole...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- NACH
- Začátečník

- fat4l
- Mírně pokročilý

no aj to musi...ale je to naj pasta..a nie je mozne ze mas teploty s nou vyssie ako predtym...takze niekde inde je chyba..odporucam si precitat cely thread o nej..
...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W