Nod 32
- Shit
- Odborník PCT

1) Povol přípony u názvu souborů (radím Ti to do "budoucnosti").
2) Nepoužívej v tomto případě volbu "Extrahovat zde".
3) Pokud mně paměť neklame, tak to neřeš - je to OK -> nejedná se o "běžný" rar-archiv.
4) Neřeš "blbosti", které nemají na funkčnost softwaru žádný vliv (jde se do toho "archívu" podívat Winrarem, ale nelze ho extrahovat).
2) Nepoužívej v tomto případě volbu "Extrahovat zde".
3) Pokud mně paměť neklame, tak to neřeš - je to OK -> nejedná se o "běžný" rar-archiv.
4) Neřeš "blbosti", které nemají na funkčnost softwaru žádný vliv (jde se do toho "archívu" podívat Winrarem, ale nelze ho extrahovat).
Naposledy upravil(a) Shit dne stř 20. čer 2007, 22:22, celkem upraveno 1 x.
- seiko
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nauc se pouzivast seznam.cz google.com popripade ten vas zoznam.sk .andrej cepka píše:Ako to myslis s tou priponou?
Mam to tak nainstalovat ako to rozbalilo aj s tou chybou?
Neni to zas az tak tezky
0118 999 881 999 119 7253
- Shit
- Odborník PCT

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Hoonzooid
- Začátečník

jj, taky pozoruju, že NOD bere víc systémovejch prostředků... Navíc, co jsem teď koukal, tak souboj antivirů výhrál Grisoft se svým AVG!!Thellwin píše:Nezdá se vám, že NOD32 si teď bere nějak víc z výkonu než dřív ? Instalnul jsem teď novou trial verzi a hned jsem si všiml, že je trochu jiná co se týče nastavování atd. než dřív. Při práci, teď pozoruju, že je nějaká línější odezva, ale AV mám nastavený tak jako dřív.
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W