Dual channel nebo ne?
- aoyen
- Začátečník

-
Dual channel nebo ne?
Chci si pořídit novou ram ale nevím jak je to s rychlostí. Je lepší mít 2x1GB v dualchannelu nebo je rychlejší jedna 2GB ram? A taky by mě zajímalo když mám čtyři sloty pro ram a obsadím tři z nich tak jestli pojede ta jedna dvojice v dualu. Díky
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze na tyhle otazky by si tu uz odpovedi nasel...
Dulezity je, co mas za chipset, ale počitam, ze nic tak staryho, aby to neumelo dual channel.
V tom pripade se ti vyplatí víc 2x 1GB, narust vykonu neni nejak zdrcující, ale je nesmysl se o nej ochudit. Napiš co mas za chipset, na nekterych bejvaj se 4 modulama problemy, tak at si nenabehneš na problem.
Dulezity je, co mas za chipset, ale počitam, ze nic tak staryho, aby to neumelo dual channel.
V tom pripade se ti vyplatí víc 2x 1GB, narust vykonu neni nejak zdrcující, ale je nesmysl se o nej ochudit. Napiš co mas za chipset, na nekterych bejvaj se 4 modulama problemy, tak at si nenabehneš na problem.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- aoyen
- Začátečník

-
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- aoyen
- Začátečník

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Protože má složitější strukturu plošného spoje.aoyen píše:Teda neni mi jasný proč je například 2x1GB levnější než 1x2GB když je přitom rychlejší?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...