DVB-T přehrávač
- Niaz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
DVB-T přehrávač
zdravim, mám tv kartu Leadtek WinFast DTV2000H, a rád bych k ní sehnal nějaký lepší software než je PVR2. díky
- ctrl_j
- Začátečník

-
- Niaz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- svetvidea.cz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ProgDVD je spíše laděn pro karty SkyStar2. Funguje samozřejmě i s jinými, ale je s ním víc potíží než užitku.
DVB Dream má zase tu nevýhodu, že se už dále nevyvíjí, ale jinak skvělej přehravač.
DVBViewer je z nich asi nejlepší, ale zase full verze není free.
Naposledy upravil(a) svetvidea.cz dne čtv 8. lis 2007, 18:33, celkem upraveno 1 x.
- conky
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
s tym vyvojom DVBdream je to trochu inac kedze najnovsia verzia je 1.4b zo 6.11.2007
CPU:Intel E6600@Freezer7Pro, GPU:MSI7900GTO@GTX, RAM:2x2GB DDR2 CORSAIR TWIN2X4096-6400C4DHX, MB: Gigabyte GA-965P-DS4(REV:1.0;C1), HDD: 500GB SAMSUNG HD501LJ, Case: Silverstone LC10B, PSU: Enermax Liberty 500W, DVD-RW SAMSUNG 183L, SC: Audigy 2 ZS@kxdrivers, TV: AVerTV Hybrid+FM PCI, Speakers: Logitech Z-5400, LCD: 20" Viewsonic VX2025wm
- svetvidea.cz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Niaz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zřejmě jsem lehce retardovaný
, ale nemůžu na stránce http://www.dvbdream.org/ najít žádný odkaz na stažení programu
jo a zkoušel jsem DVBviewer a ten mi přijde že neposluchá co mu anténa nařizuje, tam kde má být ČT1 mi to ukazuje ČT1, EPG je pro ČT1 ale když chci program přehrát jde Prima, a takhle přeházený programy jsou všechny kromě Novy
jo a zkoušel jsem DVBviewer a ten mi přijde že neposluchá co mu anténa nařizuje, tam kde má být ČT1 mi to ukazuje ČT1, EPG je pro ČT1 ale když chci program přehrát jde Prima, a takhle přeházený programy jsou všechny kromě Novy
- svetvidea.cz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
www.dvbdream.org/release/dvbdreamsetup_v14c.exeNiaz píše:zřejmě jsem lehce retardovaný, ale nemůžu na stránce http://www.dvbdream.org/ najít žádný odkaz na stažení programu
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: