Call of Duty 4 a zamrznutí pc

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zed213
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Call of Duty 4 a zamrznutí pc

Příspěvek od zed213 »

Když hraju multiplayer COD 4 asi přibližně po hodině mi zamrzne celý pc, a jediná možnost je restartovat. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače ke grafice, potom dát ještě jiné verze a pořád nic. Teplota cpu i grafiky by měla být v pořádku cca 40°C. Když jsem hrál multiplayer jen sám, tak mi to hlásilo nějakou chybu s d3d9.dll, takže jsem přeinstaloval i directX a zase nic. Nevím jak ostatní hry ale dělá mi to u cod jedničky taky multiplayer. Myslím, že chyba bude někde v grafické kartě ale nejsem si jist. Proto se Vás ptám.

Moje sestava:

Vista Ultimate
Gigabyte P35-DS3L
Intel Core 2 Duo E6550
PowerColor X1950Pro 256MB GDDR3 AC2
A-Data 2048MB (kit 2x1GB) 800MHz

Tak kdyby někdo měl podobnou zkušenost nebo věděl co s tím, byl bych moc rád, za každou radu.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jaké používáš ovladače ke GK ? Jiné hry jedou v pořádku ? 3DMarky proběhnou také ok ?
Goldnoob team proud member!
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

No jo hold ATI :)Tady je naazorny priklad proc zrovna ne ATI.
zed213
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zed213 »

Tak ovladače jsou zde

Obrázek

a 3D Mark 2006 proběhnul v pohodě.
A k těm hrám ostatní hry jednou v pohodě zdá se mi že to dělá jen u multiplayeru.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Evok: To je zas názor zralej na smazání :sleepy:

To zed213 - a jiné hry v pořádku ?
zed213
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zed213 »

Thellwin píše:To Evok: To je zas názor zralej na smazání :sleepy:

To zed213 - a jiné hry v pořádku ?
Jo v pořádku, jiné hry v mulťáku nehraju. Ten cod hraju vše na max. a singel jede vklidu taky i nový medal airborne taky v pohodě. Tak já fakt už nevím.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No je to divný a popravdě netuším, proč MP zlobí a SP ne. Nehrabal jsi se nějak v configuračních souborech hry, jak se to často dělá, kvůli FPS ? Já do toho nevidím, protože MP nehraju.
zed213
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zed213 »

Thellwin píše:No je to divný a popravdě netuším, proč MP zlobí a SP ne. Nehrabal jsi se nějak v configuračních souborech hry, jak se to často dělá, kvůli FPS ? Já do toho nevidím, protože MP nehraju.
No jakože i hrabal ale zkoušel jsem to i na default. Ale jak jsem měl starý pc tak jsem si jen zkopíroval config ale dělá to stejně.
zed213
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zed213 »

Jinak ty ovladače jsem zkoušel z cd co bylo u grafiky a taky nic.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

directX mel tedka nedavno update, tak ho updatni pro jistotu take

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... df977d17b8
---
zed213
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zed213 »

J X P píše:directX mel tedka nedavno update, tak ho updatni pro jistotu take

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... df977d17b8
Dobře tohle vyzkouším třeba bude háček tam ale popravdě tomu moc nevěřím, bo jsem to instaloval nedávno ale tenhle myslím že ne.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to evok: :stupid: mam asus x1950pro CF a jede to v pohode, takze gk to nebude...nvidiote

to all: me zase cod4 spadne pokazdy,kdyz uz sem ve hre a chci zmenit cokoli z grafickyho nastaveni...proste skub a spadne to rovnu na plochu
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nebudeme tady tu hloupou hlášku rozebírat a Evok bude příště psát jenom k tomu, čemu aspoň trochu rozumí.

Zajímavé, že já na X1950Pro žádný z těch dvou problémů co tady zazněly nezpozoroval :?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Kamosovi po naloadovani mapy v MP to hodi program provedl neplatnou operaci blablabla.. (AXP Thoroughbred 2600+, X1650Pro)

Me to pro jistotu hodi hned pri loadu 'program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen'. Ale u me bych to videl na stary drivery na GK. Proc tam nemam novejsi se doctete v sekci Ovladace :roll: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zed213
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zed213 »

No tak ani nový directX nepomohl. Tak fakt už nevím. Jestli seženu zkusím to otestovat s jinou grafikou jestli to bude tím. Třeba mi dali zrovna vadný kus tak popřípadě vyreklamovat ale to až nakonec. Tak díky všem za rady já budu zkoušet dál, co se dá...
zed213
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zed213 »

Takže už vím čím to je. Když nepomohla ani výměna grafika tak jsem ještě ze zoufalství zkusil flashnout nový bios na základní desku a vypadá to že pc se zatím drží. Snad to někomu pomůže :wink:
-Pet-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -Pet- »

Hmm, tak ja nevim. Ja mam grafiku X800gto2 a taky mne zamrza Call of duty 4. Nekdy po par hodinach, nekdy klidne i po par minutach. Jinak vsechny ostatni hry jedou v pohode. Hledam na netu uz dlouho, ale zatim jsem nic kloudneho nenasel. Ovladace odzkouseny starsi i nejnovejsi, dokonce jsem to zkousel hrat i na jine instalaci Widli, kteru mam na druhem disku. Taktovane i nenataktovane. Nejnovejsi BIOS. A stejne nic :-(
CPU : Intel Core 2 Quad Q6600 8MB 1066MHz 2,40GHz@3.2GHz + Scytche Ninja+1100P // MB: Asus Rampage Formula - Intel X48,2PCI-E16 // RAM: 4 x 2GB DualChanel DDR2 // VGA: ATI Sapphire HD6850 // HDD: 1x WD 1TB, 3 x WD 640GB // CASE: Chieftec LCX-01SL-SL-B + PowerSupply Corsair HX620 W // SOUND: Creative SB Xfi ExtremeGamer Fatal1ty + Speakers GENIUS SW-HF5.1 5000 Home Theatre + Headphones KOSS SB/45 // MONITOR: LCD Dell 2408WF + // KEYBOARD: Logitech G15 NEW // volant Logitech Formula Force EX // Razer Lachesis Banshee Blue // Razer eXactMat + eXactRest // Operating System: RW4Z - Rucni Widle 4 Zuby, proste Windows 7 x64
PROJEKTOR EPSON EH-TW3200 + HECO Victa 2x300 + 2x200 + 1xCEN + AVR Yamaha RX-V365
xeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xeq »

Ja mam zostavu co mam v podpise, hra ide dobre po prvom spusteni hry po restarte/zapnuti, ale akonahle hru vypnem a zapnem tak mam zaseky a po hodke +- to zamrzne a tiez musim restart, ostatne hry vpohode ovladace 169.28
7820x@4,8Ghz / MSI X299 Gaming M7 ACK / 4*8GB 3200Mhz CL16
zed213
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zed213 »

Tak zkus vyměnit zdroj za nějaký jiný popřípadě výkonější.....
xeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xeq »

crysis som hral 7 hodin v kuse, este na viac pretaktovanom cpu... cize pochybujem....
7820x@4,8Ghz / MSI X299 Gaming M7 ACK / 4*8GB 3200Mhz CL16
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“