Call of Duty 4: Modern Warfare SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

zkus to napsat "natvrdo" do configu... to by mohlo pomoci
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jasně, vždyť jsem napsal "když to napíšu do configu" ...co jsem tím asi myslel.

Ani nastavení configu na read-only nepomůže - trénink - FOV je krásnejch 80, udělám ho, a kulervoucí mise na lodi - dementních 65...
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
jouda
Nováček
Nováček

Příspěvek od jouda »

Mohl bys tu(nebo mi do sz) prosim udelat screen, jaky je v tom rozdil. Nevim co si mam pod Field of View predstavit :?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Podobná aférka už byla kolem HL2, že ? Musím za sebe říct, že kdyby na to někdo neupozornil, tak bych si ničeho ani nevšiml. Někteří jedinci jsou na to asi víc citliví :)
Goldnoob team proud member!
dewator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dewator »

Paul píše:fov..
bind W "+forward; cg_fov 80" :) .. by mohlo pomoct.. abys to nemusel porad psat... staci jednoduse jit dopredu :)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Tak hru sem neska dorazil...zklamani jak je kratka ta hra...ale atmosfera s velkym A....naprosty pohlceni do hry.....skvela udelana rezba ...a skvelej konec s uzasnou hudbou......dost to na me zapusobilo...tleskam.......ale zklamani z ty delky ty hry no...
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

dnes jsem to poprvé hrál, dohrál jsem to zatim do toho "Arabského města" jak seslaňuju z helikoptéry do města, chytlo mě to hned na začátku, ale sem rád, že sem včas přestal a šel dělat jiné věci :-D
přece jenom to nemusím dohrát za 2 dny :)
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě to pohltilo tak, že jsem to prostě dojel celkem rychle. A při znovuhraní už to není tak super jako poprvé, protože člověk tak nějak ví, co, kdy a kde ...
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Nevíte někdo jak udělat tu polskou verzi anglickou :? Jinak kolik Vám zabrala doba hraní? Snad to není krátké jak Airborne :roll:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no jo no... nejlepsi bylo, kdyz ma clovek pred sebou nejakej roadblock a obejde ho nejakou postrani ulickou. streli jednoho nepritele a ostatni se ani neotocej :lol:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

seta loc_forceEnglish "1"
seta loc_language "7"
Nevím, +/- 6 hodin.
dewator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dewator »

už to tu někde bylo ..
tuším loc_language "7"
loc_forceenglish "1"

//edit: ses rychlejsi :p

//Thellwin - :razz:
Naposledy upravil(a) dewator dne ned 11. lis 2007, 22:25, celkem upraveno 1 x.
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

no ja sem porad v Akt I asi 4 mise..neni cas MP je uplne sqelej :)
Fatality
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fatality »

Caute mam problem s hrou CoD4, ked hrajem tak sa mi po case zacne hra strasne sekat, ale len ked sa divam nejakym smerom napr. na sever, akonahle sa otocim na juh alebo pozriem do zeme tak sa fps vrati do normalu. Zostava: Pentium 4 2700 Mhz, 1500 MB RAM, Graficka karta Gainward 7600GS AGP DDR3 a ovladace Forceware 163.75, 1500 MB RAM. Dela mi to v SP aj v MP. Poradte pls :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A nekoukáš směrem, kde je nějaká náročná scéne zrovna ? Na jakém nastavení hraješ, 7600GS už není žádné dělo.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

K tomu FOVu -

http://www.gotfrag.com/cod/forums/thread/317522/

tam jsou dva screeny kde je krásně vidět rozdíl.

Jinak zkusím to s tím bindem na w, dobrej nápad..díky.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hm, zajímavý, schválně zkusím, s čím se mi hraje lépe.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

dobry je ze si tam na konci diskuze nakej trotl stezuje, ze ma s fov80 min fps :D ...ze by kvuli vetsimu vyhledu na scenu? :lol: . jinak me zrovna u cod4 ten fov 65 sednul...
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

to je zase hra co se hraje sama :) ted jsem to hrál nějakou chvilku a myslim,že singl bude rychlej ,super zábavnej ale hodně krátkej(jak cod2) ale
je tady multiplayer,kterej bude podle všeho skvělej.Taky mi přijde,že je hra celkem dobře odladěná co se nároků na hw týče
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

K té polské verzi - tentokrát to udělali tak, že ji na anglickou změnit nejde - chybí tam soubory localized_english_iw00 až 06. Místo toho tam je localized_pol_iw00 až 06. :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“