Zalezi jestli vzduchovej nebo vodni chlazeni.SuchyCZ píše:Jakej by byl nejlepsi chladic na tudle zakladni desku s procesorem qx6700??
Ja bych to videl na Ninju nebo něco podobného od Thermalrigtu ale to řeš v jiné sekci.
Moderátor: Eddward
Mohl by jsi sem prosim naspat, jake (klicove) hodnoty mas nastevene pri tom Q6600 @ 3,3GHz? Dik.Thomas CPU Killer 2.0 píše:rekl bych ze to je o CPU spise. ja sem se dostal s FSB pres 500MHz obcas se vyskytuji FSB Holes ale staci zmenit nasobic a je to OK.
Momentalne jedu Q6600 na 3,3GHz pri 1,36V real ale s hodnotami napajeni si musis holt pohrat je to proste Striker Extreme a chce to hodne trpelivosti.
PS: at se ti dari
Já zkoušel zapojit ještě další 2*1GB RAM značky GEIL a ve WIN XP mi to hlásilo pouze 3,5GB místo 4GB, jian Widle normálně najeli bez problémů. Časování jsem měl doporučené výrobcem - CL4-4-4-12 2T při 2,1V Standartně mám jen 2x1GB a jedu na stejné časování, jen na 1T. Visty jsem ještě na této konfiguraci nezkoušel. Doporučuju se ještě podívat do místnosti "Striker Extrém" tam měl myslím někdo podobný problém a řešení se našlo...Patrikpx píše:mam desku asus striker a pameti patriot 4x1 GB s casovanim 4 4 4 12 pri 2.2vol
jakmile zapojim 4 modul pameti tak pri najizdeni win ( wista 64 bit ) modra smrt skousel jsem biosy 0605 a 0601 a nic me stoho nepomohlo nevite nahodou co stim pls
ps obcas se podari ze se win uspesne nabotuje a pak je to stabilni
kdyz vyndam jednu ramku jakoukoli tak vse jede uplne v poradku
Zdravím - tohle se Ti tam nevejdeFuck8r píše:chci si objednat tyto dvě věci ->
+
má to už někdo doma ? ... muselo se ohýbat ?
Tak to jsou moje:Marwinner píše:Zdravím všechny majiteje Strikera a Striker Extreme! Zajímalo by mne, kam jste až vyšplhali s FSB při taktování na téhle desce a hlavně vaše hodnoty položek napájení v biosu!!! Vlastním C2D E6750 dostal sem se max na 3,2GHz. Zkoušel sem už 2 CPU, při jednom sem musel dost zvýšit skoro všecky napájecí položky a teď to současné mi valí rovněž na 3,2GHz bez zvednutí napětí... Je to dost zajímavý Ještě poznamenám že mám MB pouze verzi "Striker"