The Witcher/Zaklinac

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja teda nevim, ale louc skoro nepouzivam. Sice ji mam kdyby neco, ale temer porad pouzivam elixir kocky.

Me zatim, nejvic stvou ty utoky okolnich NPC...treba jsem narazil na nejakou potvoru ktera se prala s bandou banditu a kdyz jsem se do ni pustil tak jsem dostal i od nich :) nevim, ale zacina me to stvat a na bitky musim vyhledavat klidnejsi mista bez strazi atp. :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Sephiroth : louc je totiz resena jako zbran. nejlepsi je namichat par kocek a mas na chvili vystarano
K tomu vyriti run umi to az trpaslici kovar ve Wyzime v chramove ctvrti ve ctvrti nelidi. Pokud ale pujdes k nemu a nechas si udelat mec tak se ti pak muze stat ze stebou az do konce aktu nebude chtit obchodavat ten kovar a obchodnik co patri k plamene ruzi.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Skeeter píše:Ja teda nevim, ale louc skoro nepouzivam. Sice ji mam kdyby neco, ale temer porad pouzivam elixir kocky.

Me zatim, nejvic stvou ty utoky okolnich NPC...treba jsem narazil na nejakou potvoru ktera se prala s bandou banditu a kdyz jsem se do ni pustil tak jsem dostal i od nich :) nevim, ale zacina me to stvat a na bitky musim vyhledavat klidnejsi mista bez strazi atp. :)
to uz se me taky stalo...ve wizime...mlatil sem potvory...a nechte do vojaka..pak jsem jim utekal...ale jeden byl porad za mnou...tak jsem ho zabil,schoval se do hospody..a piskal si jak jsem to nevyresil...ale na druhy den vylezu z hospody..a uuups uz tam na me ceka nejaky najaty chlapek ze jsem zabij jednoho ze strazi..tak bud bojovat nebo platit..tak jsem sel bojovat..dostal jsem dve tecky a lezel jsem::d uz jsem loadoval stary save:))
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Taky se mi jednou stalo, že jsem nechtěně seknul do tý milice v podhradí, když na ně útočili barghestové.Tak jsem si to prostě loadnul a byl opatrnější ; ).

Jinak teď jsem v polovině třetí kapitoly, a je to totální, ale naprostej NÁŘEZ, už se to vůbec nebojím srovnat s klasikami typu Fallout,Vampire Bloodlines...pro mně jako fandu knih je to fakt neskutečnej vodvaz : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

od dvou odpoledne do teď jsem to hrál :) jsem na začátku druhé kapitoly, teď jsem si obstaral svou zbroj a všechny věci a pomalu začínam zase plnit všechny úkoly....

má to zajímavé "zvryty", jako konec I. kapitoly... v té první jsem nesplnil všechny vedlejší úkoly, snad to nevadí
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

ManchesterUnited píše:...
má to zajímavé "zvryty", jako konec I. kapitoly... v té první jsem nesplnil všechny vedlejší úkoly, snad to nevadí
Nevadi, ale je to skoda. Ja vetsinou hr zahraju uplne celou, protoze podruhe ji malokdy dohraji...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Gerimo píše:Nevadi, ale je to skoda. Ja vetsinou hr zahraju uplne celou, protoze podruhe ji malokdy dohraji...
jedinej vedlejší úkol co sem neudělal, byl s tim pohřebem toho jednoho přítele, tročku mě to mrzí, ale pokusim se udělat všechny úkoly teď ve II. kapitole

na téhle hře mi vadí jedna věc, a to je ten věčnej dlouhej loading :sad:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

jj, ty loadingy jsou hrozny... ale to je asi jedina moucha...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

No na loadingy muzu doporucit program Defraggler (nebo jakykoliv jiny, ktery umi defragmentovat konkretni slozku) a pak defragmentovat slozku, ve ktere mate nainstalovanu hru.
Mne tato operace zrychlila veskere loadingy minimalne o ctvrtinu.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já to tedy hraju od čtvrtka prakticky v kuse, a je to naprostej vodvaz..fakt, od Bloodlines nejlepší RPG co vyšlo.A to jsem teprve v polovině třetí kapitoly!
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

pilarius píše:No na loadingy muzu doporucit program Defraggler (nebo jakykoliv jiny, ktery umi defragmentovat konkretni slozku) a pak defragmentovat slozku, ve ktere mate nainstalovanu hru.
Mne tato operace zrychlila veskere loadingy minimalne o ctvrtinu.
ok, teď sem ho stáhl, defragmentuju a odpoledne otestuju

chci se zeptat, jaká položka v nastavení grafiky je nejvíce náročká na grafiku?
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No tak já se dostal do Wyzimy a hned mě sebrali.Ale ten konec 1.kapitoly byl nářez......ten velebnej mě sral od první chvíle,takže moje volba byla jasná.....navíc...nenechám zlynčovat kočku,která mi dala 8)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Inac ludia Spravili ste quest v druhej kapitole s tym vlkodlakom..teda ze sa vam ho podarilo vyliecit..pretoze to je jediny Quest ktory som v hre nesplnil.. (No snazil soms sa) ..Aj som doniesol tie listky na tu koselu..,nepomohlo,ani som ho nezabil,a aj mi nakoniec on pomohol..ale vyliecit sa nepodarilo...(TEda ak sa to dalo)
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

hurrican promluv si s kalksteinem :)
just me
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Swat píše:No tak já se dostal do Wyzimy a hned mě sebrali.Ale ten konec 1.kapitoly byl nářez......ten velebnej mě sral od první chvíle,takže moje volba byla jasná.....navíc...nenechám zlynčovat kočku,která mi dala 8)
jj mě taky sebrali, bál sem se co se stalo té slečně co šla se mnou, ale dověděl jsem se, že je v pořádku v jednom domě ve Wyzimy

ale jak jsem viděl to vězení tak mi trošku zatrnulo, teď už normálně chodim venku, jednou jsem potkal Magistra se jeho "vrahy", lae to bylo po cestě od detektiva, jsem na samém začátku II. kapitoly, nikam nepospícham a užívam si to, dneska až přídu ze školy tak zase na to vlítnu :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

ManchesterUnited píše:
Swat píše:No tak já se dostal do Wyzimy a hned mě sebrali.Ale ten konec 1.kapitoly byl nářez......ten velebnej mě sral od první chvíle,takže moje volba byla jasná.....navíc...nenechám zlynčovat kočku,která mi dala 8)
jj mě taky sebrali, bál sem se co se stalo té slečně co šla se mnou, ale dověděl jsem se, že je v pořádku v jednom domě ve Wyzimy

ale jak jsem viděl to vězení tak mi trošku zatrnulo, teď už normálně chodim venku, jednou jsem potkal Magistra se jeho "vrahy", lae to bylo po cestě od detektiva, jsem na samém začátku II. kapitoly, nikam nepospícham a užívam si to, dneska až přídu ze školy tak zase na to vlítnu :)
Ta co s tebou šla do Wyzimy byla Shani.....já mluvil o tý čarodějnici Abigail....tu jsem :love: v jeskyni a když jsme z ní vyšli,dal jsem to vesničanům pěkně sežrat,proč na vesnici útočila Bestie.Chtěli Abigail zlynčovat,ale nedovolil jsem to.Člověka to fakt pohltí,vážně mi záleželo na tom,aby Abigail přežila a byl jsem hrozně rád,že velebný dostal přes dršku.To byl levák od začátku,už jenom poprvé když jsem k němu přišel "Mluv rychle!",to mě nas..l :roll:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Swat píše:Ta co s tebou šla do Wyzimy byla Shani.....já mluvil o tý čarodějnici Abigail....tu jsem :love: v jeskyni a když jsme z ní vyšli,dal jsem to vesničanům pěkně sežrat,proč na vesnici útočila Bestie.Chtěli Abigail zlynčovat,ale nedovolil jsem to.Člověka to fakt pohltí,vážně mi záleželo na tom,aby Abigail přežila a byl jsem hrozně rád,že velebný dostal přes dršku.To byl levák od začátku,už jenom poprvé když jsem k němu přišel "Mluv rychle!",to mě nas..l :roll:
jj, já z hlavy nevim jména, jen Abigail si pamatuju, ta mi taky dala, přímo před zraky toho malého kluka (?Alana?) :) taky mě to vtáhlo do děje, a taky sem se snažil ji ochránit. jen mě mrzí, že sem se nestavil ve mlýně po setmění s vínem a nesetkal se tam s (?Vensa?) - ta co pracovala v hostinci
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Swat: Abigeil jeste potkas ale nebudu prozrazovat kdy a kde :-D
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

ManchesterUnited píše:
Swat píše:Ta co s tebou šla do Wyzimy byla Shani.....já mluvil o tý čarodějnici Abigail....tu jsem :love: v jeskyni a když jsme z ní vyšli,dal jsem to vesničanům pěkně sežrat,proč na vesnici útočila Bestie.Chtěli Abigail zlynčovat,ale nedovolil jsem to.Člověka to fakt pohltí,vážně mi záleželo na tom,aby Abigail přežila a byl jsem hrozně rád,že velebný dostal přes dršku.To byl levák od začátku,už jenom poprvé když jsem k němu přišel "Mluv rychle!",to mě nas..l :roll:
jj, já z hlavy nevim jména, jen Abigail si pamatuju, ta mi taky dala, přímo před zraky toho malého kluka (?Alana?) :) taky mě to vtáhlo do děje, a taky sem se snažil ji ochránit. jen mě mrzí, že sem se nestavil ve mlýně po setmění s vínem a nesetkal se tam s (?Vensa?) - ta co pracovala v hostinci
Kamaráde ty na to šu*ání kašleš :-D Vesna se jmenovala :)
"V mlýně zase straší, měli by tam poslat nějakého zaklínače" některé ty hlášky se mi opravdu líbí :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No Vesnu jsem taky propás,ale ta měla teda pořádný dudy,chtěl jsem jí,ale nějak se to zamotalo s tou Bestií a prostě jsem jí prošvih.No tak zatím Triss a Abigail,zase bych nemusel bejt promiskuitní,dá-li se to tak nazvat po dvou zásunech v krátký době.Havně že velebnej je po smrti,strašný hovado,pánbíčkář a pokrytec,bejval bych mu sťal hlavu už před tou jeho kaplí.
Naposledy upravil(a) Swat dne úte 13. lis 2007, 10:47, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“