http://www.czechcomputer.cz/product_com ... tno3=36030
vyber herni mysi
- snork
- Nováček

-
vyber herni mysi
cau potreboval bych poradit s vyberem mysi....chtel bych neco do 1200kc ...s vyberem mysi nemam zadny zkusenosti do ted sem mel od a4tech za 150kc
na czc me zaujalo tohle
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mam tu mx518 a proti razeru má snad i víc tlačítek, přijde mi lepší, že jsou na jedné straně + u kolečka a zdá se mi přesnější (zkoušel jsem nějakého staršího razera...)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- bobhorni
- Nováček

-
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
logitech ti asi vic sedne do ruky(pkud seš pravak).ale je to o zvyku
ja např. na svyho razera diamondbacka nedam dopustit!!! (jsem pravak)
tu mx518 myvaji většinou v datartu vystavenou na zkoušku tak si ji tam zajdi osahat. nebo pokud budeš kupovat v czc tak neni problem si tam vyzkoušet obědvě.
taky je dobry mit nějakou aspon latkovou podložku např. steelpad qck nebo corepad eyepad za cca 300 kč
ja např. na svyho razera diamondbacka nedam dopustit!!! (jsem pravak)
tu mx518 myvaji většinou v datartu vystavenou na zkoušku tak si ji tam zajdi osahat. nebo pokud budeš kupovat v czc tak neni problem si tam vyzkoušet obědvě.
taky je dobry mit nějakou aspon latkovou podložku např. steelpad qck nebo corepad eyepad za cca 300 kč
- snork
- Nováček

-
- ManCZE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Diamondback je skvělá myš. Před pár lety jsem si ji vybral, protože byla jasnou špičkou, navíc vhodná i pro leváky (tedy mne). Já ji měl do nedávné doby, ke konci prázdnin jsem musel reklamovat, protože špatně fungovalo jedno tlačítko. Během reklamace jsem samozřejmě musel pořídit nějakýho náhradního myšáka, abych mohl dělat na komplu, tak jsem si vybral právě vcelku levnou A4Tech s 2500dpi (i když je koncipovaný pro praváky).
Ať si říká kdo chce, co chce, rozdíl v rozlišení já osobně poznám. S A4Techem je pohyb daleko plynulejší a nepřeskakuju pixely, což se mi s diamondbackem stávalo. Dávám to na vinu právě nižšímu rozlišení senzoru u Razeru. Z tohohle hlediska mi tedy lepší přijde A4Tech.
Avšak zase se mi stává, že se A4Tech někdy ztratí a kurzor cukne úplně někam do dža, což u Diamondbacku nehrozilo. Je to dost nepříjemné, naštěstí se to nestává tak moc často. Podložku pod myš mám Razer Mantis Control - látkovou, protože bych se jinak lepil k desce stolu.
Teď už čekám jen až se do obchodů dostane Razer Lachesis, na kterého se těším a určitě si ho místo Diamondbacku (a dočasné A4Tech) pořídím
. Pravda, stojí o trochu víc peněz, ale mi stači doplatit rozdíl v cenách Diamondbacku a Lachesis
.
Ať si říká kdo chce, co chce, rozdíl v rozlišení já osobně poznám. S A4Techem je pohyb daleko plynulejší a nepřeskakuju pixely, což se mi s diamondbackem stávalo. Dávám to na vinu právě nižšímu rozlišení senzoru u Razeru. Z tohohle hlediska mi tedy lepší přijde A4Tech.
Avšak zase se mi stává, že se A4Tech někdy ztratí a kurzor cukne úplně někam do dža, což u Diamondbacku nehrozilo. Je to dost nepříjemné, naštěstí se to nestává tak moc často. Podložku pod myš mám Razer Mantis Control - látkovou, protože bych se jinak lepil k desce stolu.
Teď už čekám jen až se do obchodů dostane Razer Lachesis, na kterého se těším a určitě si ho místo Diamondbacku (a dočasné A4Tech) pořídím
CPU: AMD Athlon 64 X2 (Windsor) 3800MHz+ @ 2000MHz | CPU cooler: box | RAM: 2048MB Geil DDR2 @ 800MHz (5-5-5-15) | MB: MSI K9T SLI-2F | GPU: Zotac 8800GT OC 512MB GDDR3 @ "def" | HDD: Seagate Barracuda 320GB 7200.10 | Mechaniky: Lite-on SHM-165P6S black | case: Thermaltake Matrix VX | zdroj: Fortron Blue Storm 500W
- ThomasVT
- Začátečník

-
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele: