//Woyta Ten odolnej sajrajt je fuc. Ale na mosaznejch castech se pro zmenu drzi umele barvivo z coly. Co dela Cola s eloxem nevim protoze v dobe kdy jsem tam tu colu lil tak se tam uz zadnej elox nenachazel.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Tak mi prislo DDC-1RT z casemodingu. Prekvapive bez zavitu. Takze mi prislo drazsi DDC-1T. Zkusim poresit s CM jinak musim sehnat jinej top.
Sice se pry samotnej top primo od Laing neda sehnat ale za zeptani nic nedam.
Alphacool od JSC bych nechtel.
Nebude nahodou nekdo nakupovat v UK? OCLabs XP DDC Pump Top Clear z http://www.watercoolingshop.com by se mi libil.
BTW nezbyl nekomu nepotrebnej puvodni top?
Mel bych par dotazu na ty co maji pruhledny top na DDC. Jak moc je rotor vzdaleny od protejsi steny behem provozu? Jak moc rotor vibruje a priblizuje se k protejsi stene. Vsimnul jsem si jedne veci, kterou bych u sveho topu (ktery si necham vyrobit) chtel trochu poupravit.
//Otvor pro rotor je v topu kruh? pokud ano jaky prumer. Typuju 42mm
tak konečně je znám vnitřek novýho EK bloku
jak je vidět tak se dost podobá bloku od thermalrightu- tz. slušný výkon ale hodně velká restriktivita, imho ještě větší než u TR protože "trysky" v podobě průřezů jsou opravdu miniaturní
\\edit, tak to trochu beru zpět, k bloku se bude dodávat (prodávat) víc trysek s různým počtem průřezů, takže si každej bude moct nastavit restriktivitu jakou chce
pak tu už je i jeden test, berte ho však s rezervou, je od EK
// Woyta a jeste dulezita vec. Vrsek by nemel byt z hliniku.
s tou tryskou to bude šilenej masakr, ten blok bude mít tak šilenej odpor, že každej bude rád, když bude mít průtok v okruhu do 150l/h s DDceckama. Jsem zvědavej jak na tom bude s frézovaním, jestli bude mít žebra tenší a blíž u sebe než thermalright.
Každopádně, až se mě dostante do ruky, tak ho pořádně potrápím
eheim vs. laing?
lopatkove vs. odstredive cerpadlo?
muzes hadat... proste vymenili motor ze stareho HPPS z 1046 na 1250 (mozna, nevim)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
pěkné, akorat mě prijde ze vsichni vyrobci jako EK,Enzotech atd jsou akorat kopirovaci a nic novyho moc nevymyslejí....
Tento blok mě přijde velice podobnej Aqua Cuplex XT
Ale težko říct kdo od koho kopiruje (inspiruje)
no, jsou to porad nemci
a Aqua Cuplex se svym poslednim vytvorem "double cascade" si u me moc nepridal...
spise me znervornuji ceny bloku. v podstate dneska neni zadny poradny blok po 1,5k.
tedka cekam na odpoved od AQcool na velikost te jejich spony a uvazuju, ze bych do toho nexosu sel, ale jedine s klasickou sponou.
jo a nechce si nekdo udelat pekne vanoce se mnou a udelat objednavku u EK? celkem mam zalusk na EK-Supreme za nejakych 1400 (a dalsi prkotiny jako fitinky, backplate,...)
myom píše:jo a nechce si nekdo udelat pekne vanoce se mnou a udelat objednavku u EK? celkem mam zalusk na EK-Supreme za nejakych 1400 (a dalsi prkotiny jako fitinky, backplate,...)
asi to budu objednavat tak pristi vikend/tyden. zatim mam v kosiku CPU blok, 15 fitinek a 1 backplate. pokud to budes chcit urcite a jses rozhodnut, tak penize predem na ucet. posli mi kdyz tak SZ
\\vyplati se ty pruzinky na hadice? pomaha to?
myom píše:asi to budu objednavat tak pristi vikend/tyden. zatim mam v kosiku CPU blok, 15 fitinek a 1 backplate. pokud to budes chcit urcite a jses rozhodnut, tak penize predem na ucet. posli mi kdyz tak SZ
723530 píše:Chci se zeptat, našel jsem na internetu expanzku na čerpadlo laing DDC http://www.jscomputers.cz/Laing_DDC_exp ... -8459.html ,ale připadne mě to jako obyčejný TOP a ne expanzka. Můžete mi to nějak vysvětlit?
jenom tam maj špatnej obrázek, takto to vypadá ve skutečnosti LINK
ale upřímě- je to naprosto k ničemu, v životě přes to pořádně neodvzdušníš
ad hromadné objednávky: prosím na smetišti, snad už víte jak to tu chodí ne?
//Woyta X3ME Koukni o par postu vys a atachmens link z jinych for nevidim moc rad.