Jaký LCD si mám dát k Vánocům?
Moderátor: maXXmilian
- vampejr
- Nováček

-
Jaký LCD si mám dát k Vánocům?
Ahoj,
predevcirem mi odesel muj starej monitor(ted pouzivam bratruv) a tak jsem se rozhodl, ze si k vanocum poridim novy..
Mel by byt zamereni na hrani her (vetsinou rychlych) a grafiku.
Opravdu se v tomhle nejak nevyznam a tak jsem se rozhodl vas zeptat/nechat si poradit, jaky monitor si koupit/o jakem uvazovat... Urcite bych chtel neco ve slusnem pomeru cena:kvalita.
Dekuji moc.
PS: co si myslite o tomto : http://www.mediamarkt.de/computer/ps/fu ... 2/details/ ?
predevcirem mi odesel muj starej monitor(ted pouzivam bratruv) a tak jsem se rozhodl, ze si k vanocum poridim novy..
Mel by byt zamereni na hrani her (vetsinou rychlych) a grafiku.
Opravdu se v tomhle nejak nevyznam a tak jsem se rozhodl vas zeptat/nechat si poradit, jaky monitor si koupit/o jakem uvazovat... Urcite bych chtel neco ve slusnem pomeru cena:kvalita.
Dekuji moc.
PS: co si myslite o tomto : http://www.mediamarkt.de/computer/ps/fu ... 2/details/ ?
- vampejr
- Nováček

-
mno trosku jsem hledal a docela se mi zalibil
http://www.atcomp.cz/zbozi/19-lg-lcd-l1 ... ?p=z:99454
co vy na nej? doporucili by jste mi nejakej jinej/lepsi v cene kolem tech 5-6000 kc?
http://www.atcomp.cz/zbozi/19-lg-lcd-l1 ... ?p=z:99454
co vy na nej? doporucili by jste mi nejakej jinej/lepsi v cene kolem tech 5-6000 kc?
- martyRE
- Nováček

No a co naka sirokouhla 20"? Dneska bych sel urcite do widescreenu
Jinak mas celkem rozporuplny pozadavky, tedy jako je splnit. Grafika a zaroven fps hry + nizka cena
Za tu cenu v pohode sezenes nejaky TN panel, coz je dobry na ty hry, ale v ty grafice to bude pokulhavat
Dobry ohlasy jsou na tohodle HP Pavilion w2007v nebo i tenhle Samsung 2032BW se celkem vejde do tvy cenovy relace.
Jinak dost rad a tipu na ruzny LCDcka je o par topicu vyse na zacatku hlavni stranky
Dobry ohlasy jsou na tohodle HP Pavilion w2007v nebo i tenhle Samsung 2032BW se celkem vejde do tvy cenovy relace.
Jinak dost rad a tipu na ruzny LCDcka je o par topicu vyse na zacatku hlavni stranky
Nejkrásnější ze všech tajemství je být géniem a vědět to jen sám.
- crashPC
- Mírně pokročilý

- vampejr
- Nováček

-
Ten 2032BW se mi celkem libi.. ale nvm jestli bych na to mel dost dobrou grafickou kartu.. jako ten monitor MUSI jet na tom rozliseni 1680 x 1050(co je to nativni rozliseni)? Da se nastavit nejake jine? jake jsou hlavni parametry pri vyberu LCD na hrani her/filmy/internet??martyRE píše: Dobry ohlasy jsou na tohodle HP Pavilion w2007v nebo i tenhle Samsung 2032BW
- martyRE
- Nováček

Nativni je v tomhle pripade prave tech 1680*1050. Je to pocet pixelu, ktere na LCDcku jsou fyzicky. Na to nativni jet nemusi. Kazdej LCD ma interpolaci, takze muze jet i na mensim. Proste ve woknech si das to nativni (grafarna to tam zvladne v pohodicce) a ve hrach holt naky nizsi
Otazka je, jak se s tim ten ktery monitor "vyporada"
Nektery dobre, nektery hure
Jukni na tuhle minirecenzi, je tam vse nejdulezitejsi plus i to, jak zvladne tu interpolaci.
Nejkrásnější ze všech tajemství je být géniem a vědět to jen sám.
- vampejr
- Nováček

-
- Infernal
- Začátečník

Dneska som sa stal stastnym majitelom HP W2207H. Zatial z praxe mozem len potvrdit ze je to super monitor. Co sa tyka lkesklostri po zapnuti ABSOLUTNE ziadne problem. Filmy super, hry som este neskusal. ALe vo filmoch sa ziadni duchovia nekonali. Pozorovacie uhly uplne postacujuce- vsak na to nebudeme cumiet z boku predsa clovek sedi na stolicke pred PC. Samozrejme kontrast dobre dat na polovicu.
V kocke- tento monitor mozem vrele doporucit naozaj stoji za to
V kocke- tento monitor mozem vrele doporucit naozaj stoji za to
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- Holda
- Středně pokročilý

- Infernal
- Začátečník

- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: