MSI KT3 Ultra2 a mys

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Dezert
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

MSI KT3 Ultra2 a mys

Příspěvek od Dezert »

Mám k tý desce myš Geniuse Powerscroll Eye do USB. Po startu někdy nejede, tak ji musím vytáhnout a zas ji tam píchnout, pak už to jede. Vážně nevím co s tím a už mě to leze na nervy. :x Myší to není, legacy support mám zapnutej. Zkoušel jsem i víc portů. USB 2.0 mám ve woknech funkční.Díky za všechny rady
test11
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od test11 »

No mam přesně tuhle myš a KT3 Ultra, ty desky se prakticky nelišej (jen revizí NB a to ještě jen někdy) a fachá to bez zaškobrtnutí. USB legacy support nepotřebuješ (teda pokud nepoužíváš něco dossovskýcho a potřebuješ tam mít třeba birda nebo myš. Zkus jí dát do 1.1 portu a určitě bych jí prubnul v jinym compu....
Asus A7V880, 512MB Winbond PC3200 + 512MB Seitec PC3200 dual chanel 2-3-3-7, AXP Thorton 2400+(2GHz)@2.2GHz FSB169, Vcore 1.65V, cooled By Thermaltake Volcano 7+, Hercules Radeon 9800 non-pro
SB Audigy2
Powered By Fortron 350W
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Nemáš ve správci zařízení PS/2 nebo serial myšku?
..
Dezert
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Dezert »

Myší to určitě není, už jsem ji zkoušel tak týden v jiným kompu a tam fungovala perfektně. Zkoušel jsem 4 usb porty na desce(mám 6) a ve všech to samý. Ve windowsech ji mám momentálně jako myš standardu HID. Taky jsem přeinstaloval drivery k usb portům, no uvidím, možná to pomůže. Zatím to vypadá nadějně, pět startů bez problému.
Dezert
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Dezert »

Tak už jezdí, po tom přeinstalování driverů k usbčku to jede bez problému.Ale mám tam vykřičník u usb řadiče. Nemůžu tam nainstalovat žádný drivery.To mi ale nevadí, hlavně že to jede. :)
ordos
Nováček
Nováček

Mam stejnou desku a problem s mp3 prehravacem pres USB

Příspěvek od ordos »

Kdyz zapojim mp3, tak windows zareaguji ze je novy hardware. Jenze po napsani, ze je zarizeni pripraveno se neobjevi typicka ikona disku. A kdyz dam pruzkumnika, tak disk tam neni. Zkousel jsem preinstalovat windows, zkusil ruzne USB a pouzil i nejnovejsi ovladace a porad nic. Chyba urcite neni v mp3. Jinde sel a taky jiny mp3 u teto desky taky nesel. Mate nejake navrhy co jeste zkusit nebo cim by to mohlo byt? :)
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“