Vykázán z fora?

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
cmoudina
Začátečník
Začátečník

Vykázán z fora?

Příspěvek od cmoudina »

dobrý večer.
Dnes po návratu z práce se mi při pokusu o připojení a přihlášení k foru objevila zpráva, že jsem byl vykázán a mám skrze E-mail kontaktovat moderátory.Toto jsem učinil, jelikož si nejsem ničeho vážného z mé strany vědom.Situace trvala jen pár minut, nyní je již možno se přihlásit normálně.
Omouvám se z možný planý poplach, ale není mi jasno, kde byla chyba.
děkuji
Intel PC is back
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Chyba byla v mem preklepu u zadavani blokoce IP jednoho spamu - tzn. vsichni s IP zacinajici na 88.cokoli se mezi cca 22:00 az 22:30 nemohli prihlasit - za coz se jim omlouvam.

At zbytecne nepanikarite a neposilate priste (no, snad zadne nebude :oops: ) hromadu emailu - kazdy kdo by byl vykazan, tak musi udelat neco hodne proti pravidlu a obdrzet za to prislusne karty, tj. opravdu to nejde tak, ze se jednoho dne nepripojite :)
cmoudina
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cmoudina »

Wilik píše:Chyba byla v mem preklepu u zadavani blokoce IP jednoho spamu - tzn. vsichni s IP zacinajici na 88.cokoli se mezi cca 22:00 az 22:30 nemohli prihlasit - za coz se jim omlouvam.

At zbytecne nepanikarite a neposilate priste (no, snad zadne nebude :oops: ) hromadu emailu - kazdy kdo by byl vykazan, tak musi udelat neco hodne proti pravidlu a obdrzet za to prislusne karty, tj. opravdu to nejde tak, ze se jednoho dne nepripojite :)
no hrklo ve mně jak v kukačkách a zpytoval jsem svědomí.
děkuji za osvětlení situace
Intel PC is back
Partyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Partyman »

Už jsem myslel, že to mám za ten flame v ATI sekci :lol:
Obrázek
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Musim rict, ze tak pulka z tech doslych emailu obsahovala i "vysvetleni" sveho vykazani z fora - zajimave cteni :) Jeste zajimavejsi je fakt, jak si mnozi jasne uvedomuji, kde porusuji pravidla... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“