dobrý večer.
Dnes po návratu z práce se mi při pokusu o připojení a přihlášení k foru objevila zpráva, že jsem byl vykázán a mám skrze E-mail kontaktovat moderátory.Toto jsem učinil, jelikož si nejsem ničeho vážného z mé strany vědom.Situace trvala jen pár minut, nyní je již možno se přihlásit normálně.
Omouvám se z možný planý poplach, ale není mi jasno, kde byla chyba.
děkuji
Vykázán z fora?
- cmoudina
- Začátečník
Vykázán z fora?
Intel PC is back
- Wilik
- Administrátor
Chyba byla v mem preklepu u zadavani blokoce IP jednoho spamu - tzn. vsichni s IP zacinajici na 88.cokoli se mezi cca 22:00 az 22:30 nemohli prihlasit - za coz se jim omlouvam.
At zbytecne nepanikarite a neposilate priste (no, snad zadne nebude
) hromadu emailu - kazdy kdo by byl vykazan, tak musi udelat neco hodne proti pravidlu a obdrzet za to prislusne karty, tj. opravdu to nejde tak, ze se jednoho dne nepripojite 
At zbytecne nepanikarite a neposilate priste (no, snad zadne nebude

- cmoudina
- Začátečník
no hrklo ve mně jak v kukačkách a zpytoval jsem svědomí.Wilik píše:Chyba byla v mem preklepu u zadavani blokoce IP jednoho spamu - tzn. vsichni s IP zacinajici na 88.cokoli se mezi cca 22:00 az 22:30 nemohli prihlasit - za coz se jim omlouvam.
At zbytecne nepanikarite a neposilate priste (no, snad zadne nebude) hromadu emailu - kazdy kdo by byl vykazan, tak musi udelat neco hodne proti pravidlu a obdrzet za to prislusne karty, tj. opravdu to nejde tak, ze se jednoho dne nepripojite
děkuji za osvětlení situace
Intel PC is back
- Partyman
- Mírně pokročilý
-