Zdravim ,mam problem s prehravanim videi na Leadtek 8800GTX.Problem spociva v tom ,ze videa vsech formatu (avi ,mpg ,mpeg ,mp4 etc.) se prehravaji se strasnym jasem a pravy horni roh videi je jakoby zpomaleny
.Zvuk videi funguje.Vyzkousel jsem zakladni drivery z CD ,ale i nejnovejsi z webu leadteku.Pouzivam kodeky Codec Pack All in 1 6.0.3.0 ,ale zkousel jsem i jine.OS Win XP SP2. Problem se vyskytuje ve vsech prehravacich (WMP ,Bsplayer ,DvD -X).Uz jsi opravdu nevim rady.Diky za pomoc.
Problem s videi na 8800GTX
- Gasta22
- Nováček

-
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Gasta22
- Nováček

-
J jasne to bylo hned to prvni co me napadlo.Popisu teda jeste blize ten problem.Kdyz teda pustim video ,bezi asi 1-2 sec normalne , pak nastoci ta desna gama ,ale kdyz hodim prehravac do listy , a zase zvetsim ,gama se zase asi na 2-3 sec vrati do normalu a pak se zase po***e. Vidim to na reinstal oken :/.
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ještě před reinstalem bych zkusil nějakou Live verzi Linuxu (třeba SLAX) - abys zjistil, jestli je chyba ve Win nebo někde jinde...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Gasta22
- Nováček

-
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Gasta22
- Nováček

-
Jak rikam ,byla to moje chyba.Ono totiz kdyz v ovladacich nvidie scrollujete koleckem ,tak vas to neposouva nahoru a dolu ,ale menite nastaveni tech jezdcu a nemusite je ani videt.Preste tohle se mi stalo ,nevedomky jsem zmenil hodnotu gammy na max...Ovladace si asi svuj config nekam savovali a jejich reinstal nic neresil
.