CAD -> vektory / indesign

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
owik
Nováček
Nováček

CAD -> vektory / indesign

Příspěvek od owik »

Zdravim,
Uz dva dni riesim problem, ako prekonvertovat/vyexportovat podorys z Auto CADu do formatu pouzitelneho v inDesigne.

Povodne som importoval DWG subor priamo do inDesignu ale importom sa nezachovala hrubka ciar. Existuje v auto CADe nejaky vhodny vektorovy format ktory bude pouzitelny aj v inDesigne?

Dakujem
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

vektorový formát je v acadu snad každej ne? ono s těmahle převodama to neni vždycky úplně ideální. hrubka = tloušťka? :oops: v tom tvém programu nejde nějak globálně tohle nastavit po importu?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

Mám trochu problém s AutoCADem 2008. Včera jsem jej přeinstaloval a všiml jsem si teď při kreslení jedné věci.

Dříve jsem mohl první ukázat na objekt, se kterým chci pracovat, a pak teprve zvolit z palety nástrojů příkaz co s ním chci dělat (např. kopírovat). Dnes když kreslím, tak musím první zvolit onen příkaz (např. třeba ona ikona kopírovat) a pak teprve ukázat na objekt, se kterým chci pracovat, jinak se příkaz neprovede. Stejně tak mi přestalo fungovat mazání vybraného objektu pomocí klávesy Delete.

Nezaškrtnul jsem si v nastavení nějakou volbu, kvůli které to dělá??
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“