byl to takový normální starý procesor ...
... ale dostal se mi pod ruku...
... a padl za objeť poznání...
a takhle vypadá jádro...
...
...

Stribro ma zlatavou barvu..? moje zabrousena K5 uz je sice nema, ale byly zlaty.. ostatne i na otrepech to jde videt..socket píše:mensie OT: 486 mali tie privodne kabliky k tomu chipu z cisteho zlata, u P1 sa uz setrilo a boli zo strebra. Ale vyskusajte to dat dole z pentia pro a uvidite pekne 2 cipy.

nema, preco?Maxtor píše:Stribro ma zlatavou barvu..? moje zabrousena K5 uz je sice nema, ale byly zlaty.. ostatne i na otrepech to jde videt..socket píše:mensie OT: 486 mali tie privodne kabliky k tomu chipu z cisteho zlata, u P1 sa uz setrilo a boli zo strebra. Ale vyskusajte to dat dole z pentia pro a uvidite pekne 2 cipy.

je to sice OT ,ale nedalo mi to. Asi si zapomel na bile zlatoHighlander píše:no zlato stribrnou barvu urcite nemá I dneska se používá pořád zlato.viky58 píše:...

No s tou platinou se mi to nejak nezda...ma horsi tepelnou i elektrickou vodivost nez zlato (navic pri vyssi cene), takze by to, podle me, bylo celkem nesmyslne.viky58 píše:Všechny procesory mají ve vnitřním zapojenim použity zlato !!! a je jedno jestli je stříbrne nebo zlate barvy !
a v nových CPU se už většinou používá platina
když tak mne opravte pokud se mýlím

celeron to uz mal zakryte a nebolo vidiet jadro tak ako tu. Nemyslim IHS.EpileptickyKrecek píše:Dneska jsem si vzpoměl že mám doma Celeronataky se mu mužu podivat na střeva:)