možná něco z procesorem přecejenom to chce aspon athlona 64 ne ?dewator píše:Problém: Multiplayer mi jede v pohodě, ale když spustím singleplayer tak mi to hodí hlášku "floating point support not loaded". Nevíte někdo co s tím? Popř. co to aspoň znamená ta hláškaSestava viz podpis
sorry, že se ptám už potřetí, ale fakt nevím co s tím![]()
Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- Adisisis
- Žlutá karta

-
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
si asi nevidis do huby co???Kašpec píše:Ted jsem hrál Crysis a pro mě se to nedá s CoD4 srovnávat, CoD4 má příběh, atmosféru atd. kdežto Crysis je obyč FPS střílečka s Nano Suitem ...![]()
(Za tento názor mě nekamenujte)
proc to srovnavas kdyz pises ze se to neda srovnat?
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- dewator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Adisisis
- Žlutá karta

-
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Bohužel CoD 4 oproti Crysis postrádá "volnost" v jednání. Prostě má jednou danej postup a ten se nemění. A v Crysis ke konci má atmošku taky hutnouKašpec píše:Ted jsem hrál Crysis a pro mě se to nedá s CoD4 srovnávat, CoD4 má příběh, atmosféru atd. kdežto Crysis je obyč FPS střílečka s Nano Suitem ...![]()
(Za tento názor mě nekamenujte)
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
rikalo se crysis, bomba co se tyka grafiky. Ano crysis je pekna graficky zpracovana hra, ale myslim ze trofej z cod4 vs. crysis aspon u me ziska cod4, proc? podle me udelat graficky peknou hru ktera je narocna neni umeni, coz o cod4 se rici neda, graficky nenarocna hra ale pritom uchvatne krasna. Crysis jsem hral chvilu, zitra si to zahraju poradne takze to zatim nemuzu moc objektivne srovnat ostatni casti hry.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- carcharias
- Nováček

-
- husky14
- Začátečník

-
Tys ho ale nezastrelil, jen si mu ustrelil ruku....carcharias píše:Zdravim, ja jsem asi debil ale rekne mi nekdo koho jsem to zastrelil v te misi se sniperkou v cernobylu ? Byl to takovy ten holohlavy typek. Zdalo se mi ze jsem toho sameho typka musel strelit i na konci hry...
Byl to jeden a ten samej ?
Btw. jako odstrelovac by ses asi neuzivil, kdyz si ani nezkontrolujes zasah a splneni mise
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já osobně můžu potvrdit přímej zásah do hlavy,takže nevim,kde se tam vzala jeho rukahusky14 píše:Tys ho ale nezastrelil, jen si mu ustrelil ruku....carcharias píše:Zdravim, ja jsem asi debil ale rekne mi nekdo koho jsem to zastrelil v te misi se sniperkou v cernobylu ? Byl to takovy ten holohlavy typek. Zdalo se mi ze jsem toho sameho typka musel strelit i na konci hry...
Byl to jeden a ten samej ?
Btw. jako odstrelovac by ses asi neuzivil, kdyz si ani nezkontrolujes zasah a splneni mise
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Tu barevnost - nepoplet sis to s Bioshockem? Jako máš pravdu i CoD 4 má parádní grafiku, ale s Crysis se to nedá měřit... Když to vidíš na high v dX10 (sice se to nikomu pořádně nehejbeh4__ píše:Crysis jsem hrál zatím jen demo, plná je objednaná, ale myslím, že CoD4 je mnohem líp zpracovaná, ta grafika je reálná, taková, že tě vtáhne do boje, u Crysis je to jako o tom, že je to hezký a barevný, ale nemá to ten efekt, nemluvě o náročnosti. Děj srovnám za pár dní, nemam ještě Crysis plnou...
- Kašpec
- Mírně pokročilý

Můj příspěvek byl myšlen tak, že kdybych se mezi něma měl rozhodout, tak beru 100% CoD4, pak to srovnání abys pochopil proč bych vzal CoD4ladik1983 píše: si asi nevidis do huby co???
proc to srovnavas kdyz pises ze se to neda srovnat?
No jo no, grafika je hodně hezká, ale na co mi to je když mi to jede cca při 20FPSSir_-_Death píše: Když to vidíš na high v dX10 (sice se to nikomu pořádně nehejbe), to nemá konkurenci.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Ano, jednak je to nehratelné (i když na 1600x1200 se to celkem na 8800GTX dá), ale hlavně CoD 4 má takovou zvláštní, reálnou atmosféru, např mise za snipery, vtáhne tě to do boje, když se plazíš se sniperem, připadáš si jako křovák a máš sevřenou prdel, aby te neviděli. Má to prostě příchuť tvrdosti a ostrosti těch chlapů... (SAS, USMC...)
Crysis je oproti tomu takovej hrozně umělej, jako grafika je krásná, to žádná, detailnější, než CoD4, víc efektů - prostě DX10, ale nemá to tu atmosféru, prostě je to hrozně umělý prostředí...
Ještě jednou opakuju, že grafika Crysis je bezesporu detailnější, barevnější... Má víc efektů, je to DX10, ale nemá to ten efekt.
Crysis je oproti tomu takovej hrozně umělej, jako grafika je krásná, to žádná, detailnější, než CoD4, víc efektů - prostě DX10, ale nemá to tu atmosféru, prostě je to hrozně umělý prostředí...
Ještě jednou opakuju, že grafika Crysis je bezesporu detailnější, barevnější... Má víc efektů, je to DX10, ale nemá to ten efekt.
- J X P
- Středně pokročilý

- F1l1p
- Středně pokročilý

jj, COD umí fakt dobře vtáhnout do děje. Kdo z Vás stejně jako já v první misi, když se se loď začala naklánět se na židli nakláněl na druhou stranu, aby to vyrovnal? A mise se snipery byla skvělá - ale s tím pod těmi auty musím souhlasit - tak jsem se taky trochu chytal za hlavu, že se na mě jeden týpek dívá asi 20m a nevidí mě.
Jsem se teď zasekl v té misy, kdy musím chytat toho týpka v modré šusťákovce - rychle za ním běžím, ale pořád na mě někdo vybafne z nějakého úkrytu a zneškodní mě. Ale snad si na to udělám čas a konečně to dohraju do konce.
Jsem se teď zasekl v té misy, kdy musím chytat toho týpka v modré šusťákovce - rychle za ním běžím, ale pořád na mě někdo vybafne z nějakého úkrytu a zneškodní mě. Ale snad si na to udělám čas a konečně to dohraju do konce.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

- husky14
- Začátečník

-
Nemusis za nim porad bezet, ale musis mu byt dost blizko v patach, pak muzes i zastavit a zastrilet siF1l1p píše:Jsem se teď zasekl v té misy, kdy musím chytat toho týpka v modré šusťákovce - rychle za ním běžím, ale pořád na mě někdo vybafne z nějakého úkrytu a zneškodní mě. Ale snad si na to udělám čas a konečně to dohraju do konce.
Proste za nim utikej a az se hra savne, tak mas na chvili klid na poradnou strilecku....
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: