...sry, jestli to sem nepatri, nevedel sem kam to dat..
..koupil sem si helmu na snb se sluchatkama,ale neni to takova ta s vypinanim nebo tak..
..a jde o to, ze bych si chtel udelat, nebo nekde sehnat ovladani hlasitosti, ktery bych si pripnul jakoby "zvenci na ucho" (na ten polstarek nebo co to je)..protoze se nekdy hodi poslouchat, a nekdy ne, ale je blbost pokazdy si sundavat rukavice a smatrat na mp3ku..takze mi jde o to, abych sehnal nejakej potenciometr, kterej neni moc velkej (treba jako je na kabelu od sluchatek) aby to bylo placaty, ale pritom k tomu mel pripojeny velky kolecko (prumer treba 3-5cm) abych to mohl bezproblemu ovladat v rukavicich...
..sam se moc v elektronice nevyznam, pomohl by mi s tim tata, ale nejak preste nepochopil jak to myslim, nebo co chci udelat..nebo ho nenapadlo, jak to udelat...tak kdyby vas neco napadlo, nebo tak...byl bych za to fakt vdecnej
dik moc
ovladani hlasitosti s velkym koleckem
- atomic:)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ovladani hlasitosti s velkym koleckem
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- atomic:)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mohl bych se na to mrknout...ale muzete mi nekdo poradit jestli se da nekde sehnat kabel jack m-jack m s ovladanim hlasitosti? se podle me ani nedela...ani samostatne m-f..takze jedina moznost je sehnat nejaky chong sluchatka za par korun, nahore to usmiknout a napajet na to konektor, co?
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB