Jaký vrata? Prostě se do ní těma raketama musíš trefit, kousek od ní je převrácený auto a u něj bedna s nevyčerpatelným množstvím raket. Nic složitýho.Damianus píše:Jo ale musis strilet na tu plochu co sviti jsou to nejake vrata a vzadu jak se leze do lodi mas nejake strelivo
Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT
Moderátor: Baneshee
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Xanderr
- Začátečník

Cau lidi, opravdu to konci po 11 misich? Jak odlitate za tim Prorokem za barieru? Jsem videl screeny a zda se mi ze tam nektere ty mise nejsou, Napr. ten vybuch te atomovky nebo ten boj s tema hunterama na te zamrzle plazi. Zda se mi to nebo to tam fakt neni a Crytek to tam proste na posledni chvili nedali. Diky za odpoved
- wallot
- Středně pokročilý

-
Jsem v druhe misi kde se osvobozuje archeolozka z tabora. najdu ji, pak prijedou tanky a mam znicit dva tanky. pote co je znicim se objevim mission completed a nic dal. je to bug a musim zkusit hrat level znovu?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Xanderr
- Začátečník

- Sobo
- Středně pokročilý

- wallot
- Středně pokročilý

-
no me vydesilo ze zadnej ukazatel kam jit dal, sel sem kus na sever pobil par korejcu ale pak jsemtoho nechal, tak holt budu pokracovat. dikSobo píše: Znicenim tech tanku mise nekonci.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- l0k2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Akoby to bolo vypocitane ze ti to nedovoli na prvy krat.. Mne to vzdy vyslo tak na 3-4x. Vzdy zostrel 3tieho krpca a uz bud pripraveny pozerat sa hore. 
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
- Mas
- Nováček

-
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
V lese okolo hřbitova jsou další tušim 2 nebo 3 vojáci v nano oblecích.Mas píše:Čau, zaseknul jsem se na konci mise, kde mám vyčistit místo pro přistání vrtulníku, který mě má vyzvednout, ale nic. Prostě postřílím ty 4vojáky, bazukou sundám vrtulník, ale to je konec, nic se neděje. Nevíte někdo kde je chyba?
- blaxo
- Začátečník

- riXo
- Začátečník

Ak je to co si myslim, tak si nastav najvacsiu silu a zatlac tie 3 trciace hlavice spat do toho reaktoru.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Mas
- Nováček

-
Ty 4vojáci maji taky nano oblek, takže tam jsou ještě další. Zkusím je najít a dám vědět.wector píše:V lese okolo hřbitova jsou další tušim 2 nebo 3 vojáci v nano oblecích.Mas píše:Čau, zaseknul jsem se na konci mise, kde mám vyčistit místo pro přistání vrtulníku, který mě má vyzvednout, ale nic. Prostě postřílím ty 4vojáky, bazukou sundám vrtulník, ale to je konec, nic se neděje. Nevíte někdo kde je chyba?
- Mas
- Nováček

-
Tak jsem to prohledal křížem kráže, a niko jsem tam kromě těch 4vojáku s nano oblekem nenašel, oblast je čistá, ale hra se nechce posunout dál.Mas píše:Ty 4vojáci maji taky nano oblek, takže tam jsou ještě další. Zkusím je najít a dám vědět.wector píše: V lese okolo hřbitova jsou další tušim 2 nebo 3 vojáci v nano oblecích.
- Tofo
- Začátečník

-
Sepsal jsem nekolik postrehu a teorii o Crysis:
1. puvodne mel byt a take byl delsi (EA jim to zatrhli, pac chteli 2 kratsi hry za plnou cenu -> 2krat vice vydelaji; pry oficialne doslo k predelani [rozumejte zkraceni; tzn. rozdeleni na 2 ci vice her] pribehu nekolik mesicu pred vydanim hry)
2. puvodne mel mit a take mel lepsi fyziku (jeji zakomponovani do hry), coz bylo videt na prezentacnich videich
3. na GF8800 mel mit 2-nasobne fps (nez ma finalni hra nyni), jak prohlasoval samotny Crytek (cili to podle me strouhli z duvodu podplaceni ze strany NVIDIE, aby lidi kupovali 2 karty do SLI)
4. mel mit podporu pro vicejadrove procesory (ted nevytezuje na plno ani 2 jadra [jen 60%]; pokud mate vic jader, tak se zbyle uplne flakaji)
5. Microsoft jim zaplatil, aby pro Visty udelali lepsi efekty (lepsi jsou a JDOU i na XP, kdyz upravite textove CONFIGy)
6. a kdyz uz jsme u Vist, tak vykon pod nimi je celkove asi o 40% horsi/nizsi a dokonce i pri stejnem poctu snimku jako u XP (s tim rozdilem, ze u Vist je nutne o 1 stupen nizsi nastaveni kvality) se hra ve Vistach trha. Cili tolik k vyssimu vykonu pod DirectX 10
Pro tato tvrzeni mam (mozna neprime, ale presto) dukazy. A vlastni zkusenosti/pozorovani.
Hra je plna chyb (jiz jsem ji hral, takze vim o cem mluvim), ktere hrozne kazi zazitek ze hry a v recenzich (zatim prumerne hodnoceni nad 90%) se o nich vubec nepise (precetl jsem uz 4; nekde dokonce pisi, ze nenasli i pres veskerou snahu zadne chyby), ale na forech na to lidi nadavaji, takze ty chyby nejsou jen u me. To me privadi k nazoru, ze recenze jsou zaplacene ze strany EA (u nas pobocka EA Czech).
Kdyby to bezelo rychleji a nebyla tam takova spousta chyb, ktere casto znemoznuji "hru dohrat/pokracovat v misi" a nuti k restartu cele mise, tak by hratelnost a atmosfera byly vyborne a klidne bych hre dal hodnoceni 10/10, ale takhle je to maximalne 8/10 (a to jeste jen diky opravdu nadherne grafice, bez ktere by to bylo 7/10)
1. puvodne mel byt a take byl delsi (EA jim to zatrhli, pac chteli 2 kratsi hry za plnou cenu -> 2krat vice vydelaji; pry oficialne doslo k predelani [rozumejte zkraceni; tzn. rozdeleni na 2 ci vice her] pribehu nekolik mesicu pred vydanim hry)
2. puvodne mel mit a take mel lepsi fyziku (jeji zakomponovani do hry), coz bylo videt na prezentacnich videich
3. na GF8800 mel mit 2-nasobne fps (nez ma finalni hra nyni), jak prohlasoval samotny Crytek (cili to podle me strouhli z duvodu podplaceni ze strany NVIDIE, aby lidi kupovali 2 karty do SLI)
4. mel mit podporu pro vicejadrove procesory (ted nevytezuje na plno ani 2 jadra [jen 60%]; pokud mate vic jader, tak se zbyle uplne flakaji)
5. Microsoft jim zaplatil, aby pro Visty udelali lepsi efekty (lepsi jsou a JDOU i na XP, kdyz upravite textove CONFIGy)
6. a kdyz uz jsme u Vist, tak vykon pod nimi je celkove asi o 40% horsi/nizsi a dokonce i pri stejnem poctu snimku jako u XP (s tim rozdilem, ze u Vist je nutne o 1 stupen nizsi nastaveni kvality) se hra ve Vistach trha. Cili tolik k vyssimu vykonu pod DirectX 10
Pro tato tvrzeni mam (mozna neprime, ale presto) dukazy. A vlastni zkusenosti/pozorovani.
Hra je plna chyb (jiz jsem ji hral, takze vim o cem mluvim), ktere hrozne kazi zazitek ze hry a v recenzich (zatim prumerne hodnoceni nad 90%) se o nich vubec nepise (precetl jsem uz 4; nekde dokonce pisi, ze nenasli i pres veskerou snahu zadne chyby), ale na forech na to lidi nadavaji, takze ty chyby nejsou jen u me. To me privadi k nazoru, ze recenze jsou zaplacene ze strany EA (u nas pobocka EA Czech).
Kdyby to bezelo rychleji a nebyla tam takova spousta chyb, ktere casto znemoznuji "hru dohrat/pokracovat v misi" a nuti k restartu cele mise, tak by hratelnost a atmosfera byly vyborne a klidne bych hre dal hodnoceni 10/10, ale takhle je to maximalne 8/10 (a to jeste jen diky opravdu nadherne grafice, bez ktere by to bylo 7/10)
PC 1:
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
- Thellwin
- Administrátor

- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pilarius
- Začátečník