Kane and Lynch: Dead Men

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Kane and Lynch: Dead Men

Příspěvek od oneill_sx1 »

Český obal vypadá následovně:
Obrázek
Obrázek
S hraním čekám, kvůli překladu.
montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od montana »

Nevim jestli nejsem blbej, ale to potrebuju ucet LIVE Gold abych mohl hrat online? To si dela MS srandu?
http://www.kulturakriplu.net

Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

me ta hra nejde spustit, chce to xlive.dll. Nainstaloval jsem xlive client ale nic, furt to same. Neupnul by nekdo xlive.dll komu to jde? Nebo jak to rozjet? Je to v windows/system.

//solved
Naposledy upravil(a) Recon dne sob 19. led 2008, 23:08, celkem upraveno 1 x.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Nenasel jsem xlive.dll, ale hra mi funguje.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Dnes jsem hru konečně dohrál, na ten delší konec. Počítám tak 7-8 hodin maximálně. Akce skvělá. Grafika ve srovnání s "next-gen" tituly nic moc, ale nijak mi to nevadilo a místa byla velmi pěkná.
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Dneska jsem chtěl začít hrát ale nějak se nedaří.
Hra se mi pořád seká, pár sekund jde plynule, pak se na sekundu zahryzne a zase rozjede.
Neví někdo co s tím?? Slabým počítačem to nebude (pc viz. podpis), i jsem zkoušel grafiku osekat na min. ale pořát to dělá to samý.
System mam Vista64-bit a ovladače jsem zkoušel 169.44 a 169.25.
Jen další blázen, v bláznivém království.
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

No vzhledem k tomu, že jde o "game for windows" by Visty vadit nemely, sestavu mas ocividne dostatecnou, napada me jedine "games for windows" software, zkus si stahnout posledni verzi (tusim 12/2007). Ja nez ji nainstaloval tak mi zase hra kazdou chvili padala, mozna je problem tady...
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Tak problém vyřešenej :) byl v usb klávesnici, více zde: http://www.eidos.co.uk/support/faqinfo. ... 7&gmid=191 . Takže stačí redukce USB->PS2 a je to OK.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“