TNT2 Riva - blbne grafika v NFS:U

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
martini 22
Nováček
Nováček

TNT2 Riva - blbne grafika v NFS:U

Příspěvek od martini 22 »

Může mi někdo poradit? Mám grafickou kartu TNT 2 Riva a při spuštění NFS U mi to místo písma v menu zobrazuje různé barevné obdelníky! co s tím? ps: ovladače nepomohly.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

proboha seš normální??? dyť ta karta nemá šanci to utáhnout :cry: :cry: :cry: A obdélníky??? To může bejt tim, že už NFS TNT nepodporuje :oops:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

taky si myslím že ta karta už mele z posledního. nicméně - máš poslední verzi DirectX 9? jakej máš OS? pokud windows xp, máš service pack 1?
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Mam pocit ze pri Rive TNT2 uz chyba zopar dost potrebnich funkcii ktore hra potrebuje....... bud rad ze sa vobec spustil :) ...... ( uz je na case upgrade..... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Tady už neni nic moc co radit :)
Myslim že minimum je něco jako Geforce2/32MB.
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

tak to ste me dostali. jestly to na tomhle spustis tak to bude fakt maso. tady ti uz nepomuze ani svecena :evil:
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

to ste mu pomohli...
me to delalo v GTA3.. je to tim ze ve woknech je prozmenu nejakej bug a najdes na to crack nejjednodusejc na strankach vo GTA3. je to myslim jenom v XP.. resi to taky Service Pack 1..
ASUS F3T
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

martin_CZ píše:to ste mu pomohli...
me to delalo v GTA3.. je to tim ze ve woknech je prozmenu nejakej bug a najdes na to crack nejjednodusejc na strankach vo GTA3. je to myslim jenom v XP.. resi to taky Service Pack 1..
nebo hotfix nebo nová verze DX9.0b
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

ten crack mel bejt patch, uz blbnu. sorry.
ASUS F3T
6Daemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: NFS U

Příspěvek od 6Daemon »

martini 22 píše:Může mi někdo poradit? Mám grafickou kartu TNT 2 Riva a při spuštění NFS U mi to místo písma v menu zobrazuje různé barevné obdelníky! co s tím? ps: ovladače nepomohly.
okrem mojho radeona mam po ruke aj takuto nvidiu ... ale smola kamosss ... na tej ti to naozaj nepojde a tie obdlzniky su uplne normalna vec ... na tom kuse hardvaru :sad:
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

kámosovi do delálo táký-býlo to opotrebenim...
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Mr.Exclus!ve
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Exclus!ve »

Mam ty stejné problémy...grafika TNT2 32MB....procik K7 AMD 650MHz...pamet 320 MB...Spustim na tom NFS:U2 i Most Wanted, ale jedničkovy Undergroundy mě nejdou...misto textu naskočí bíle čtverečky...zkoušel jsem opravny patch 6.5.0 pro US verzi, ale bez Efektu...service pack mam 2.Myslim že je to ale ovladačem te karty...ale nejsem si jistý,nezkoušel jsem
petrov.pce
Nováček
Nováček

Re: TNT2 Riva - blbne grafika v NFS:U

Příspěvek od petrov.pce »

martini 22 píše:Může mi někdo poradit? Mám grafickou kartu TNT 2 Riva a při spuštění NFS U mi to místo písma v menu zobrazuje různé barevné obdelníky! co s tím? ps: ovladače nepomohly.
ja jsem neco podobnýho do včerejška řešil (tj chyby v zobrazení, různěbarevné obdélníky apd) s palit 7300gt agp.. taky vyzkoušeno mnoho ovladačů..ale nakonec zabralo použití driver cleaneru, následná instalace posledních oficiálních ovladačů od nvidie a komplet přeinstalace ovladačů k základní desce s určitou selekcí... ale jestli ostatní tvrdí že tvoje grafika to nerozchodí, tak tenhle postup ti asi nepomůže..
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

To byla má první grafika.. :-D , ale na tom nic nerozchodíš, je to karta z roku 1990.. UT mi na tom šel.. 8-)
A ty artefakty jsou danné ovladači..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Dawe111 píše:To byla má první grafika.. :-D , ale na tom nic nerozchodíš, je to karta z roku 1990.. UT mi na tom šel.. 8-)
A ty artefakty jsou danné ovladači..
Kdyz uz tak 1999 8)
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“