propojeni PC s TV

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Boomer
Začátečník
Začátečník

propojeni PC s TV

Příspěvek od Boomer »

Zdravím, potřeboval bych propojit VGA X1300pro a chtěl bych jí propojit s TV. Jde o ot že TV je už trošku starší ročník a obsahuje jen 2x cinch vstup. Propojil jsem to kabelem S-Video x Cinch. Klonování monitoru na TV jsem v ovládačích nastavil, přesto k propojení nedošlo... Nevíte někdo kde je problém?? Taky jsem to zkoušel napojit na DVD přerhávač na kompozit vstup ale taky nic.... Za každou radu moc díky.....
CPU: Intel C2D 6750 2,66@3,2 MB: Gigabyte P35-DS4 RAM: Kingstone HyperX Kit2x1GB 800MHz HDD: Samsung HD501LJ 500GBVGA: MSI 8800GTS 320MB DVD-RW: Samsung SH-203B Zdroj: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 206BW
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

1. použij originální redukci S-VHS -> cinch (obvykle je přiložena ke grafické kartě)
2. s televizí propoj přes kabel cinch-cinch
3. pokud používáš CRT monitor, nebo analogově propojené LCD, připoj ho k výstupu, který má karta na pravé straně (pokud sedíš k PC skříni čelem, tak vpravo - důvody viz zde)
3. v CCC zaškrtni "force TV detection"
4. nastav klonování
5. pokud budeš mít místo obrazu videa černý obdélník, aktivuj si theater mode
Nejlepší moderátor ve výslužbě
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

no-X píše: 5. pokud budeš mít místo obrazu videa černý obdélník, aktivuj si theater mode
Pls kde se tohle v v Catalyst Control Centru nastavuje? Momentalne teda nejsem na tom miste kde bych to potreboval nastavit takze tady nemam ani CCC, ale kdyz jsem se to minule snazil rozjet, tak jelo vsechno OK az prave na to video. z nVidia karet jsem byl zvyklej, ze se musel na TV nastavit primarni obraz a na monitoru byl sekundar, ale to jsem tady vubec nenasel... diky ;)
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Obrázek
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“