V mém PC jsem doplnil nový HDD a vyměnil jsem CD ROM za DVD ROM. Původní Disk 0 je rozdělený na dvě logické části C: a D:, nový disk 1 má označení E: a jednotka DVD má označení F:. Pokud do USB portu zasunu flash disk a stisknu ikonu Tento počítač, není tento flash disk vidět. Pokud jdu do Správy počítače-Úložiště-Správa disků je tady UDISK jako jednotka G: a mohu se do něho dostat. Proč není při stisku Tento počítač flash disk vidět?
Pokud jsem přejmenoval jednotku G: na F:, je flash disk vidět, není zase vidět jednotku CD ROM. Díky za radu, jak tento problém odstranit.
není vidět flash disk
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- konecm39
- Nováček

-
- konecm39
- Nováček

-
- kocourleo
- Začátečník

- konecm39
- Nováček

-
Takto provedená změna bohužel nepomohla.
Zkusil jsem přejmenovat flash disk na B: a to pomohlo. Něco se mně plete v hlavě, že jsem kdysi viděl nějaký program, který umožňoval provádět jakékoliv změny v označení disků, ale je to už hodně dávno, takže nevím přesně, jak to bylo.
Nemá někdo vědomosti o programu na přeznačení disků?
Zkusil jsem přejmenovat flash disk na B: a to pomohlo. Něco se mně plete v hlavě, že jsem kdysi viděl nějaký program, který umožňoval provádět jakékoliv změny v označení disků, ale je to už hodně dávno, takže nevím přesně, jak to bylo.
Nemá někdo vědomosti o programu na přeznačení disků?