Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Dohráno, čekal jsem jeste nejaky souboj na ostrove, kde by slo pouzit atomovku a tanky :x
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

indigo píše:
Uz to tu někdo řešil - musíš jít těmi dveřmi naproti vstupu, jsou to dveře u kterých prohlásí, že je to konec,otevřou se ale až za chvíli ...
Jo díky. zkusím vydržet :)
Marthy355
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marthy355 »

indigo píše:Dohráno, čekal jsem jeste nejaky souboj na ostrove, kde by slo pouzit atomovku a tanky :x
Takže včera jsem to dohrál a můžu říct,že mě to moc nevzalo.Celkově je to dost krátké,čekal jsem to delší.Závěrečný boj na letadlovce je super,ale čekal jsem nějaký lepší konec.Je jasné pokračování,tak asi proto. Graficky je hra pěkná,ale zase ne všechno.Třeba detaily budov a různých objektů je pokaždé jiná(nevyvážené).Nejhorší jsou ale ty bugy.Levitující ufoni mě dost štvaly.Neustálé restarty misí jsou hodně otravné.Za tu dobu co to vyvíjeli,by to mohlo být bez takových zásadních chyb.Třeba v té misi jak přejdu z toho sněhu do tepla a mám pomoct bránit tu jednotku před ufony,tak tu jsem musel restartovat asi 7x.Když jsem postřílel všechny ufony a další už nepřilétaly,tak jsem nevěděl co mám dělat.Když jsem zkoušel odejít dál po cestě,tak jsem dostal zprávu do rádia,že nemám odcházet a mám se hned vrátit pomoct bojující jednotce,která je pod nepřátelskou palbou,ale nebyl tam nikdo.A bylo toho víc.Prostě zásadní chyby.Nevětší humornou situaci jsem zažil v poslední misi na lodi,kdy mám zničit tou ruční atomovkou ten hlavní mimozemský koráb.Po zaměření jsem vystřelil,koráb dostal zásah a já jsem se zničeho nic propadl do podpalubí.Když sem se podíval nahoru na strop,tak tam žádná díra nebyla.To mě opravdu dostalo.Jinak si myslím,že takto krutě přehypovanou hru strčí s přehledem do kapsy suprové COD4,u kterého je jenom škoda,že je tak krátká.Takže u mě jasně vítězí COD4. Hawk.
CPU:AMD Phenom X4 9950BE 2,6GHz@3,0GHz,GPU: BFG GTX260 maxcoreOCX 898MB,RAM: 6GB DDR2 A-DATA GE 800MHz,MB:MSI KA790GX, HDD: 1x250GB+1x500GB SATA2, ZDROJ:Enermax LibertyDXX 500W,DVDRW:Samsung SH223F,CASE:Thermaltake Armor,LCD: Samsung 22"
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Teda já nevim, co to máte za verzi, ale já tam žádný takovýhle bugy neměl...teda kromě toho, že mi jednou zmizel finální boss :-D

Krátký dlouhý, no nevim, na současný střílečky mi to přišlo ok...minimálně v první půlce se s tim dá vyblbnout na pěkně dlouho, pak s emzákama to dostane šílenej spád a jde to rychle, což se mi taky moc nelíbilo.
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Mohl byste někdo porovnat délku Crysis s Far Cry?
Marthy355
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marthy355 »

Delarge píše:Teda já nevim, co to máte za verzi, ale já tam žádný takovýhle bugy neměl...teda kromě toho, že mi jednou zmizel finální boss :-D

Krátký dlouhý, no nevim, na současný střílečky mi to přišlo ok...minimálně v první půlce se s tim dá vyblbnout na pěkně dlouho, pak s emzákama to dostane šílenej spád a jde to rychle, což se mi taky moc nelíbilo.
No verzi mám normální z Xzone.
CPU:AMD Phenom X4 9950BE 2,6GHz@3,0GHz,GPU: BFG GTX260 maxcoreOCX 898MB,RAM: 6GB DDR2 A-DATA GE 800MHz,MB:MSI KA790GX, HDD: 1x250GB+1x500GB SATA2, ZDROJ:Enermax LibertyDXX 500W,DVDRW:Samsung SH223F,CASE:Thermaltake Armor,LCD: Samsung 22"
Marthy355
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marthy355 »

Caderom píše:Mohl byste někdo porovnat délku Crysis s Far Cry?
Far Cry je asi o 1/3 delší.Podle mě.Záleží na tom,jak se budeš po těch lokalitách pohybovat.Pokud tam budeš bloumat a prozkoumávat přírodu,tak to bude hodně dlouhý.Pokud pojedeš po dějový linii a plnit úkoly bez nějakých oklik,tak cca 6-7hodin herní doby.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

game over :)

teda zabit bose poslednim zasobnikem v pistoli mi prijde jako solidne naskriptovany

ale jinak hra ma spad skoro jako COD4. zkusim to dat na nejvyssi obtiznost ale asi se radsi budu venovat MP
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
D4fed
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od D4fed »

vysel jsem z te jeskyne nebo lode nebo co to je ta mimozemska blbost a sem v misi kde se mi objevil PROROK a ted mu ubiha cosik na obleku a mam neco udealt jenomze absolutne nevim co... vi nekdo ?
MatesJ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MatesJ »

Prorokovi ubiha cas nez zmrzne ,musis se postupne dostavat k horicim autum,na mape vzdy zeleny bod,tam se prorok zahreje a pokracujes k dalsimu bodu,musis to vzdy stihnout nez zmrzne
Core2Duo E6750@3,4GHz,4 GB RAM ,A-DATA 800+@850 4-4-4-12,GF8800GTS320 650/1900,
D4fed
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od D4fed »

nj jenomze vsude kolem me jsou skaly nikde zadny otvor nic.. :-( du se na to este mrknout

EDIT > vyreseno bug ach jo sem to resetl 5x..
Naposledy upravil(a) D4fed dne úte 20. lis 2007, 20:32, celkem upraveno 1 x.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nezdaji se vam ty jmena trochu divne? Psycho, Prorok ... Kdo by se dneska jmenoval Prorok??? Ikdyz vlastne ne dneska, ale za 12 let. To uz ho muzem oslovovat rovnou Jezis Kristus. Nicmene pokud to maji byt neco jako kodova jmena(orel nebo havran cesky, proste volaci znak), tak me to i tak prijde dost divne, jak se na to divate vy? Me osobne se ty jmena moc nelibi, ale je to dost subjektivni a na hru jako takovou to ma v celku pramaly vliv.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Mara33
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mara33 »

Cau lidi, pls nevite jak se prepnout nejakou klavesou do third person pohledu jako treba ve Far Cry? Videl jsem to na spoustech videich a je to docela zajimave, takze bych to chtel vyzkouset. Diky moc za radu
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

a ako to je v anglickej verzii s tymi menami ?? mozno prave o 12 rokov budu v kurze take :D ... synovi dam na pocest Proroka alebo Psycha z Crysisu potom mena :D:D
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

IQLogic píše:a ako to je v anglickej verzii s tymi menami ?? mozno prave o 12 rokov budu v kurze take :D ... synovi dam na pocest Proroka alebo Psycha z Crysisu potom mena :D:D
A nebudou to třeba přezdívky? Jako když si třeba vojáci volaj "Tady sokol, tady sokol" :D
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Sir_-_Death píše:
IQLogic píše:a ako to je v anglickej verzii s tymi menami ?? mozno prave o 12 rokov budu v kurze take :D ... synovi dam na pocest Proroka alebo Psycha z Crysisu potom mena :D:D
A nebudou to třeba přezdívky? Jako když si třeba vojáci volaj "Tady sokol, tady sokol" :D
No jasně že jsou to přezdívky.Chlapi,přece ve výsadkovym komandu v nanooblecích,ve kterejch se můžete i zneviditelnit a házet lidma musíte mít přezdívky,to ví přece každej :lol: :roll: :wink:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
sandro742...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sandro742... »

ty prezdivky se daj jeste prekousnout, ale to ze "prorok" vyka "nomadovi"... to je na me trosku moc nebo to aspon divne zni :)

/edit: myslim to ve spojeni s cze titulkama
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Sobo píše:....
Prorok i Psycho mi ještě sedí, ale proč se hlavní hrdina jmenuje Nomad :cry:
To už mu rovnou mužu říkat velbloud :evil:
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

prectete si rozhovor vyvojari Crusis+ nvidia na kterej odkazovali na tiscali games a pochopite proc se tak jmenuji

2 mara - prepnout pouze F1 kdyz si ve vozidle, pri hrani za pajdulaka to nejde

dneska mi prisel kod na obojzivelne vozidlo do MP uz se na nej moc tesim
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Shoty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoty »

Opteron 144 @ 2826Mhz
2x1024 MB Kingston DDR400Mhz@514Mhz Cl3-3-2-3-1T
DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D
ASUS EN8800GT 512 MB OC 720/1800/2000 zatial
ovládače 169.09
WInXP SP2

teplota grafy v hre max. 69st

nastavenie 1024x768 8xAA vše na HIGH

priemer : 34 FPS

Obrázek

Obrázek
E8400 Box 3.0GHz-OC 4.1GHz 1.34V+ Noctua NH-U12,ASUS Maximus Formula ,Corsair 2x2GB DDR2-1066 Mhz TWIN2X Dominator Dual Channel kit
Gigabyte GTX570 780/1560/3800,Samsung 320Gb 16 Mb cache S-ATA2+ 2xWD 500Gb S-ata2, Corsair 650w ,LCD 22" HP w2207h
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“