zdravim, mam tuhle wifi kartu, hodil jsem ji do pc, z webu Asus jsem stahnul ovladace primo pro 64b Visty, pustil jsem instalaci, ta byla v poradku dokoncena, jenze karta se nenainstalovala, tak jsem presel k manualni instalaci, vybral jsem prislusny .inf soubor, vyhodilo mi to celkem 5 kompatibilnich ovladacu, at nainstaluju jakykoliv, tak mi system hlasi vykricnik, a karta nejede....
Prosim o radu, diky
Asus WL-138G a Windows Vista64b
Moderátor: Don
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Asus WL-138G a Windows Vista64b
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

- m1112
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Asus WL-138G a Windows Vista64b
já mám taky x64 a stejnou kartu, ale problém jsem nezaznamenal, pokud máš čistou instalaci, zkusil bych to přeinstalovat...?Jan Machalík píše:zdravim, mam tuhle wifi kartu, hodil jsem ji do pc, z webu Asus jsem stahnul ovladace primo pro 64b Visty, pustil jsem instalaci, ta byla v poradku dokoncena, jenze karta se nenainstalovala, tak jsem presel k manualni instalaci, vybral jsem prislusny .inf soubor, vyhodilo mi to celkem 5 kompatibilnich ovladacu, at nainstaluju jakykoliv, tak mi system hlasi vykricnik, a karta nejede....
Prosim o radu, diky
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: Asus WL-138G a Windows Vista64b
Instalovat budu nejdriv za mesic, ted se mi do toho fakt nechce,ani neni treba.Kartu jsem chtel jen vyzkouset,protoze jsem ji dostal do znameho.Beztak pobezi v pc s XP, chtel jsem jen zkusit, jestli v prizemi chytim nejakej signal....m1112 píše:já mám taky x64 a stejnou kartu, ale problém jsem nezaznamenal, pokud máš čistou instalaci, zkusil bych to přeinstalovat...?Jan Machalík píše:zdravim, mam tuhle wifi kartu, hodil jsem ji do pc, z webu Asus jsem stahnul ovladace primo pro 64b Visty, pustil jsem instalaci, ta byla v poradku dokoncena, jenze karta se nenainstalovala, tak jsem presel k manualni instalaci, vybral jsem prislusny .inf soubor, vyhodilo mi to celkem 5 kompatibilnich ovladacu, at nainstaluju jakykoliv, tak mi system hlasi vykricnik, a karta nejede....
Prosim o radu, diky
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |