Aktivace Office 2007 OEM
- xima
- Začátečník

Aktivace Office 2007 OEM
Ahoj,
koupil jsem Office 2007 Basic OEM a za cca 4200,- jsem dostal balíček který osahuje jen licenční klíč nikoliv instalační disk, z nějž bych Office mohl nainstalovat.
Poraďte co mám udělat/dokoupit tak, aby to fachalo. Dík.
koupil jsem Office 2007 Basic OEM a za cca 4200,- jsem dostal balíček který osahuje jen licenční klíč nikoliv instalační disk, z nějž bych Office mohl nainstalovat.
dvoukilo na oley z hospody
- xima
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktivace Office 2007 OEM
Kdyby si četl to co je na obalu nebo v readme tak bys na to přišelxima píše:Ahoj,
- xima
- Začátečník

Re: Aktivace Office 2007 OEM
tam škrábou cosi o MLK kitu, kterej se prodává v obchodech .)Dzin píše:Kdyby si četl to co je na obalu nebo v readme tak bys na to přišelxima píše:Ahoj,
na ms sajtách chybí ta verze Basic ke stžení :/
dvoukilo na oley z hospody
- Pavel5
- Nováček

-
MLK - Medialess License Kit, to je jen balíček bez instalačního CD-DVD. Vlastní instalaci ti musí udělat přímo prodejce počítače. Ty máš jen ten instalační klíč a instrukce pro objednání instalačky softwaru Office. Záložní kopii softwaru Office (předinstalovaného na disku) nemůžeš bohužel získat od prodejce produktů MS, ale jen a pouze přímo od společnosti Microsoft. Zkus to na www.microsoft.com/office/backup, tam přímo o tomhle píšou víc, nebo si přečti instrukce, který bys měl mít buď přibalený, nebo je najdeš na NETu na těch stránkách MS.
- viktori00
- Červená karta

-
office
dobry den
mnel jsem nainstalovanej trial office 2007 z dvd chip. po vyskouseni jsem si koupil u microsoftu aktivacni klic. vse funguje v pohode.
mnel jsem nainstalovanej trial office 2007 z dvd chip. po vyskouseni jsem si koupil u microsoftu aktivacni klic. vse funguje v pohode.
ASUS F5R, Duo T2130, 2048gb ram, HDD 160 gb, ATI radeon x1100, vista home premium.
HP pavilion 6820, amd turion64 x2 tl60,3gb ram,hdd 250gb, nvidia geforce 8400gs, vista home premium.
HP pavilion 6820, amd turion64 x2 tl60,3gb ram,hdd 250gb, nvidia geforce 8400gs, vista home premium.
- vnc
- Nováček

-
Re: office
Funguje i po mesici? Mam stejny problem a DVD z chipu muzu ziskat... Koupil jste take MS Office Basic jako zakladatel vlakna?viktori00 píše:dobry den
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-