mám následující problém. Pokud mám počítač připojený do sítě, tak není problém všechno naběhne tak jak má. Ale problém nastává tehdy, když počítač do sítě připojen není. Potom, se mi stává furt, že naběhnou Windows začnou se tahat programy do systraye! A tady nastává problém. Najednou se to zasekne a počítač nepracuje(cca 20 fteřin) ale jde třeba spouštět programy a pak teprve začne chroustat disk(po 20 fteřinách) a naběhnou prográmky do systraye. Nevíte kde by mohla být chyba? Typuju u té sítě, ale nevím kde
Vista - pauza mezi nabíháním programů
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Lukas[CZE]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vista - pauza mezi nabíháním programů
Zdravíčko pánové,
mám následující problém. Pokud mám počítač připojený do sítě, tak není problém všechno naběhne tak jak má. Ale problém nastává tehdy, když počítač do sítě připojen není. Potom, se mi stává furt, že naběhnou Windows začnou se tahat programy do systraye! A tady nastává problém. Najednou se to zasekne a počítač nepracuje(cca 20 fteřin) ale jde třeba spouštět programy a pak teprve začne chroustat disk(po 20 fteřinách) a naběhnou prográmky do systraye. Nevíte kde by mohla být chyba? Typuju u té sítě, ale nevím kde
Jinak skusil sem celej tento text zadat do googlu, ale nic mi to nenašlo 
- Briketa
- Začátečník

-
- Lukas[CZE]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lukas[CZE]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tohle nevipadá moc jako chyba systému - zkus vysledovat, co tam zrovna v té chvíli nabíhá a zda´-li to není stále jedna a tatáž aplikace.Jednou jsem takovéto chování viděl u keria firewallu a skypu.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB