pinnacle studio a vykon CPU
- maxxis
- Začátečník

pinnacle studio a vykon CPU
Nazdar,l potřeboval bych poradit, mám A64 3500+ a 1 gb ram a koupil jsem si pinnacle studio 11 a mám kameru sony hdmi hdr-sr5 a ona dělá super video v HDMI format AVCHD , jenže mám problém, když si chci střihnout a zeditovat video, po5 vteřináchn mám výkon CPU na 100 % a obraz se uz nehne a video posuvník jede. Jako kdyby nestíhal procesor.
Máte nějaké zkušenosti s tímto ?, přehrát to v okně jde se softem od kamery a CPU to veme 60% ale v tom pinnaclu nemužu nic editovat, když obraz stojí a čas běží.
Na obalu od pinnaclu pišou minimum 1,8 GHz a doporučený 2,4 GHz a to téměř mám.
Díky za nějaký rady, napadlo mě třeba koupit nějakou pinnacle kartu do pci jestli by nedokázala ten výkon převzít na sebe ???
díky
Máte nějaké zkušenosti s tímto ?, přehrát to v okně jde se softem od kamery a CPU to veme 60% ale v tom pinnaclu nemužu nic editovat, když obraz stojí a čas běží.
Na obalu od pinnaclu pišou minimum 1,8 GHz a doporučený 2,4 GHz a to téměř mám.
Díky za nějaký rady, napadlo mě třeba koupit nějakou pinnacle kartu do pci jestli by nedokázala ten výkon převzít na sebe ???
díky
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- maxxis
- Začátečník

pc je:Dzin píše:Nejde jen o CPU ale o rychlost hdd, velikost a rychlost RAM. PC musí být vyladěné. Pinnacle je proslulý patchi..
Jinak to vidim jako chybu softu spíše dle toho jak to popisuješ. Ale dal si nám málo info..
a64 3500+
Win xp Home
ram 2x512 ddr400 kingmax
M/b msi k8t neo-4f
hdd 250 gb a 160 gb
graf. karta je NV 8600 GTS 320 mb
spustím si pinanacle studio, vyberu třeba 23 sec. záznamu a když jej pustím prvních 3-5 vteřin jede cpu na 60-70 % a pak vyskočí na 100 % a obraz uz stojí a posuvník pokračuje až do konce, když to stopnu a posouvám posuvnik, vidím ty dané sekce.
jde o to ze to HDMI je asi extra žrout na výkon procesoru, zkusime to v patek na core 2 duo na 6300 na 2 gb ram.
Nepřijde mně to jako slabá sestava na takovou věc, a na čem mu to nejelo
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- maxxis
- Začátečník

njn, kolega za ten soft dal 1800 tak je mírně rozhořčen.Dzin píše:Můžeš zkusit jinej soft na pokus. Třeba Vegas, mají trial verzi ale to Dual Core je na střih fakt super.
jinak HDMI super obraz na lcd HDMI 102 cm uhlopříčka přehráno v play station 3, jako v kině kvalitka super obraz a ostrost, jasná volba pro kvalitu.
uvidíme v pátek, dám vědět, pokud to bude CPUčkem tak dojde ke změnáv v HW, počítáme s tím ale nerad bych mu překopal HW a bylo by to na stejnym zákysu. +/- 15000 za hw zbytečně je težko obhájitelné (svedeme to na vánoce)
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
No právě proto říkam zkus jinej soft jestli to je softem. Jinak to chce jednoho hdd čist a na druhy zapisovat pak. Jsou to obrovský datovy toky. Dej co nejmenší náhled a jen v náhledové kvalite. Já sem delal naposledy v 9tce Pinnacle, ale vím že byla náročnejsí na HW víc než Vegas a Vegas je svými funkcemi uplne jiná liga než Pinnacle. Zkus defgmentovat taky...
- maxxis
- Začátečník

okno se tam neda zmenšit, přijde mně to jako že ten pinn.. je moc uživatelsky nenastavitelnej. Zkusim ten vegas, treba budem vědět víc.Dzin píše:No právě proto říkam zkus jinej soft jestli to je softem. Jinak to chce jednoho hdd čist a na druhy zapisovat pak. Jsou to obrovský datovy toky. Dej co nejmenší náhled a jen v náhledové kvalite. Já sem delal naposledy v 9tce Pinnacle, ale vím že byla náročnejsí na HW víc než Vegas a Vegas je svými funkcemi uplne jiná liga než Pinnacle. Zkus defgmentovat taky...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
V Vegasu si můžes nastavit několik modů náhledového okna!maxxis píše:okno se tam neda zmenšit, přijde mně to jako že ten pinn.. je moc uživatelsky nenastavitelnej. Zkusim ten vegas, treba budem vědět víc.Dzin píše:No právě proto říkam zkus jinej soft jestli to je softem. Jinak to chce jednoho hdd čist a na druhy zapisovat pak. Jsou to obrovský datovy toky. Dej co nejmenší náhled a jen v náhledové kvalite. Já sem delal naposledy v 9tce Pinnacle, ale vím že byla náročnejsí na HW víc než Vegas a Vegas je svými funkcemi uplne jiná liga než Pinnacle. Zkus defgmentovat taky...
Zkus a dej vědět.