Obnova smazanych *.iso neuspesna, proc?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
IvoQ
Nováček
Nováček

Obnova smazanych *.iso neuspesna, proc?

Příspěvek od IvoQ »

Ahoj,

mam problem. Dneska jsem si omylem smazal nekolik imidzu z externeho disku, ktery je puvodne PATA, v ext.boxu pripojen pres FireWire k Notebooku.

Stahl jsem nekolik obnovovacich programu, vsechny delaj to samy, smazane data najdou, nakopirujou je na druhy disk, ale takto obnovene *.iso soubory nejde cist. Vsechny programy, ktere je umeji, vypisuji vadny iso soubor :? . Velikost maji asi normalni.
Nevite, jak to udelat, abych nemusel disk zapojovat primo do desky pc? Ptze mam podezreni, ze to nejde prave kvuli tomu, ze je externe pripojen.

Diky
Muad'Dib
Červená karta
Červená karta
Bydliště: Sobôtka 98/6, Rimavská Sobota, 97901, Slovenská republika, EÚ

Příspěvek od Muad'Dib »

Kvůli tomu to asi nebude...
Cokoliv mohlo mezitím přepsat část místa předtím vyhrazeného pro ty soubory.
Kromě toho - ani jsi nenapsal, o jaký souborový systém se jednalo - každý má totiž trochu jinou strategii alokace. Nemyslím, že by to pomohlo, ale mohlo by to leccos vysvětlit.
IvoQ
Nováček
Nováček

Příspěvek od IvoQ »

Jo ja vedel, ze to zapmenu napsat :oops: . Je to fat32. Ukladal jsem to na disk ntfs i fat32 (vysledky negativni). Na disk nikdo nic nezapisoval, je externi, xpcka se v nem rejpaj jen minimalne, drzim ho v klidu.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“