Call of Duty 4: Modern Warfare MP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Imho 1.1 je jen pro zlepšení singlu, na MP to nemá vliv...

Každopádně CoD2 taky rozlišovalo aktuální patch -> servery s aktuálně nainstalovaným patchem
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

h4__ píše:Imho 1.1 je jen pro zlepšení singlu, na MP to nemá vliv...

Každopádně CoD2 taky rozlišovalo aktuální patch -> servery s aktuálně nainstalovaným patchem
no ja ti nevim, ale k cemu opravovat ranky v SP ?

http://www.iphpbb.com/board/ftopic-1704 ... 7-474.html

Kód: Vybrat vše

Call of Duty 4 Patch 1.1

This patch addresses the issue of Rank / Stat resets reported by users moving from a Modded / Un-ranked server to a non Modded / Ranked Server.
---
dewator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dewator »

Na serverech 1.0 by mělo jít hrát jak s patchem 1.1, tak s patchem 1.2 ...
"A man who's running faster than leopard is fucking quick"
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

patch jak 1.1 tak 1.2 jsou spolu zpetne kompatibilni..
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já si installnul 1.2 a stejně mam furt 1.1
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Super hra... Hratelnost paradni, atd... Zatim jsem nenasel nedostatek... Snad jen, ze ty snipy oproti cod2 jsou tezssi, ale uz tak sem s e to s ni zase naucil... takze doporucuji zahrat.
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

skoda jen ze nejdou ty odemcene veci kombinovat, jako treba red dot a tlumic.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Frikulin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frikulin »

Zajimalo by mne, jestli je nejaky problem pri hre po siti mezi win xp 32 bit a win vista 64 bit? musi byt nainstalovany punkbuster? Diky za odpovedi
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
NeXx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeXx »

Frostys píše:Já si installnul 1.2 a stejně mam furt 1.1
to je bug! ptze kdyz mas instlou 1.1 a instnes si 1.2 tak ti to ukazuje 1.1456 nebo nejak tak sou ty cisla, ale kdyz pudes z 1.0 na 1.2 tak ti to ukazovat bude.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Frikulin píše:Zajimalo by mne, jestli je nejaky problem pri hre po siti mezi win xp 32 bit a win vista 64 bit? musi byt nainstalovany punkbuster? Diky za odpovedi
nemel by byt problem, ale punkbuster by mel byt, betsina serveru ma PB zapnuty takze by sis asi moc nezahral.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Nevíte někdo o nějakém serveru s CB configem? Chtěl bych si vyzkoušet pravidla CB v praxi, ale nic jsem nenašel. Dík
NeXx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeXx »

h4__ píše:Nevíte někdo o nějakém serveru s CB configem? Chtěl bych si vyzkoušet pravidla CB v praxi, ale nic jsem nenašel. Dík
213.226.211.77:28969 pw ug
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

invalid password :(
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

jedna lama otazka,jsou v COD4 v MP taky tanky apd. abych mohl z tanku zbabele kosit vojaky jako v BF2? jinak jsem hned kaput :-D
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

serizovatel píše:jedna lama otazka,jsou v COD4 v MP taky tanky apd. abych mohl z tanku zbabele kosit vojaky jako v BF2? jinak jsem hned kaput :-D
Kdepak. Tady máš tak akorát vrtulník, který ale řídit nemůžeš :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

tak jsem se do toho zahral a jednim slovem krasa. jedna z nejlepsich novych multiplayeru ktere jsou dobre hratelne. jedine co me fakt stve, jsou granatometnici, hlavne proto, ze to s granatometem moc neumim :oops:

paradni hra. nejvic me ale dostal uvodni level na lodi v SP, atmosfera i grafika proste parada. bohuzel jsou mise v SP strasne kratky :sad:
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

me osobne teda hrozne chytla mapa crash a hlavne vacant. Naopak na ambush a tu s tema raketovyma silama taky nemusim.
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Jj, Crash je super. Vacant moc nemusim, pac je to o tim, kdo ma driv P90. Ale nejvic me bavi Strike a Wet Work... Ambush sux, hrozne neprehledna mapa.
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Overgrown s P700( sniperkou) +2claymores+UAV jammer+Long breath.......pokazdy sem na ty mape last stand :oops:
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

co se tyka tech zbrani, zrovna Remington 700 mi moc nesedi, nvm proc, ale takova M21 je jiny kafe. Skoda jen ze na ni nejde dat tlumic tak jak v singlu, ten zvuk sem si zamiloval :) M82 to je silenej kanon, ale nestrily se z ni spatne. Osobne preferuji P90 a G36C.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“