Zdravim mam problem. Uz pol roka PC pouzivam len na internet z dovodu , ze po spusteni akejkolvek hry sa mi zacali robit pasy cez obrazovku a monitor sa vypol niekedy naskocil a Vista hlasila ze Ovladac GK bol po zavaznej chybe obnoveny. samozrejme chyba nebola ani v ovladacoch GK ani v systeme , pretoze reinstall ani jedneho nepomohlo. dneska ako som sa vratl z intraka PC som zapol zacal bootovata ked malo vyskocit okno prihlasovania do WIN- heslo tak modra obrazovka nieco ssa tam odpocitalo rychlo a restartlo PC. a tak to robi stale. Nabehnutie WINdowsu nie je mozne stale mi preblikne modra obrazovka a restart PC. Do win sa da dostat iba v nudzovom rezime. Neviete v com moze byt chyba?
Dik
6600 gt problem s PC
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Infernal
- Začátečník

6600 gt problem s PC
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- Thellwin
- Administrátor

- Infernal
- Začátečník

no lebo pamate som aj vymenil za ine somn skusal..ale aj tak to neslo....ono tie hry ze nejdu ma az tak netrapi...ja by som potreboval aby mi WIndows nabehol nech mozem byt aspon na nete...len neviem sa dostat do windowsu..co mam robit??? to ze nenabehne system moze byt kde chyba?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- Thellwin
- Administrátor

- Infernal
- Začátečník